Gå til innhold

dranzee

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dranzee

  1. Etter å ha avinstallert windows, fjernet PSU for å teste PCI-E port nr 3 og skaffet meg de nye driverne viser det seg at det grafikkortet dustinhome sendte tilbake for å erstate det defekte grafikkortet ikke fungerer.... ;_;

     

    Det er ganske trist med tanke på hvor lang tid prosessen av å sende inn det først grafikkortet tok.

     

    Ringte inn og forklare saken -> vente 1 uke på retur seddel -> kjøre til postkontoret -> vente i 2-3 uker på at de sender meg en mail og forklarer hva de gjør (sender ny en / starter reperasjon) -> vente til at jeg får kortet tilbake.

     

    Det verste er at de sa at kortet jeg leverte inn var helt dødt og ikke var verdt å reparere så de ville sende meg et nytt kort.

     

    Problemet er at kortet de sendte altså ikke var i original embalasje og sikkert var en returvare som de ikke hadde peiling på om fungerte.

     

    Det er veldig godt å vite at jeg kastet bort 2-3 timer og 200kr på å bestille en SLI bru på 120 MM over ebay (ikke solgt i norge:|) så jeg kunne teste SLI over PCI-E port 1 og 3, da jeg trodde at kanskje port 2 var defekt.

     

    /Rant off/

  2. Får ikke bluescreen, bare svart skjerm med no signal detected.

     

    Når jeg installerer nvidia driverne så fjerner jeg dem først, så går jeg sikkerhets modus og bruker driver sweeper for så å installere driverne. Problemet jeg har hatt er at jeg ikke får fjernet alle tingene driver sweeper finner under sikkerhets modus. Det er noen filer i registeret som ikke blir borte. Har ikke turt å fjerne register filene enda.

     

    Jeg har alltid kabinett døren av, temperaturen på skjermkortene er ikke noe spesielt høye. Det er snakk om 50 og 70 grader under sc2, men de fleste kræsjene starter ved oppstart og da er temperaturen sikkert ikke på mer enn 30/50 grader max.

     

    Skal ta en runde hvor jeg skifter grafikkortet og prøver alle 3 PCI portene nå.

     

    Det rare er det at når jeg bruker SLI så sier windows "Warning - Please reinstall/update the display driver and program.", og når jeg prøver å gå inn i nvidia kontroll panelet så får jeg meldingen om at jeg ikke har en nvidia viable gpu e.l. Tingen er at hvis jeg da fjerner det nye grafikkortet fra port 2 og bare bruker 1x gtx i port 1 så funker alt fint. Da kan jeg gå inn i kontroll panelet og får ikke feilmeldingen fra windows.

     

    Skal prøve nå å skifte porter så kan hende jeg ikke svarer på en 30-60 minutter ;)

  3. Hei!

    Jeg bestilte en bygg selv pc hos dustinhome i desember, linken til pcen er <her>

     

    Setup:


    •  
    • Kabinett: Cooler Master 690 II Advanced Miditower
    • HK: Asus P6X58D-E X58 ATX
    • CPU: Intel Core i7 950
    • GPU: 2xGIGABYTE GEFORCE GTX 460 OC 1GB PCI-E - SLI
    • RAM: Corsair XMS3 DDR3 1600 MHz 6 GB (3x2gb)
    • SSD: Intel 320 Series 120GB SSD
    • PSU: Corsair HX 750 Watt
    • OS: Windows 7 64 bit

     

    Jeg bestilte dette pc oppsettet i desember 2010 når jeg var i militæret. Jeg merket ganske tidlig at det var noe som var feil da jeg spilte spill. I forskjellige spill som f.eks. World of Warcraft så falt jeg ned til 1 fps på forskjellige steder og pcen hang seg ganske regelmessig 1-2 ganger om dagen. Siden jeg var i militæret så hadde jeg ikke så veldig mye tid til å feil-teste oppsettet så jeg forsøkte og ta ut det ene grafikkortet. Problemet ble da helt borte og jeg hadde så og si ingen kræsj de neste 3 månedene.

