Gå til innhold

StormKnight

Medlemmer
  • Innlegg

    259
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av StormKnight

  1. Hvor da StormKnight ?

    Har installert denne på over 10 Pc-er nå, og mange spør om ikke de kan bli kvitt Metrosnittet. Jeg har ikke greidd å finne ut om det går an. Registerfiksen i DP finnes ikke i CP.

     

    Nå har ikke jeg installert w8 beta selv enda... men etter et par googles så ser det ut som jeg tar feil. reghacken fungerte i DP, men ikke i beta.

    Får håpe de fikser dette til RC/RTM. Ikke aktuelt å bruke metro som primær arbeidsflate

  2. Fra devtracker:

     

    What this means is that tomorrow, you'll effectively start to see the pre-order timeline expand. You'll see people who have pre-ordered later than July getting invites. The day after that, more people will be invited. We're actually planning to invite more tomorrow than today, and invite the same number again on Thursday - at which point we'll be into the original 'five days of Early Game Access'.

  3. kjører med optisk kabel.

    hvis jeg går i instillingen kan jeg velge DTS conect og Dolby digital live. men om jeg velger en av disse så mister jeg lyd på filmavspilling og i spill totalt.

    Eneste lydene jeg sitter igjen med er lydene i windows.

     

    Jeg har samme problem som deg. Med omtrent samme lydkort; Creative X-fi Titanium (ikke HD)

    Har prøvd en del kombinasjoner, men får det ikke til å fungere. Får ikke surround på spill, men på film fungerer det fint.

  4. Min HTC Desire fikk et nytt og bedre liv med CyanogenMOD. Nå kjører jeg 7.0.2.1 og er fornøyd.

     

    Én liten ting har jeg derimot ikke funnet ut hvordan jeg skal endre: I calleren vises ikke telefonnummer gruppert slik vi pleier nå norsk ("999 99 999") men derimot som "999-999-99".

     

    Hvordan kan jeg endre dette?

     

    Go Dialer/Go Contacts er også et godt alternativ.

    Rootet og la inn Cyanogenmod selv i går på min Desire, og eneste bakdelen jeg ser er at jeg ikke trenger å kjøpe ny telefon lengre. Bortsett fra litt småfikling, så er jo alt bedre :)

  5. Hei

    Fikk i dag mitt nye Creative Sound Blaster X-Fi Titanium og håpet å få surround på spillene mine via en Onkyo reciver. Dette fungerer da ikke spesielt bra.

     

    Kortet er koblet opp med optisk kabel til reciveren.

    Det fungerer bra helt til jeg akriverer DTS Connect via softwaren. (Dvs vanlig stereo på musikk, og DTS/DD fra filmer som har det)

     

    Når jeg aktiverer DTS Connect, så blir det ikke noe lyd.

     

    Har lastet ned og installert siste drivere fra Creative.

    OS er Win7 x64

     

    Noen som har noe erfaring med dette?

×
×
  • Opprett ny...