Gå til innhold

Kellas

Medlemmer
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kellas

  1. Du har nok feil produktkode. kjøpte du mobilen med abo?

     

    Prøv å endre produktkoden til (standard) skandinavisk. Er den jeg bruker nå. Har dessverre ikke mulighet til å skjekke hvilken det er, men er nok bare å google litt.

     

    Takk skal du ha.

    Fant produktkoden. og flashet den.

    Nå har jeg v3.0

     

    mvh

    terjthor

     

    Jeg har samme problemet. HVordan fant du en annen produktkode?

  2. Gjennom testen stiger mitt inntrykk av denne telefonen. Så kommer konklusjonen hvor det bl.a. skrives at en må klare seg med dårlig lyd i telefonen. Kan den som utførte testen utdype dette. Det står ikke noe om lyd/samtalekvalitet i hele testen før det kommer som en liten setning i konklusjonen. Samtalekvaliteten er viktig for en telefon.

  3. Har opplevd det samme her, en skurrelyd som kommer og går!

     

    Hei,

     

    Har en E51, men er ikke fornøyd med lydkvaliteten. Opplever en skurelyd i høytaleren ved samtaler. Noen andre som har vært borti dette?

     

    Ja jeg har også opplevd det, men skudde opp lyden litt og da følte jeg det forsvant. Er ikke plaget med det nå.

     

    Jeg vurderer en E51. For meg er det viktig at lyden i høyttaleren er kraftig nok. Dere som har brukt den noe, er lyden høy og god nok

  4. Jeg har fått nytt simkort fra telenor.På det nye kortet får jeg ikke lagret noen kontakter, heller ikke kopiert over fra telefonboken. Jeg prøvde å sette konas simkort inn (også telenor), den kunne ikke lagre på den heller. Er det noen som kan hjelpe meg? Er det noen innstillinger/sperringer? Jeg har telefonen innstil på telefon/simkort når det gjelder bruk av minne.

×
×
  • Opprett ny...