Gå til innhold

ewasm

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ewasm

  1. Er det noen som har dette kortet? Jeg finner ikke en eneste plass å kjøpe det, og kunne godt tenkt meg et slik før jul.

    5284649[/snapback]

    Jeg fikk det for noen dager siden :D Bestilte fra netshop.

    5284734[/snapback]

     

     

    Fikk du DeLuxe-kortet derfra? Sikker på du ikke snakker om Premium-modellen? De har iallefall ikke kortet det er snakk om her nå. :cry:

  2. Når jeg skal skru på pc'en så er det ca 50% sjanse for at den ikke gidder å virke. Diagnostic LED'n viser da bare røde dioder. Hvis jeg venter et ca. et døgn virker den igjen. Noen som kan hjelpe meg med dette? Når PC'en er på og virker fungerer den helt normalt.

     

    På forhånd takk for alle svar.

  3. Kan ikke akkurat si at jeg fatter vitsen med alle de testene som viser hvor bra prosessoren klarer seg i 3D-mark o.l. Det er kjølingen som er poenget. Ikke AMD's prosessorer. Helt i orden å vise hvor mye de kan overklokkes, men kan ikke se nødvendigheten i å legge ut om 3D-marks poengutgivninger av disse frekvensene...

  4. Jeg har fått en feil i systemregister, og kan ikke starte Win98. Det jeg lurer på er hva man skriver i MS-DOS for å gjennopprettet et tidligere sikkerhetskopiert systemregister. Prøvde å finne det ut ved hjelp av Windows-help-ting, men fant ikke så mye om det der.

     

    På forhånd takk for svar.

     

    mvh Eirik

  5. Har to SUN-skjermer (mod. GDM- 1962B & M20P 110A/7132). Har en slik SUN til VGA adapterting, men det var visst ikke nok fant jeg ut. Den horosontiale frekvensen er visst helt vill, så jeg må ha en frekvensadapter, eller et såkalt multifrekvensskjermkort. Hadde tenkt å kjøpe et slikt multifrekvensskjermkort, men har bare funnet disse på amerikanskje webhandler til nå. Er det noen som vet om en plass i dette landet der slikt utstyr kan kjøpes?

     

    På forhånd takk for svar.

×
×
  • Opprett ny...