Gå til innhold

Bobb1

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bobb1

  1.  

     

    Så hva er egentlig status på 4G tale og Nexus 6P nå? Telenor har den fortsatt ikke på lista?

     

    AtW

    Jeg fikk aktivert 4G tale etter å ha ringt kundeservice hos Telenor. Så nå står det 4G Tale under "Mine aktive tjenester".

     

    du må også inn på *#*#4636#*#* og slå på VoLTE provisjoned inne påPhone info (tipper jeg da, finner ingen andre steder å slå det på), men sist jeg sjekka så fungerte det ikke, falt over på umts med en gang jeg prøvde på samtale til annen lte aktivert mobil

     

    Jeg så din forrige post om dette, men uten at jeg har gjort noe står det LTE ved Nettverkstype. Hva VoLTE provisjoned skal være skjønner jeg ikke, hos meg har jeg valg for å "Slå av VOLTE-tildelte flagg" som det eneste jeg kan se ligner....

  2. Har veldig lyst til å få med meg episode 1 av sesong 4 som skal sendes førstkommende søndag. Lurer på hvilken kanal den sendes på... Hadde blitt kjempeglad om noen kunne fortelle meg dette :)

     

    Pft

    Du finner den på kanal FOX.

    22:55 - 23:50 søndag 20. oktober

    Dramaserie. I fjerde sesong av seersuksessen The Walking Dead har gruppen av overlevende blitt større og utfordringene flere. Cast: Andrew Lincoln. (US ,2011).

  3. Noen her som har Samsung sitt eget flip cover? Kjøpte det igår (til blodpris) og det begynner allerede å bli slitt. Begynner å lønne små tråder i toppen. Er dette normalt? Tror eg må gå og levere det tilbake.

    Det er en "gummitråd" rundt kanten, og hos meg løsnet den etter en måned eller så. Jeg bare fjernet denne tråden rundt hele coveret da det ikke har så stor betydning for meg. Men at den løsner etter en dag tilsier vel at du burde få en ny.

  4. Gikk helt tom for strøm i går og telefonen slo seg av. Den hadde da stått i strømsparemodus. Da jeg slo den på etter å ha ladet den, tok jeg av strømsparemodus. Men nå vibrer ikke berøringstastene som det gjorde før. Finner ikke stedet hvor jeg kan aktivere dette. Noen som vet hvordan jeg får det på igjen?

    Innstillinger - Lyd - scroll helt til bunnen og hak på valg for "Tilbakemelding fra berøringssk..."

  5. Du har ikke for mange programmer kjørende samtidig da? Hold inne Meny-knappen til du får opp et eget vindu for kjørende programmer, så ser du hvilke som bruker minne nå (i tilfelle du ikke var klar over den).

     

    Den var jeg ikke klar over :)

     

    Jeg prøvde å installere rett etter hard-reset, så det skal ikke ha vært noen programmer kjørende.

    Da har du jo lært noe nytt i det minste :-) Har dessverre ikke mer å komme med her, så vi får se om andre kan bidra med noe. Har søkt litt på forumet til Samsung uten å bli klokere, men ser at minneproblemer er en gjenganger.

  6. Det er ikke installasjonen som er problemet? Sjekk Innstillinger - Programmer - Installasjonsinnstillinger, og at det er satt til Minnekort der? Hvis dette ikke hjelper så har jeg tidligere opplevd at en oppgradering av telefonen hjalp.

     

    Den er satt til minnekort, men Kies sier fortsatt at det er for lite minne.

     

     

    edit: Har prøvd en hard-reset, men det hjalp heller ikke.

    Du har ikke for mange programmer kjørende samtidig da? Hold inne Meny-knappen til du får opp et eget vindu for kjørende programmer, så ser du hvilke som bruker minne nå (i tilfelle du ikke var klar over den).

  7. Jeg kjøpte "The Settlers HD" fra Samsung Apps, men jeg får feilmelding om at det ikke er nok minne på telefonen til å laste ned spillet.

     

    Har sjekket alle minneinstillinger og satt de til "minnekort" men får fortsatt samme feilmelding. Minnekortet er på 8GB og 7GB er ledig. Spillet krever 200ish MB.

     

    Har prøvd å laste ned via telefonen, men da blir den bare paused.

     

    hjelp?

    Det er ikke installasjonen som er problemet? Sjekk Innstillinger - Programmer - Installasjonsinnstillinger, og at det er satt til Minnekort der? Hvis dette ikke hjelper så har jeg tidligere opplevd at en oppgradering av telefonen hjalp.

  8. Ble en slik telefon på meg også, kanonflott skjerm og resten av telefonen.

    Men er det slik at skjermen skal være løs i nedre kant? altså mulig å løfte på den nede ved menyknappen?

     

    Kjøpte telefonen i går, og frykter at selger skal kreve å reparere, noe som tar en uke eller 2.

     

    Nei, den skal ikke være løs noen steder. Høres ut som en produksjonsfeil, og regner med du kan bytte denne uten videre.

  9. Ja - skal vel sies at jeg 'grein' litt tidlig i sta; det går jo (i prinsippet iallefall) an å klikke på en link nederst på YouTube mobile som heter Skrivebord, og da skal man formodentlig få 'ordentlig' YouTube og ikke mobilversjonen. Men jeg vet ikke hvordan det funker ennå, for jeg får bare timeout når jeg gjør det...

     

    [endret] Ah, nå kom jeg inn... Ska-vi-seee....[/endret]

     

    [endret 2] Nei - dette går så forbaska tregt + timeouter, at jeg får komme tilbake med en oppdatering på hvordan det gikk når vi er på gamlehjemmet. [/endret 2]

     

    [ednret 3] Flooooott, flott, flott. YouTube-videoer i 'ordentlig' utgave funker ikke på denne telefonen, fordi den ikke støtter Flash. Selv om den støtter Flash. Forstå det den som kan. Yay. [/endret 3]

     

    Skjønner ikke hva du "griner" av? :-)

    Her går alt smooth, både mobilversjon og vanlig visning av YouTube.

    Jeg har versjon S8500OXBJED, har altså ikke oppgradert telefonen.

     

    Etter å ha kastet HTC Touch Pro på skraphaugen, er denne telefonen en ren fryd å "leke" med!

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...