Gå til innhold

veland

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av veland

  1. Les på eksempelvis NORID sine sider..

     

    Dersom du kan bevise at 1) domenenavnet referer til din bedrift/ditt produkt og 2) andre har i ond hensikt opprettet domenenavnet for å dra nytte av ditt varemerke, kan du kreve å få domenenavnet overført.

     

    Greit, det er litt mer komplekst enn det, men det er hovedregelen. Tenker det er hva som skjedde med den første google.no ("Her åpner snart norges googleste brillebutikk")

     

    Så lenge brillebutikken ble opprettet etter at google ble stiftet så er det hevet over all tvil at de brukte domenenavnet til å kapre kunder som tastet feil..

  2. De funker med at glasset foran ett øye blir svart, og samtidig viser skjermen bildet for det andre øyet, så blir det glasset svart, og så kommer bildet for det første øyet.

     

    Så de KAN nok brukes med LCD skjerm, men siden de fleste LCD skjermer oppfriskes 60 ganger i sekundet, betyr det at hvert øye bare får 30Hz oppfrisking, som blir bare flimmer.

     

    Har sjøl brukt lignende produkt med en CRT på 120Hz, litt flimring, men veldig fin opplevelse. Lenge siden nå, var nå HL1 var ganske nytt.. Og ble bare en liten halvtime nå og da, for ubehagelige briller og flimrende bilder...

×
×
  • Opprett ny...