Gå til innhold

FeddeLeGrand

Medlemmer
  • Innlegg

    359
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av FeddeLeGrand

  1. Ja, kan sjekke med firebug :) Har egentlig alle programmer jeg trenger ettersom jeg har fått de fra skolen. Har dreamweaver :) Har sett på Active24.com etter domene, koster 49 kr. for .com domene.

     

    Og takk for template tipset, det kommer veldig godt med :) Hvordan blir det hvis jeg kjøper et av disse? Kan jeg endre litt på bilder osv, og ikke bare tekst? Hvor mye kan jeg egentlig endre?

  2. Hei

     

    Prøver å sjekke litt rundt for en kompis som skal ha egen nettside for musikken sin, nesten som en fanpage med musikk og videoer på. Jeg kan lage nettsider, har IT fag på skolen, men vet ikke helt hvordan jeg skal få til dette i virkeligheten. Det første jeg tenkte på var hva slags musikkspiller han skal ha. Vil helst ha noe flashbasert (ala de på myspace), tenkte videoene kunne likegodt være fra youtube, som bare blir implementert inn på nettsiden. Problemet mitt er egentlig å finne alt dette og få det satt sammen :) Vet ikke helt om det er jeg som skal lage selve siden enda ettersom jeg ikke er verdens beste på det, men jeg skal vertfall lage layout og finne ut av forskjellige andre ting. Hva slags domene burde jeg velge? Noen som har tips til hvordan jeg skal få satt sammen dette?

     

    Beklager hvis det er ble litt vel rotete :)

  3. Legevakta er nesten siste ut vei ass... Jeg brakk lillefingern i en basketkamp en gang og satt på legevakta i 8-9 timer før jeg kom inn til en lege som fiksa meg på 15 min med bandasje. Så jeg ville nok ventet og sett det ann, ikke verdt å sitte der i 9 timer :)

  4. Har ingen kontakt med moren min, og tror neppe jeg komer til å ha det heller.

    Er hos fattern en gang i uka for å spise middag. Han har klart å bli helt ok, etter 20 år med helvete.

    Jeg skal bli en mye bedre forelder. Veit i hvertfall hva jeg ikke skal gjøre.

     

    Det sier faren min og. Bestefaren min hadde en stilling i millitære, han var perfekt til den jobben, men han var langt i fra noen familiemann. I sin egen selvbiografi nevnte han ikke barna sine én gang...

     

    Men nå syns jeg faktisk faren min begynner å ta etter han, blir liksom mer og mer en sær gammel mann som kjefter for ingenting :) Slitsomt

  5. Jeg pleier å hive inn på med noe som jeg liker å kalle bole-chips :D Baconchips med 70% proteiner og sunt fett... Hvis man spiser en pose på 150 gram får man i seg 105 gram protein det er mye

     

    Hvor kjøper du dette? Vanlig butikk?

     

    Kjøper det i vanlig dagligvare.

     

    Biologisk verdi hva er det? Onkelen min (en gammel bodybuilder), anbefalte meg faktisk å spise baconchips som snack :)

  6. Oi oi, her var det liv!

     

    Uansett, om bordet hadde vært snudd og det var gutten som ble gravid, ja da kunne ikke satan sjøl ha stoppa meg i og se babyen min, passe på at den hadde det den trengte og hadde det bra, hatt samværsrett osv. Vært en del i min egen unges liv! Det er ungen som ender opp som det virkelige offeret til syvende og sist..

     

    Nettopp, derfor burde det aldri vært født.

  7. Sorry rikspøbel, viste ikke at det var gutter som kunne tenke lengre enn til tippen av kølla si her inne! :blush:

     

    og ja, abort er ikke noe valg for mange. Det har jeg sagt 3 ganger tidligere i kveld, men det synker vist ikke inn for enkelte..

     

    Nei, for det å si at det bare ikke er et valg skjønner jeg ikke. Hvis jenta føler at hun absolutt MÅ ha barnet av emosjonelle grunner og ikke vil ta abort, kan hun betale alt selv. Men jeg kan gjerne betale konsultasjonen hos legen for aborten til jenta.

     

    Barnet vil ikke få noe bra liv uansett. Alle trenger en farsfigur i livet sitt, og når moren går fra kjæreste til kjæreste blir det ikke så lett å få et riktig perspektiv for barnet. Hvis hun dog finner seg en mann å gifte seg med, blir det hele bedre. Men dette skjer vel ikke før begynnelsen av 30 årene og da er allerede barnet et bortskjemt problembarn.

     

    Stefaren vil nok ikke elske barnet som sitt eget uansett og da blir det hele skakkjørt.

  8. Da synes jeg du skal være litt forsiktig med å være så påståelig :)

     

    Før du har satt deg inn i :

     

    Betaler menn barnebidrag mens de er heltidsstudenter?

     

    Betaler menn barnebidrag mens de er arbeidsledige?

     

    Kan mor nekte far samvær sånn uten videre?

     

    Svar på spørsmålene finner du på nav.no :)

     

    Yess, dette her har du tydligvis mastergrad i, I rest my case.

     

    Da får hun betale alt selv. Hennes valg. Jeg syns ikke mannen skal lide av det valget som ikke han får tatt.

    Valget ble tatt når buksa ble dratt ned.

     

    Valget ble ikke tatt da det uheldigvis var/ble sprekk i kondomen.

×
×
  • Opprett ny...