Gå til innhold

espen_s

Medlemmer
  • Innlegg

    83
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av espen_s

  1. Hei!

    Har et par spørsmål om galaxy s.

    1. Er det en måte å finne ut hvilke apps som sender og mottar data?

    Har lastet ned Netcounter som viser at over en natt så hadde det blitt lastetned/opp 30kb uten at jeg har gjort noe. Har slått av alt av notifications for e-mail, samsung apps, Talk app. Så aner ikke hva som lasterned/opp.

     

    2. Det er et ikon ved siden av signal styrke ikonet med en "H" der 3G, edge osv er. Noen som vet hva det "H" ikonet er?

    Kan ikke si jeg fant noe om det ikonet i brukermanualen.

     

    Hei,

    Jeg har ikke SGS selv, men har hatt HTC Hero en stund.

     

    1. Vet ikke om noen app som viser hvilke apps som bruker datatrafikk, men du kan slå av all datatrafikk med å holde inne av/på-knappen og velge Datatrafikk i bunnen av listen som kommer opp.

     

    2. Jeg er ganske sikker på at H'en står for HSDPA (UMTS). Les mer her:

    http://no.wikipedia.org/wiki/High-Speed_Downlink_Packet_Access

  2. Noen som har hatt problemer med mini-jack og lyset på knappene?

     

    Selv har min mini-jack aldri fungert og lyset på knappene slukka helt etter en ukes tid.

    Sendte melding til HTC i går kveld og fikk svar kl 10 i dag (bra kundeservice forøvrig!) og de ba meg sende inn tlfen :thumbdown: Så da er jeg uten helten min i noen uker desverre...

     

    Er forøvrig knallfornøyd med tlfen! Satser på at det er kommet masse deilige updates etter at jeg har fått tilbake tlfen :D

     

    Jeg har samme problem. Prøvde med en factory reset, men hjalp ikke. Høres ut som en software feil i mine ører, så kvier meg litt for å sende inn telefonen før patch'en har kommet. Mulig den fikser dette? Drøyer det ut uken før jeg sender den inn..

  3. Tom. jeg klarte å ordne Modaco's hero ROM samt å flashe;

    men jeg klarer ikke å fjerne snarveier fra home-screenen. htc.com sa jeg bare skulle dra ikonet til siden. Heh, det klarte jeg ikke.

     

    Kommer fremdeles ikke på nettet selv med fullt wifi-signal om noen har noe sympati de trenger å bruke. gigabyte and d-link routere er ikke mine beste venner for tiden.

     

    e: http://www.soligard.com/technology/how-to-...c-wifi-network/

     

     

    Akkurat det der så skummelt ut. Ikke engang sikker på hva ad-hoc er i forhold til vanlige hjemmenettverk.

     

    Ad-hoc er fra én enhet til en annen, for eksempel et nettverk mellom én PC og én mobiltelefon. Da kommuniserer nettverkskortene kun med hverandre, det blir som å koble en nettverkskabel fra mobilen til PC'en.

  4. Flere som har trøbbel med bluetooth? Jeg har forsøkt å sende kontakter og bilder over fra min gamle T280i (crap, btw, anbefales IKKE) til Hero, men får det ikke til? Jeg får til å søke opp dem og utveksle passord, dvs de blir "paired but not connected" - men når jeg vel skal sende over f.eks. et bilde, finner ikke SE Heroen. (Og ja, jeg har gjort Heroen synlig.)

     

    Jeg har googlet litt, og det ser ut som om flere har problemer med bluetooth - men jeg klarer ikke helt å finne ut akkurat hva problemet består av, og hva man kan gjøre med det. Noen som vet?? Please, jeg orker ikke skrive inn hele kontaktlista mi på nytt!!! Har skiftet operatør, og kan ikke bruke det gamle SIM-kortet i den nye telefonen!

     

    Hva med å sette det nye SIM-kortet i den gamle telefonen, kopiere kontaktene over på det nye SIM-kortet, for så å sette det samme nye SIM-kortet i den nye telefonen? Eventuelt også kopiere dem fra SIM-kortet over på telefonen..

  5. Jeg fikk en Hero på onsdag forrige uke. Den var tom for strøm på torsdag kveld etter kontinuerlig bruk, fikling, wifi og alt på. Sånn er det i begynnelsen.

     

    Men er ikke storimponert. Har vært i Sverige i helga og batteriet var fulladet på fredag morgen. Søndag kl 21 var det tomt. Da var wifi og mobile network slått av. 10-15 sms og kanskje 5 minutter samtale. Spilt kabal kanskje én time.

    Har standard oppsett, ikke gjort særlig med endringer i oppsettet. Lagt inn GuleSider applikasjon og noen spill, samt TaskKiller(free).

     

    Noe virker galt..?

     

    Synes fom fredag -> tom søndag er en god deal jeg. Husk også at mobilen bruker mer strøm når du beveger på deg..

