Gå til innhold

Hans Olav

Medlemmer
  • Innlegg

    59
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hans Olav

  1. Jeg vil be alle her inne til å ta seg tid til å lese litt på denne siden! Her får dere svar på de fleste spørsmålene dere her stiller. HBO tilbyr ikke bare 12mnd binding. HBO vil i hovedsak tilby egenproduserte tv-serier. Og i tillegg vil de ha en døgnåpen reklamefri tv-kanal. Du vil også få et nyere innhold enn det netflix kan by på.

    • Liker 2
  2. http://www.statkraft.no/pro/jobb_og_karrie...e_vindkraft.asp

     

    Norge skal satse høyt på vindparker som ligger på havet, de arbeider nå med hvordan dette skal fungere osv.

    Det er offshore arbeidere som da skal jobbe på disse vindparkene.

     

    Men jeg lurer på hva slags skole/utdanning det kreves for å få muligheten til å jobbe offshore på vindparker til havs.

     

    Takker for alle positive tilbakemeldinger.

  3. Er ute etter en LCD tv. Størrelsen en 47" + - . Prisklassen er 10-20 000,- LCD tven skal brukes til BlueRay filmer og ganske mye gaming. Jeg kommer til å sitte så lant ifra tv til det blir "normalt" for meg. Har sett en del på denne:

    http://www.toshibatec-tnd.com/page.html?ci...&1218042034

    Noen som har noe å si om denne. Den er opplyst til 8 ms som da er gankse raskt til å være LCD tv. Kom gjerne med andre forslag. Takker og bukker for alle svar.

  4. Når du er i windows så jobber så vidt skjermkortet og produserer lite effekt og temperaturen blir lav. Når du kjører opp et spill så begynner skjermkortet å jobbe mye hardere og produserer så mye varme at skjermkortkjøleren ikke klarer å få bort varmen og pcen rebooter pga varmeproblem. Hvis det skjer i alle spill så er det mest sansynelig varmeproblem ja.

     

    Hvis du vil ha en billigere løsning på problemet så kan du demontere kjøleren, tørke bort kjølepasta på kjernen og kjøleren, kan godt bestille ny kjølepasta, Arctic Silver 5 er en av de beste kjølepastaene du kan få tak i : http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=302888

     

    Hvis du finner noe støv på kjøleren er det best du fjerner det og, 7600 GT skal ikke reboote pga varmeproblem men det kan hende du har litt dårlig kjøling ellers i kabinettet "Kabinettvifter" Du må også huske på å legge på ny kjølepasta, da er det bedre med for lite enn for mye.

     

    Håper du finner problemet.

×
×
  • Opprett ny...