Gå til innhold

SveinT

Medlemmer
  • Innlegg

    63
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SveinT

  1. Batteriet på denne telefonen er jo helt forferdelig, 100% før jeg gikk for å sove, når jeg sto opp igjen idag, så var den på 60%. Skal den virkelig bruke så mye strøm i løpet av en natt, der den ikke er blitt brukt, datatrafikk og WiFi er skrudd av.

     

    Noen som har tips til hvordan jeg kan unngå dette?

     

     

    Lenge siden du kjøpe den? Etter ca en mnd bruk (ca 25 ladninger) skulle jeg tro, ble min bedre. men ikke slik at jeg heller kan si at batterikapasiteten er videre imponerende:(

     

    Hatt den i snart 2 uker, men fortsatt så må jeg nesten lade den 2 ganger daglig, iPhonen jeg hadde holdt nesten i 2 dager. Kan si at jeg har lagt inn Android 4.0, har prøvd med andre ROM også, men fortsatt like dårlig batteri..

     

    Bruker du Samsung sin ICS versjon? Altså den lekkede versjonen? Alt etter hvilken leak du bruker så er det kjent at de sluker strøm.

     

    CM9 har også noen batteriproblemer for noen, enn så lenge.

     

    Uansett, å bruke helt ferske og/eller lekkede roms er ikke det beste hvis en er opptatt av batteritid, men med nye utgivelser over tid kommer de nok til slutt å bli bedre enn de offisielle.

  2. Litt utenfor det du spør om, men dersom du i dag har ett abonnement til 199kr mnd og planlegger å ha det neste året får du Galaxy SII til 2900kr + 12*199kr hos f.eks djuice. Mulig den er billigere andre steder også. Er bare ment som en mulighet dersom du ikke har tenkt på det, er en del bedre telefon.

  3. Da er en ny betaversjon klar.

     

    Den skal nå være fullt fungerende, så håper så mange som mulig kan teste for å finne flest mulig bugs før release.

     

    Er en del funksjoner jeg gjerne skulle lagt til, men det må bli litt etter litt pga tidsmangel. Men tror dette grensesnittet er en vesentlig forbedring fra det gamle, eneste er at det kan være litt tregere på eldre telefoner. Dersom du har en gammel teleforn (HTC Hero eller Wildfire f.eks) setter jeg stor pris på tilbakemelding.

     

    Dersom du har forslag til funksjoner du savner så mottas også dette med takk! :)

     

     

    Ny beta:

    http://goo.gl/pt4v1

    QR:

    http://goo.gl/pt4v1.qr

  4. Versjon 3.2

     

    Skal legge ut et bilde som viser dette, og en grafikkbug med de linjene som viser hvor langt ut i programmet det er.

     

    Tusen takk!

     

    Teksten vet jeg nok hvordan skal ordnes, men det med linjene var rart. Har aldri vært borti det før, ser ut som en bug i Android og ikke noe jeg gjør. Men skal få lagt inn en todeling av interface på sikt for tablets, så får se etter at det er lagt inn (er ikke øverst på lista så tar nok litt tid).

     

    Kom gjerne med mer tilbakemelding folkens. Er helt avhengig av det før jeg kan slippe noe ut til alle!

  5. Skal teste nå på Desire HD og Asus Transformer :)

     

    Ble på transformern i kveld, siden tlf ligger til ladning. En ting jeg så med en gang er at skrift på topplinjen, som Norsk TV-program - I dag, og Legg til kanaler osv er veldig vanskelig å lese. Gråfargen blir for lik bakgrunnsfargen.

     

    Ok, greit å vite siden disse ikke dukker opp på en telefon. Vil se på det så snart jeg får muligheten, takk! Hvilken Android-versjon er dette på?

  6. Hei,

     

    jeg er på trappene med en oppdatert versjon av Norsk TV-program med en del endringer i grensesnittet. Dette er en tidlig beta-utgave, alle endringene er ikke ferdig enda, men trenger litt tilbakemelding på hvor godt programmet kjører (og ser ut) på alt fra low-end til high-end til tablets.

     

    Foreløpige funksjoner som ikke fungerer:

     

    EDIT: Disse er nå fikset i nye betaen.

     

    Ellers skal det bli flere sjangre, vesentlig bedre infoside om programmer, med Facebook/Twitter-deling (håper jeg) og en del bedre varslingsalternativer.

     

    Vil gjerne ha tilbakemelding og kritikk om alt dere finner/ønsker. Er disse endringene til det bedre på din telefon (si ifra hvilken telefon/tablet du har)? Det er en bug som gjør at programmet kræsjer av og til når det "går i pause", må se nærmere på det.

     

     

    Link:

    http://goo.gl/f2Iz9

    QR:

    http://goo.gl/f2Iz9.qr

     

    Takk!

     

    PS: Om noen kunne gitt meg et screenshot fra en tablet hadde jeg blitt takknemlig, sliter med å teste på tablet :)

    post-86899-0-02282000-1317593427_thumb.png

  7. Hei,

     

    har nå endret litt på utseendet på appen og litt andre endringer, og vil gjerne ha litt tidlige tilbakemeldinger.

     

    Programmet er ikke brukelig slik det er nå!

     

    Er kun interessert i tilbakemelding om følgende:

     

    - Hva synes du om grensesnittet? Lagger det for mye på din telefon? (si gjerne hvilken ;) ) Er det bedre enn det gamle?

     

    - Hva synes du om ikonet?

     

    - Har du tablet? I såfall setter jeg stor pris på skjermbilder og tilbakemelding fra appen kjørende på en tablet, sliter litt med å teste selv. Håper å kunne lage mer tabletvennlig versjon på sikt (slippe å bla så mye).