  6. Ingen som har en aning om hvordan man kan få ut LCD skjermen på telefonen? Var innom butikken jeg kjøpte telefonen hos nå, og eneste de kunne gjøre med dette "støvkornet under skjermen" var å sende inn telefonen til service, noe som kunne ta opp til 5 uker sa de, såklart kunne det ta kortete tid, men i mine øyne blir det litt unødvendig, så lurer litt på om jeg skal trå til selv å prøve å fjerne dette "støvkornet" under skjermen, men var lite med demonterings videoer av telefonene å finne på Internet.

     

    Jeg ville vært forsiktig med å åpne mobilen selv. Pass på at du fremdeles har garantien i orden selv om du åpner den, kjipt å miste den dersom mobilen går i stykker..

  7. har browsa tråden uten å finne noe helt konkret - noen skal kan hjelpe med mms-opsett til tele2? ifg. tele2: Feil

     

    "Beklager, du får ikke brukt mobilt Internett (WAP) da din mobiltelefon ikke støtter tjenesten. På Tele2 web shop finner du gode tilbud på ny mobiltelefon slik at du får sendt MMS, lest nyheter, brukt mobilspill, osv!

    > Tele2 web shop"

     

    jeesh louize.

     

    Har hverken Tele2 eller Hero selv, men kanskje denne hjelper?

    http://www.mobilen.no/wip4/manuelt-oppsett.../d.epl?id=19258

  8. HTC Hero hvit og brun hos Ventelo til kr. 3 786,-.

    http://shop.ventelo.no/index.php/Portal/gi...d/1237/action/1

     

    Det blir jo 409 kr billigere enn hos elkjop! Noen som har bestilt hos Ventelo for så å si opp abonnementet? Er det noe pes?

    Hvis jeg bestiller fra Ventelo og sier opp aboet, blir telefonen opplåst slik at jeg kan putte min OneCall sim i telefonen med en gang?

     

    Sitat fra ventelo.no:

    - Mobiltelefoner og tilbehør til meget lave priser. Alle våre mobiltelefoner selges uten operatørlås. Enkelt for deg, enkelt for oss.

  9. Hero koster for tiden bare 150k kr mer enn Magic, noe jeg synest er litt rart. Jeg hadde håpt at magic hadde ramlet litt mer i pris, fordi jeg har litt dårlig råd men har veldig lyst på en android telefon. Jeg liker designet på magic bedre også :p

     

    Er dette en mening ut i fra bilder eller hands on på begge? Jeg delte din oppfatning helt til jeg fikk hands on på begge. Hero overasker til tusen! Magic synes jeg virker plastikk, noe hero definitivt ikke gjør.

    Desuten har hero sense, selv om det mer eller mindre er bekreftet at magic også skal få dette. Alt i alt er jo hero en bedre tlf.

    Jeg har bare brukt Magic, men jeg synest den virket ganske solid. Jeg liker ikke den angulære leppa på Hero, ut i fra bilder å dømme. Hovedårsaken til at jeg ikke har kjøpt noen av de enda er vel at 4500 for mobil er temmelig mye for meg å bruke på en mobil. Hadde Magic bare havnet under 4k så hadde jeg kanskje kunne tatt meg råd.

     

    HTC Hero hvit og brun hos Ventelo til kr. 3 786,-.

    http://shop.ventelo.no/index.php/Portal/gi...d/1237/action/1

  10. Ser ut til at min Nokia 5800 blir byttet ut med en HTC Hero iløpet av nærmeste fremtid. Liker å ha telefonen i "vesker" så de ikke blir så oppripet, så har leitet litt etter en veske som ligner litt på de som følger med blant annet Nokia E71, synes det er genialt konsept med den åpningen. Noen som vet om det finnes en slik veske som passer til Hero?

     

    2728879522_342fcd55a4.jpg

     

    Dette er de første jeg har sett til Hero:

    http://www.htcheroblog.com/2009/08/18/pdai...s-for-htc-hero/

     

    Kanskje ikke helt hva du hadde tenkt?

  11. Hei

     

    Er det kun to led lys på heroen i motsettning til magicen som har mange flere?

    På magicen mener jeg at emailen ankom med engang den ble sendt,mens på heroen

    sjekker den hvert 5.minutt og oppover.......

     

    Kan noen være så snille å svare på dette?

    :wow: :wow: :wow:

     

    Noen?????

     

    Er det virkelig ikke noen som har en kommentar til dette???

     

    Jeg trodde at ihvertfall GMail og Exchange/ActiveSync-mail kom som push-mail, dvs at de kommer på mobilen med én gang. Hvordan det er med andre POP/IMAP-mailkontoer vet jeg ikke, da jeg ikke har fått meg en Hero enda.. :(

     

    Edit: Hvis du tenker på LED-lysene øverst på telefonen, så er det kun den som heter "Varsellampe". Den bytter mellom av/rød/grønn..

  12. Elkjøp har den til 4195,- uten abonnement, noen som har funnet den billigere et annet sted?

     

    Kjipt den brune ikke har teflon-lag, tror jeg går for den.