     

    Da jeg dimmiterte fra militæret så fikk jeg mer tid til å prøve å få pcen til å fungere med begge grafikkortene. Nå visste jeg jo allerede at det ene gtx kortet fungerte alene, så da var det bare å teste det andre kortet. Jeg fant ingen spesielle feil når jeg brukte det alene, så jeg prøvde igjen med SLI. Da kom de samme problemene tilbake igjen.

    Jeg gikk tilbake til å bruke 1 gtx kort, men etter en stund (1 måned) så sluttet det å fungere. Kortet var helt dødt, vifta startet ikke, pcen fant ikke kortet i windows, så jeg bestemte meg for å sende det inn. Jeg gikk tilbake til 1 gtx kort igjen, mens jeg ventet på å få et nytt gtx kort tilbake. Jeg hadde -0- feil på kortet, og ca 3-4 uker senere så hadde jeg det nye gtx kortet tilbake.

     

    Jeg var ganske sikker på at alt skulle funke fint, men det gjorde det desverre ikke. Jeg fikk spilt ca 1 time før jeg fikk min første blackscreen og rett etterpå så stod det "no signal" på skjermen. Jeg restarta pcen og da hang den seg på velkomst skjermen.

     

    Når jeg bruker sli så er pcen veldig og da mener jeg veldig ustabil. Den kan kræsje under oppstart, mens jeg surfer i firefox eller når spiller. Det hender også at den funker i et par timer før den kræsjer.

     

    Den siste hendelsen jeg hadde av blackscreen var under oppstarten tidligere idag.

    Jeg kom til velkommen skjermen, så stod den der i en 10 sekunder, så kom blackscreenen og no signal, det rare var at jeg kunne se musepekeren i 1-2 sekunder.

     

    Jeg har prøvd å oppdatere driverne til 460 kortet flere ganger. Jeg har lest noe om at man ikke skal installere hd audio driverne som følger med siden det kan bli en konflikt mellom nvidia driveren og realtek, så jeg prøvde det uten suksess.

     

    Etter pcen kræsjer med SLI aktivert så kommer det opp en windows beskjed som sier "Warning - Please reinstall/update the display driver and program." selv om jeg har de nyeste driverne installert.

    Jeg skal prøve å installere de gamle driverne som kom med grafikkortet idag, men jeg tviler på at det kommer til å hjelpe stort. Hvis ikke det funker så er det reinstallering av windows. Ville det hjulpet noe å oppdatere BIOSen til hovedkortet kanskje?

     

     

    Det som er så kjedelig er at det er ganske mye som kan være feil, men jeg er -ganske- sikker på at temperaturen ikke er problemet. Jeg har sjekket temperaturen på kortene og pga pc oppsettet så må man ha gtx kortene i pci e-port 1 og 2, da PSUen gjør at det ikke er nok plass i port 3. Problemet med det er at de er rett ved siden av hverandre. Det er ca 0.5 cm klarering mellom kortene noe som fører til at det øverste kortet er ca 20 grader varmere enn det andre. Jeg har prøvd å kjøre alle kortene igjennom Heaven DX11 Benchmark 2.5. Når jeg kjørere kortene alene så får jeg ca 30 fps, men når jeg kjører dem i SLI så fikk jeg 70 fps og det uten at pcen kræsjet (utrolig nok). Det øverste kortet lå da på ca 80 grader og det under lå på 60 grader.

     

    Jeg la også merke til at kortet dustinhome sendte tilbake til meg ikke var nytt. På pakken så stod det et nummer som var annerledes enn det som var i boksen.

    De sa selv at de skulle sende et nytt gtx kort da de ikke kunne reparere det andre. Hvem vet om dette er et kort som allerede har vært i retur. Mest sannsynlig så er det et nytt kort som er plassert i en annen boks bare, men man kan jo lure når boksen har rifter og riper.

