Jump to content

Mi77ion

Medlemmer
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Mi77ion


 1. Takk for informasjonen, andrevr.

   

  Dette høres veldig bra ut. Fra det jeg har sett av videoklipp virker det også som om spillet har ørlite høyere tempo nå? Spillerne ser ut til å ha kjappere vendinger nå, ser også ut som det er bedre flyt, mindre statisk om du skjønner hva jeg mener.

   

  Jeg leste noe om at spillerne skulle ha fått litt mer tyngde nå, kanskje derfor dommern er raskt ute med fløyta, man er bare ikke vant til dette ennå?

   

  Ifølge andre har det visst nok også blitt enklere å skyte hardt nå, ikke at det var så vanskelig før når man først lærte seg det, ta hensyn til steg, ballsprett, beste fot, osv. Men hører at det har blitt noe enklere nå, og også enklere å time volley. Stemmer dette?

   

  Håper ikke spillet har blitt for enkelt... Var en egen kunst å sende lærkula i nettet fra lang avstand før, og slik bør det fortsatt være syns jeg. Ikke som i FIFA hvor omtrent 5 av 10 langskudd går inn. Hvis ikke mer.


 2. ja november i år.

  5046961[/snapback]

   

  Men, men... Monolith har jo holdt på med FEAR så lenge nå!

  Og hvorfor har vi ikke fått hørt om dette spillet noe spesielt før nå?

  Når kommer det til PC da?

  5047538[/snapback]

   

  Er jo ikke akkurat uvanlig at et spillselskap har flere prosjekter på gang samtidig da.

   

  Vi som har fulgt med har hørt om dette spillet en stund nå. Første gang jeg hørte om det var vel i Februar.


 3. Tenkte på han som skrev testen av spillet, han spilte 5-6 kamper uten å score mål. Vel, da kan ikke han ha vært en dreven PES4 spiller for å si det slik. Etter en eller to kampers tilvenning kom ihvertfall målene for min del (høyeste nivå), men man scorer jo sjelden mer enn 2-3 mål i PES - og godt er det, blir ikke 5-6 inkl 2 brassespark som i Fifa.

   

  Jeg bet meg også merke i det, ette å ha lest innledningsparagrafen til omtaleren hvor han forteller om at vi hver høst følger spent med på kampen mellom de to spillene, så tok jeg det nesten som en selvfølge at vedkommende har spilt både PES4 og FIFA05 mye. Det han forteller ellers i omtalen gir også inntrykk av at han har spilt mye PES4, så nå bare lurer jeg på om dette stemmer eller ikke? For jeg er nemlig meget interessert i å vite litt mer om vanskelighetstgraden på spillet, om de har klart å forbedre den kunstige intelligensen eller ikke.


 4. Sett opp vanskeligheten på max i F.E.A.R, så ser du hvor bra AI det er...

  5017330[/snapback]

   

  Jeg har et problem med F.E.A.R, ett eneste problem, og det er at spillet er for lett. Jeg spiller på vanskeligste (Extreme), og har stort sett 10 medpacks på meg, og mer enn nok ammo. Dette er første gang jeg har opplevd at en FPS er for enkel på vanskeligste grad. Far Cry for eksempel var for vanskelig på vanskeligste, for meg.

   

  Når det er sagt, jeg syns hverken F.E.A.R eller Far Cry har bra AI, fiendene er meget lette å lure. Men det vil nå ta rimelig lang tid før vi ser virkelig bra AI i spill.

  5023170[/snapback]

   

  Latterlig "Jeg-er-så-flink-jeg-kan-ikke-noe-for-det" holdning. Om du går konstant rundt med 10 medpacks på deg så er det noe galt med spillet på maskinen din og har ingenting med hvor sinnsykt bra du er. :roll: Det jeg heller tror er tilfellet er at du ikke takler hvor hardt FarCry blir slått ned på her, du synes vel det er det beste spillet du har spilt noen gang, men ja pass på, må ikke vise at du er en fanboy av FarCry, så late som du er litt likegyldig. (Vedder forresten på at du syns Ringenes Herre eller Matrix serien er verdens beste filmer "ever" og datamaskinen din er stappet med neonlys så den skal kjøle bedre, med klistremerker så den går raskere)

  5032589[/snapback]

   

   

  Øh... Det som er latterlig her er dette svaret fra deg. Som jeg sier i posten min, dette er første gang jeg har opplevd noe lignende i en FPS, jeg har ikke noe jeg-er-så-sinnsykt-god-holdning. Jeg er faktisk veldig skuffet over at det er for lett, jeg liker å bli utfordret når jeg spiller FPS-spill.

   

  Når det er sagt, jeg er langt fra noen Far Cry fanboy, det er ikke et spill jeg engang gadd å gjennomføre, jeg bare tok Far Cry som et eksempel på et spill som var for vanskelig for meg på vanskeligste grad, siden det allerede var snakk om det spillet i tråden her, og sammenligning av AI mellom de to spillene. Jeg sier jo også forøvrig at jeg ikke syns Far Cry hadde bra AI, så at du mener jeg er en fanboy er litt snodig.

   

  Vil du jeg skal kommentere Lord of The Rings og Matrix også? Helt greie filmer spør du meg, grei underholdning på en kjedelig høstdag.

   

  Har forresten skrevet dette om F.E.A.R, i en annen tråd:

   

  Hadde vel vært snodig om de ikke skulle anmelde dette spillet, hehe. En av de bedre FPS-spillene jeg har testet den siste tiden.

   

  Jeg syns spillet er veldig bra, eneste jeg har å klage på er nettopp det jeg har gjort i denne tråden.

   

  Til neste gang, ikke lat som om du vet noe om meg, takk.


 5. Bra omtale, enig med karakteren. Spør du meg er dette spillet sinnsykt mye bedre enn FIFA, er ikke tvil engang, jeg syns til og med PES4 er MYE bedre enn FIFA 06.

   

  At PES ikke har alle lisensene veies lett opp med at det har en mye bedre spillbarhet, dette føles ut som jeg spiller fotball, det føles ikke scriptet, alt kan skje på banen, som det bør kunne. Og du føler virkelig glede når du scorer bra mål, eller bare scorer på en god kompis.

   

  Det tar tid å mestre dette spillet, det tar tid å lære seg å sette kryssere fra utenfor 16-meteren og det tar tid å lære seg å skyte bra frispark, men til gjengjeld så får du så utrolig mye igjen for det når du endelig har lært deg spillet bra.


 6. Sett opp vanskeligheten på max i F.E.A.R, så ser du hvor bra AI det er...

  5017330[/snapback]

   

  Jeg har et problem med F.E.A.R, ett eneste problem, og det er at spillet er for lett. Jeg spiller på vanskeligste (Extreme), og har stort sett 10 medpacks på meg, og mer enn nok ammo. Dette er første gang jeg har opplevd at en FPS er for enkel på vanskeligste grad. Far Cry for eksempel var for vanskelig på vanskeligste, for meg.

   

  Når det er sagt, jeg syns hverken F.E.A.R eller Far Cry har bra AI, fiendene er meget lette å lure. Men det vil nå ta rimelig lang tid før vi ser virkelig bra AI i spill.

×
×
 • Create New...