     

    Liten bump...

     

    Noen som vet om mobilen selges billigere et sted?

     

    Chess har den til 1699,- med et abbonement (Chess Xtra) som koster 199,- i måneden. Du ender da opp på 4087,- totalt (hvis man pirker, kan man alltids ta med rentene man tjener på å ha pengene på konto en stund til i tillegg..).

    Link: https://webshop.chess.no/index.php/Portal/s...n/1#deliverytop

     

    Ikke glem 249,- for å opprette nytt nr hvis man ikke er chesskunde fra før.

    I tillegg er det 69,- minimumsfakturering pr. mnd.

     

    Så totalt sett skal du ha mobilen uten abb. er Elkjøp billigst.

     

     

    Glemte ikke etableringsgebyret nei. :) Det er ikke minimumsfakturering når du betaler ned på telefonen (199,- i mnd), så så lenge man husker å si det opp etter 12 måneder så er prisen 4087,- med alt inkludert.

     

    Har hatt telefonen i 10 dager og er meget skuffet over batterilevetiden. Ladet den i dag tidlig. Hørte på litt musikk og ringte som vanlig. Batteriet var tomt kl 1800. Flere som opplever det samme. Har ikke på GPS eller 3g. Kun WIFI. Noen tips på hva jeg kan ha gjort feil?

     

    WiFi sluker strøm, uansett mobil. Men er enig i at det ikke var spesielt imponerende, samtidig er det ikke mange smarttelefoner som er imponerende på batteritiden heller imo..

  13. Elkjøp har den til 4195,- uten abonnement, noen som har funnet den billigere et annet sted?

     

    Kjipt den brune ikke har teflon-lag, tror jeg går for den.

     

    Liten bump...

     

    Noen som vet om mobilen selges billigere et sted?

     

    Chess har den til 1699,- med et abbonement (Chess Xtra) som koster 199,- i måneden. Du ender da opp på 4087,- totalt (hvis man pirker, kan man alltids ta med rentene man tjener på å ha pengene på konto en stund til i tillegg..).

    Link: https://webshop.chess.no/index.php/Portal/s...n/1#deliverytop

  14. Skjønner fortsatt ikke stresset med å kjøpe fra utlandet jeg.. Når det gjelder elektronikk, så er det sjelden noe å spare. MEN hva om man ikke er fornøyd? Da er det utrolig mye lettere å bestille fra Norge..

     

    Jeg bestilte min HTC Hero fra Komplett.no (de har forresten hvite OG brown på lager) på tirsdag kl. 15.30 og hadde den levert i postautomat i Trondheim dagen etter, før kl. 11.30. Det er 20 timer levering det!

     

    Har selv opplevd å miste en del av godene ved å besille fra utlandet, så elektronikk kommer fortsatt til å bli kjøpt her på berget..

    Jeg har ikke stressa med å handle fra utlandet - snarere tvert om, og jeg er enig med deg når det gjelder angrerett. Men, jeg er 43 år og har aldri benyttet angreretten noengang, og jeg tror faktisk ikke at jeg kjenner noen som har levert elekrtonikken tilbake i anger ...

    Så fint at Komplett har den brune modellen på lager, og leverer kjapt. Det er det mange andre på berget som ikke har og gjør!

    Fortsett å handle i Norge du - det gjør jeg også!

     

    Med tanke på din forrige post, så høres det ut som om du kanskje kunne tenke deg å teste angreretten denne gangen? ;)

  15. Hvordan er det å surfe på mobilen? Vurdere å kjøpe meg en før jeg drar inn i militæret slik at jeg har noe å surfe på. Ser at Opera også snart kommer til Android, noe som for meg er et stort pluss.

     

    Her kan du feks se en sammenligning mellom iPhone 3GS og Hero:

     

    Der tar de for seg blant annet browserne. Personlig kommer jeg ihvertfall til å prøve Opera på Hero'en, har stor tro på at det kan bli bra.

  16. Nå har jeg akkurat bestilt meg 16 GB minnekort til helten min.

    Bra tilbud fra cdon (549 kr + 29 kr frakt)

    http://cdon.no/elektronikk/transcend_micro...lass_6)-4166368

     

    Et enda billigere alternativ er ebay, med fri frakt. Tok 5 dager før den dukket opp i postkassa.

     

    Etter dagens dollarkurs er det ca 460,- inkludert frakt.

     

    nice! kjøpte ett nå, takk for tipset!

     

    men hva med fortollingsgebyr og moms crap?

     

    Handlet fra ebay i mange år nå, aldri har pakken min blitt stoppet i tollen.

     

     

    Nå har jeg bare kjøpt ting der for under 1000,- så da tror jeg det går under kategorien gave. Altså en tollgrense på 1000,-.

     

    Dagens regjering gikk til valg på å heve tollgrensen til 1000,- fra dagens nivå (som er 200,-). Når de vant valget ombestemte de seg (overraskende?).

×
×
  • Opprett ny...