     

    Programmet viser ikke riktige tider og hjemmeskjermen er såvidt påbegynt. Ellers har jeg planlagt en del endringer, så trenger ikke så mye annen tilbakemelding enda (men om du har en lur ide så er det bare å si ifra).

     

    Håper dere kan teste denne og komme med tilbakemelding. Anbefaler å avinstallere etterpå og så installere den skikkelige, siden denne har en del feil.

     

    Link:

    http://goo.gl/vVGSH

     

    QR:

    http://goo.gl/vVGSH.qr

     

    screenshot-1315175447562.png

     

    Takk!

  8. Hei igjen,

     

    har nå lagt ut en ny oppdatering på Market. Lite nytt, bortsett fra at du kan nå betale 10kr for å slippe reklamen. Inntektene går til Misjonsalliansen sitt humanitære arbeid i Sør-Amerika og Sørøst-Asia.

     

    Beklager det har tatt litt tid å få ut en betalversjon, men krever litt mer å vedlikeholde to.

     

     

    https://market.android.com/details?id=com.appsforenbedreverden.tvguidepaid&feature=search_result

     

    Mr D: Dersom streamene på m.nrk.no ikke fungerer vil heller ikke de i programmet fungere siden de er de samme. Du får sjekke med NRK først og evt sende mail til de.

    • Liker 1
  9. Takk for tilbakemelding.

     

    Da er distriktssendinger lagt til (ingen manuell valg for øyeblikket, det krever en revurdering av hele GUI så det blir på sikt). Den bruker posisjonen din til å bestemme fylket du er i.

     

    Ellers er det lagt til kanalene fra P5.

     

    I tillegg kan dere betale 10 kr for å slippe reklamen (alle inntektene, dvs 7kr, Google tar 3kr, går til veldedig formål).

     

    Dersom dere kjenner til kanaler i mp3 format med god kvalitet setter jeg stor pris på å få tips om dette! Er en del (f.eks p4) som er i dårlig kvalitet per i dag.. :)

  10. Ingen problem med roaming her. Prøvde akkurat å skru av wifi og startet appen. Kom fint inn og fikk høre på radio. Bruker OneCall som roamer i Telenor sitt nett. Telefonen er HTC Desire.

     

    Men kommer det opp et varsel fra programmet? Hvis ikke så registreres ikke dette som roaming i android systemet? Fikk aldri noe beskjed om sånt da jeg hadde OneCall på min Desire.

  11. Her krasjer den ved oppstart.. Har sendt inn feilrapport.

     

    Ah, du bruker tydeligvis roaming? Den kræsjer når den prøver å varsle om dette, men dette skulle egentlig ikke skjedd ved oppstart. Takk for info, skal lansere en fiks snart (kan ta et par dager i verste fall).

  12. Sortering og fjerning av kanaler er et ønske. Ellers fungerte dette meget bra med tanke på at det er første utgave :)

     

    Takk, det kommer nok en "Legg til kanal"-funksjon eller noe lignende ala Norsk TV-guide etter hvert som flere kanaler blir lagt til.

     

    Sortering er mer arbeid, men skal ha det i bakhodet :)

  13. Nå skal det fungere. Var en litt stygg bug som gjorde at den kunne fortsette å laste ned data selv om programmet tilsynelatende var avslått, og da jeg ikke hadde tid til å fikse det i går så fjerna jeg fila.

     

    Nå er den fiksa så har lagt opp igjen fila. Men vær forsiktig om du betaler per megabyte! De flyr fort og det kan fortsatt være bugs igjen. Jeg tar uansett ikke noe ansvar for dette.

  14. Hei,

     

    etter at Norsk TV-guide er sånn passe fungerende ville jeg finne en nytt område som er manglende på Android. Jeg kom da opp med Norsk Radio.

     

    Jeg trenger litt tilbakemelding på design, kanaler, kræsj osv. Så tenkte jeg skulle opprette denne tråden for å få litt feedback. Programmet blir reklame eller betal på sikt.

     

    Først et par advarsler:

    Programmet er BETA!

     

    - Det finnes bugs, ikke kjør denne opp på et sted du må ha kontroll på lyden, er ikke garantert at den lystrer som den skal...

    - Den har ikke komplett programliste enda, flere kanaler kommer. Vil du ha inn en kanal, send meg lenker til mp3-streamer (lav og høy kvalitet) så skal jeg vurdere det.

    - Du kan i prinsippet dra den hvite delen på toppen nedover for å få opp innstillinger, men de fungerer ikke enda.

    - Foreløpig ligger bare kanaler i høy kvalitet, kun P4-kanalene fungerer av og til på EDGE.

    - Pass på databruken. Det gis ingen garantier for at programmet fungerer skikkelig.

     

    Så, hva er bra? Hva er dårlig? Hva savner du?

     

    Ting som kommer:

    - Alarm/vekkerklokke.

    - Neste/forrige kanal med mediaknapper.

    - Hva mer?

     

     

     

    EDIT: Programmet ligger nå på market!

     

    Takk på forhånd for all tilbakemelding!

    post-86899-0-58386700-1300753618_thumb.png

  15. Søk, cache og filmcover! :new_woot:

     

    Forslag: For filmer, vis genre og imdb-rating øverst i beskrivelsen, evnt. under kanal-/imdbikonene. Men det kræsjer kanskje litt med det at imdb-info ikke lastes ned før du trykker på en film?

     

    Da må jeg laste ekstra data, det er dessverre utelukket for øyeblikket av både datatrafikkhensyn og tidsbruk, i tilegg til at jeg ikke har så mye tid til å kode på den nå... :)

×
×
  • Opprett ny...