Gå til innhold

Ullsokk

Medlemmer
  • Innlegg

    923
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ullsokk

  1. Hei!

     

    Har prøvd å søkt endel ang det jeg sliter med, men finner alt annet enn akkurat det jeg sliter med!

     

    Kjøpte note2 4g for et par mnd siden. Fungerte utrolig bra den første mnd, men så begynte problemet.

    Når er jeg på vanlig mobilnett og surfer/spotify/facebook, så mister jeg plutselig alt signal og får opp en "Ø" som vil si null signal. Noen ganger kommer det "Skriv inn pin kode", men det forsvinner før jeg rekker og skrive et tall, også er den tilbake igjen. Men ikke alltid. Men signalet detter ihvertfall helt ut, og det tar alt fra 5-30sek før det er tilbake igjen. Også kan det skje igjen etter kort tid, men spørs veldig. Klarer ikke finne noen sammenheng.

     

    Har fått nytt sim kort, hjalp ikke. Og sjekka APN, men alt ser ut til å være ok der.

    Jeg har wipa cache og har også wipa hele tlf, men til ingen nytte.

     

     

    Da jeg oppdaterte diverse apper etter wipe, sleit den fælt. Datt ut og kom tilbake stortsett hele tida.

     

    Gjelder kun da jeg bruker mobilnett. På wifi er den helt strålende (med unntak av lav hastighet noen ganger, og må deaktivere og aktivere wifi)

     

    Noen som har forslag ? Ellers er jeg strålende fornøyd! Vil helst slippe å sende den tilbake, men frykter nok at jeg må.. Kunne jo få låne en DORO telefon av telekiosken..... :w00t: Solgte jo desverre s2'en jeg hadde, som fungerte helt topp og var en trofast venn det året jeg hadde den :)

  2. Det var veldig kjekt med forhåndsregistrering, og nettet har vært supert!

     

    Eneste negative sålangt er at noen stjelte madrassen min mens jeg var ute å tok en røyk, så nå venter jeg på at det blir en madrass ledig så fort kamerater er ferdig å sove.  :sleep:

    5913068[/snapback]

    Hvis du legger fra deg sengetøy og går vekk, så kommer crew og rydder det vekk. Så det er nok ikke stjelt, forhåpentligvis finner du den i en av haugene der de samler sengetøy. :p

    5913108[/snapback]

     

    Tja, da hadde de vel tatt dyna mi også vel ? For å gjøre en litt lang historie kort og uskreven så fant jeg et par som jeg er nesten sikker på at hadde stjelt den.

     

    Prata også med crew, og de hadde ikke noe madrass. Den er nok borte :cry:

  3. Det var veldig kjekt med forhåndsregistrering, og nettet har vært supert!

     

    Eneste negative sålangt er at noen stjelte madrassen min mens jeg var ute å tok en røyk, så nå venter jeg på at det blir en madrass ledig så fort kamerater er ferdig å sove. :sleep:

  4. Superslask: du har heller ikke lov til å modifisere WoW klienten din på en slik måte at du får opp din private server på serverlisten, så problemstillingen blir litt irrelevant.

     

     

    Jeg har selv satt opp en privat WoW server, og det eneste man trenger å gjøre er å forandre ip'en i en tekstfil til din egen, eller der serveren er satt opp.

     

    Da jeg satt opp server hadde jeg bare muligheten til å sette opp 1.7 eller 1.8, husker ikke helt hvilken. Den var ganske buggete, men det funka. En kamerat satt opp 1.8 eller 1.9, var ihvertfall en versjon over min, og han sin funka utmerket. Det fulgte heller ikke med noe readme til programvaren, så det tok litt tid å sette det opp. Jeg har heller ikke programvaren lenger, og jeg husker ikke hva den heter, så desverre kan jeg ikke forklare..

     

    Her , her og her er tre bilder jeg tok. Du ser bl.a at på charen "freddio" hadde vi problemer med å få tier2 items til å synes. Det ser dere på headen som da var Bloodfang. Første gang jeg spawna Ragnaros droppa han Spinal Reaper =)

  5. Hei!

     

    Kjempeflott å få bekrefta dette av en med SN85G4 :) Jo, har kikka på de X800 XL korta, men har lyst til å se en test mellom X800XL og 6800GT, bare for å ha sett det. Kikka litt i kjøpeguiden under skjermkort, og da fant jeg følgende.

     

    "X800 XL 256/512MB (400/1000) (AGP/PCIe)

    - 16 pixel shader units – 16 TMUs – 16 ROPs - 6 vertex pipelines

    Dette kortet har 16 pixel pipelines og yter noe bedre enn en X850 Pro. Kortet holdes tilbake av en lavere kjerne- og minnehastighet sammenlignet med en X850 Pro. Den er ganske konkurransedyktig ytelsesmessig mot 6800 GT-en, og den er priset betydelig lavere enn PCIe-utgaven av 6800 GT. Kortet gir derfor svært mye for pengene, og er dermed å anbefale i likhet med 6800 GT. "

     

    Demobrukt X800XL

     

    Alle demobrukte

     

    Prøver å finne en test mellom de to nå :)

  6. Vel, er ikke min tabbe, men jeg syns den er verdt å ta meg fordet.

     

    Var på lan for et par år siden, og helt uten videre går en fyr fra tribunen, bort til noen pc'er, og begynner å pisse på pc'en, tastaturet og over alt. Folk løp jo bort, og spurte hva faen han dreiv med. Han skjønte jo ingenting, for han gikk jo i søvne :) Ryktene gikk, og folk sa det ikke skjedde. Men lurer på hvorfor han blei henta 05.30 da vi stod ute å røyka..Og hvorfor det var så vått rundt pc'en han pissa på :) Trodde ikke det var mulig å gjøre noe sånt egentlig. Var ganske sykt å se. Fant også seinere ut at jeg jobba med han for rundt et år siden.

  7. Gratulerer :) Guilden min brukte mange forsøk før henne gikk ned  :blush:

    5788549[/snapback]

     

    Ja, det gjorde vi å. Jeg syns det er så rart for tida, for alt virker så lett. Vi brukte flere kvelder på å wipe for å få ting riktig. Det gjaldt også MC. Tror det er pga guilder som tar onyxia nå har folk som er flinkere med taktikker, folk har vært med før osv. Guilden til han ene jeg bor med tok ony på første de å. Nå sliter de med å ta hu igjen.

     

    Jeg vet ikke hva det er, men det føles ihvertfall ut som det har blitt "så lett" :ermm: Vi tok nef her om dagen, og det var ihvertfall verdt strevet! =)

×
×
  • Opprett ny...