Gå til innhold

m3

Medlemmer
  • Innlegg

    543
  • Ble med

Innlegg skrevet av m3

  1. Synkronisering av e-post etter oppdatering til Android 4.3

     

    Etter oppdatering så er det ikke lengre mulig å angi tidsperiode for synkroniskering av e-post. Det er ikke mulig å angi dato, kun antall meldinger som skal lastes ned/synkroniseres. Så hver gang jeg sletter en e-post i den innbygde klienten og avslutter e-post programmet så lastes de siste 25 meldingene på nytt når jeg åpner programmet igjen! Noen som vet løsningen på det her?

     

    *Jeg lar det være kopi igjen på serveren i innstillingene.

  2. "... I tillegg vil NX20 få en nyutviklet hybridlukker..." Er det snakk om en kombinasjon som består blant annet av elektronisk lukker? Hva med sync speed med blitz i så fall? Mekanisk lukker pleier å bety maks sync speed på rundt 1/ 250 sek på speilreflekskameraer rettet mot amatører. Ville være fint om produsentene lagde kameraer med raskere sync speed.

     

    Jeg vet at de litt dyrere speilrefleksene har high sync funksjon eller lignende men det er litt juks. Blitzen mister lysstyrken ved denne funksjonen.

     

     

  3. Spørsmål nummer en!

     

    Jeg har oppgradert fra Telenor Bredbånd Turbo (12mbit) til vdsl (25mbit). Jeg har fått modemet i posten men hastigheten blir ikke oppgradert før 14.april. Kan jeg kople til det nye modemet/ruteren før oppkoplingsdato eller kan de skape komplikasjoner?

     

    Spørsmål nummer to!

     

    Jeg har kun IEEE 802.11g på min bærbar. Vil dette være nok til å få maks hastighet når jeg bruker wlan?

     

    Takk for svar :)

  4. Hei.

     

    Jeg har kanskje tenkt å bytte over til Onecall Faktura sammen med datapakke. Hvor oversiktlig er dataforbruk på "Dine sider"? Står det samlede antall MB brukt i gjeldende måned?

     

    Dette spør jeg fordi hvis jeg ikke husker helt feil så hadde ikke Onecall en samlet oversikt over data forbruk den gang (lenge siden) jeg hadde abonnement hos de. Datatrafikk var spesifisert som samtaler, måtte summere all datatrafikk med kalkulator for å finne antall Megabyte som var brukt.

     

    Noen som for eksempel kan legge ut en skjermbilde av Onecall "Dine sider" som viser dataforbruk?

     

    Talkmore ser ut til å ha en grei oversikt over dette http://www.mobilen.no/wip4/forvirrende_datatrafikk/d.epl?id=34044

  5. Registere Iphone med to Chess nummer

     

    Jeg lurte på om det gikk an å aktivere Iphone med et annet Chess nummer, for eksempel Chess kontantkort, inntil nummeret mitt blir overført fra Talkmore til Chess? Så vidt jeg har skjønt må man registrere/aktivere Iphone i programmet Itunes, ville to nummer skape trøbbel med tanke på registrering i Itunes/på telefonen.

  6. DivX (Funket etter eg brukte Divx sin converter)

    XviD(Testet og Funker)

    WMV(Testet og Funker)

    MP4(Testet og Funker)

     

    Funket etter DivX sin converter, hva mener du?

     

    Kunne du være så snill å beskrive hvordan den fungerer generelt til å spille av video. Klarer den å spille av video som man laster ned uten å konvertere og tilpasse den til denne telefonen. For eksempel laste ned en 700MB DivX video og spille den direkte på telefonen uten konvertering, savner virkelig en telefon som kan gjøre det her uten problemer.

  7. Da anbefaller jeg å bruke popcornhour MKV converter.

     

    Du kan sette den til å ta alle filmene på en gang, og du kan selv velge å beholde DTS i tilegg til AC3(øker filstørrelsen 6-700mb) eller slette DTS som jeg har gjort fordi jeg da sparer 6-700MB pr film. Noe som er gunstig med 250+ MKV filer...

     

    Jeg prøvde å laste ned programmet fra nettet men antivirus programmet mitt kom med en advarsel og fjernet den!! Trojaner..

     

    Lastet den ner her i fra http://audioconverter.heartware.dk/Tutorial/

     

    Er det antivirus programmet som lager problem ut av ingenting eller er det noe med det programmet.. Eller har jeg rett og slett lastet ned og prøvd å installere feil program?

  8. T-bane Oslo!

     

    Jeg bruker ikke nokia maps så ofte men jeg tror nokia maps 1.0 hadde oversiket over t-bane stasjoner i Oslo men ikke maps 2.0. Har det vært en forandring der? Hvordan får jeg oversikt over t-bane/trikke holdeplasser?

     

    Legger ved et skjermbilde av Oslo sentrum.

     

    Oslo sentralstasjon, Oslo bussterminal og Nationaltheatret stasjon er med men ikke trikk og t-bane stasjonene?

    post-86748-1221323037_thumb.jpg

  9. Gratis kart fra Tomtom

     

    HTC Touch Cruise leveres kun med ett valgfritt bykart. Her må du betale ekstra for flere kart, slik at du selv kan bygge ut dekningsområdet ditt når du har behov for det. Dette er også en fleksibel løsning. Kart for Vest-Europa koster knapt 650 kroner, men kan brukes så lenge du vil.

     

    Alt i alt er det Sony Ericsson som gir deg mest for pengene her. Totalt betaler du kun det du betaler for telefonen for navigasjon i ett år. Ulempen er at du må laste ned kart og kjøreruter over GPRS, noe som kan koste litt om du er i utlandet.

     

     

    Med andre ord så kan det bli veldig dyrt med SonyEricsson sin program hvis man ikke har en billig gprs avtale. Noe som burde bli lagt vekt på synes jeg.

×
×
  • Opprett ny...