     

    Jeg håper at det er noen andre som har noen gode tips de kan komme med. Jeg har en annen pc liggende hvis det er noen som mener at jeg burde skifte ut noen deler e.l.

    Hvis det er noen som tenker at de ikke burde poste siden tipset deres høres dumt ut så post uansett! All hjelp trengs!

     

    TL:DR

    - SLI med Gigabyte 460 gtx OC kræsjer.

    - Sendte ene gtx kortet inn til reperasjon, men kræsjer enda.

    - Prøvd å skiftet SLI bridge.

    - Gamle kortet kjørte alene i 3 måneder uten feil.

    - Prøvd å skifte drivere.

  4. Hei igjen!

     

    Jeg bestilte HIS kortet for 3 timer siden, men etter 2 timer så slo deg meg at det kanskje ikke var 2x DVI innganger, noe som er et must for meg som pleier å spille på en skjerm og se på film på den andre!

     

    Så det endte med en avbestilling og jeg er på ny på søk etter et nytt grafikkort.

    Jeg har enda øyna på HD 5770 kortet, men det finnes jo så endeløst mange alternativer.

     

    Alt fra XFX - http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=579053 til Sapphire - http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=581084 / http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=575153

     

    Nå er jeg ikke 100% sikker på at man ikke kan bruke 2 skjermer på HIS kortet, men jeg var ikke sikker siden jeg ikke ser mer enn 1 DVI inngang på bilde på komplett, så jeg avbestilte for å være på den sikre siden.

     

    Akkurat nå så har jeg mest lyst til å kjøpe XFX kortet siden den har fått gode kommentarer på komplett, men jeg er ikke sikker, så jeg er åpen for innspill!

     

    Takk for dere som har hjulpet så langt!:)

  5. jeg har nøyaktig det samme 5770 kortet du linker til.. det er langt sprekere en 8800gts og bruker mindre strøm. jeg har aldrig gjort opptak med fraps før. så kan ikke svare på om det faktisk funker. men det har du google for =)

     

     

    Supert.

    Vet du om den støtter resten av pcen? Mangler jeg noe info så er det bare å si ifra! :)

  6. Hei!

     

    For ca 1 år siden kjøpte jeg meg en ny pc med hovedfokus på gaming. For en ca 2 måneder siden så begynte pcen å fryse etter en liten seanse med gaming. Det som skjer er at pcen fortsetter å fungere (hører lyden fra spillet i bakgrunn), men skjermen fryser opp, men det har også hendt at bilde fryser og lyden begynner å "loope". Jeg har lest rundt på internett og prøvd forskjellige ting, men uten hell. Så nå har jeg bestemt meg for å kjøpe et nytt grafikkort og erstatte det gamle.

     

    PC setupen er :

     

    Intel Core 2 Duo [email protected].

    ASUS Geforce EN8800GTS

    2 GB Kingston DDR2 RAM

    MS-7360 Hovedkort.

     

     

    Jeg vet ganske lite når det kommer til pc, så jeg valgte og spørre her på forumet for å se om det er noen her som vet om et grafikkort som støtter resten av pcen og er nogenlunde like bra som det jeg har.

     

    Jeg har sett på 2 grafikkort, (Jeg vet ikke om de funker med resten av pcen en gang) som ligger på et akseptabelt prisnivå:

     

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=513134 - 1250kr.

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=574233 - 1299kr.

     

    Det jeg ser etter er et grafikkort som jeg kan bruke til å spille world of warcraft med, og samtidig bruke fraps til å ta opp med. Det funket helt suverent med det gamle grafikkortet mitt, så jeg vil helst ha et grafikkort som kan yte det samme!

     

    Hvis jeg har glemt å gi noe info som trengs for å kunne velge ut et grafikkort så si ifra her, så skal jeg se om jeg greier å finne det ut! :).

     

    Tusen takk for hjelpen!

  7. Tusen takk:).

    har mange valg nå;D..

    Skal skrive inn her hvem pc jeg har kjøpt når je har kjøpt en;)

    *

    Skal sjekke om jeg får den Pc1 greia ned i noe pris skriver det ut her;)..

    Kabinett

    Byttet med

    Kabinett

     

    Cpu

    Byttet med

    Cpu

     

    Ram 512

    Byttet med

    Ram 1gb

     

    Hovedkort

    Byttet med

    Hovedkort

     

    Hd Beholde?

     

    Grafikkort

    Byttet med

    Grafikkort

     

    Dvd brenner

    Byttet med

    Vanlig Dvd spiller.

     

    Disketstasjon

    Byttet med ingen ting.

     

    Pris det fra pakka:

    Kabinett - kr 695,-

    Cpu - kr 1.950,-

    Ram - kr 449,-

    Hovedkort - kr 849,-

    Harddisk - kr 850,-

    Grafikkort - kr 1.849,-

    Dvd brenner - kr 395,-

    Disketstasjon - kr 149,-

     

    Til sammen:

    kr 7189,-

     

    Det jeg har lyst på

    Kabinett - kr 595,-

    Cpu - kr 1.350,-

    Ram(1gb) - kr 879,-

    Hovedkort - kr 929,-

    Harddisk - kr 850,-

    Grafikkort - kr 1049,-

    Dvd spiller - kr 0,- Har ;D

    Disketstasjon - 0,- Får gratis;D

     

    Til samme:

    Kr 5652,-

     

    Det som følger med i pakka

    In-Win C720 Midi Tower ATX Svart Chassi, 350W Nätagg

     

    AMD Athlon 64 3500+ 2.2GHz Socket 939, 512KB, BOXED m/fläkt

     

    Corsair Value S. PC3200 DDR-DIMM 512MB Unbuffered, Non-parity, 64Megx64, CL2.5

     

    MSI K8N NEO4 F, nForce4, Socket-939, ATX Raid, Ljud, 4xSATA, GbLAN, PCI-Ex16

     

    Samsung SpinPoint P120S 200GB SATA2 8MB 7200RPM NCQ

     

    Gainward GeForce 6600GT 256MB 2ns GDDR3 PCI-Express,"Ultra/1980PCX Tv-out, DVI

     

    Sony DVD-brenner DWQ28AB2 IDE OEM Black DVD+R/+RW och DVD-R/-RW (Dual Layer)

     

    Sony Diskettstasjon 3,5" 1,44MB Svart Floppydisk Intern

     

    NN Antistatisk Armlenke 1.8 meter BW-106BL-L4

     

    Kabler for montering medfølger

     

    EA Medal of Honor Allied Assault, OEM Spel - Fullversion

     

    EA Need For Speed Underground, OEM Spel - Fullversion

     

    Til sammen

    Kr 5.790,-

  8. Hei. Jeg har lyst på en AMD pc til 4000-5000 kroner.

    Den skal bli mest brukt til spilling, men kabinettet er ikke det første man trenger tenkte på:).

    Jeg hadde tenkt og spille litt cs og høre på musikk på 1 gang:P..

    Jeg har headsett, mus, tastartur og skjerm.

    Så vis dere fikser opp en spille/lan pc så hadde det vært snillt:)

    *

    Helst fra Komplett:)

  9. Jeg fikk ikke plass til feilene på tittel, men feilen er den:

    Jeg skal spille Counter strike og helt plutselig når jeg kommer inn så ser jeg litt av bakgrunnen men så kommer det opp:

    Fatal error: Opengl32.dll missing.

    Jeg avinstalerte drivern og instalerte den på nytt uten effekt.

    Så avinstalerte jeg steam og så skulle jeg instalere det på nytt, men når jeg dobbel klikka på steam installer så kom det opp:

    Could not inizialize instalation Size file expected=603633, Size returned=603875.

    Er glad for all hjelp.

    Kan legge ut bilder av hvordan feil meldingene ser ut vis noen har lyst at jeg skal vise dem.

×
×
  • Opprett ny...