Gå til innhold

Siljemaria

Medlemmer
  • Innlegg

    54
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Siljemaria

  1. Al hørtes meget spennende ut. Mer info om denne, eller litt info om når den evt. kommer til å bli lansert hadde blitt satt pris på.

    Sitter her med en Nokia 5300, men jeg angrer litt på at jeg ikke gikk for en SE isteden. Dersom Al kommer tidlig på året kanskje jeg klarer å holde ut til da ;)

  2. Du får nok desverre ikke "forlenget" bindingstiden på abb. ditt. Dersom du skal binde opp samme nummer må du vente til bindingstiden har gått ut. Du kan evt. lage et nytt abbonnement på et nytt nummer. Vet at enkelte forhandlere lar deg få ny bindingstid dersom det er en måned eller mindre igjen, men det er vel så langt de kan strekke seg.

  3. Jeg kjøpte en Sony Ericsson w550i hos Siba i november i fjor.

    Etter at jeg oppgraderte til en ny telefon fikk min lillebror arve w550i-en, og han brukte den meget lite og forsiktig. I april i år nektet telefonen å skru seg på, så vi sendte den inn på reparasjon.

    I mellomtiden kjøpte han seg en ny telefon, så når w550i-en kom tilbake fra reparasjon (denne gangen kostnadsfritt) ble den skrudd på for å teste, så lagt i en skuff for å brukes som reservetelefon.

    For 3 uker siden skulle vi igjen bruke w550i-en, men da vi tok den fram viser det seg at problemet fra sist reparasjon ikke er borte, slik at det skal mange forsøk til for å skru den på, og i tillegg har tastene 5 og 0 helt sluttet å fungere.

     

    Jeg leverte inn telefonen på service for 2. gang, og fikk i dag beskjed om at det kommer til å koste meg 1920 kr å få den reparert, og om jeg ikke godtar det må jeg fortsatt betale 500 kr fordi de så på den.

    Mitt spørsmål blir da: Hvilke rettigheter har jeg, når det fortsatt er innenfor garantitiden, og telefonen ikke har blitt ødelagt av oss, men av en tydelig fabrikasjonsfeil? Siba kan da vitterlig ikke kreve at jeg skal betale 1900 kroner for 2. gangs reparasjon av en telefon som er under et år gammel, verdt mindre ny, og som jeg ikke har gjort noe feil med?

     

    Beklager langt innlegg, men ville bare legge alle fakta på bordet.

    Håper virkelig noen kan hjelpe meg.

  4. Jeg personlig ville ikke anbefalt deg v3i. Kommer ikke unna at det er en vanvittig pen telefon, men den skuffet meg stort. Kjøpte den selv for rundt en måned siden, men menysystemet er helt horribelt dårlig, og om du skriver mye meldinger blir du nok også skuffet grunnet motorolas itap (deres verson av t9). Jeg solgte den igjen etter kun 4 dager, og etter min mening er stort sett designet det eneste man betaler for når det kommer til denne telefonen. Du får bedre og mer brukervennlige telefoner i denne prisklassen.

  5. Det er ikke verre enn å trykke på en av volumtastene eller walkman-tasten. Om du har telefonen oppe for å sjekke klokka krever det ikke så mye ekstra å bare trykke inn en tast. Har denne telefonen selv, og jeg har nesten ikke tenkt over det en gang.

  6. Det er ikke store forskjellene på 6125 og 6131 bortsett fra skjerm og små ulikheter i batterilevetid og størrelse, men ingen av dem er å få kjøpt i butikkene enda. Det står også "ubekreftet levering" på gsm's sider. Det siste jeg har hørt var vel at de kommer i juni en gang.

  7. Ser tråden har sklidd litt off topic her...

    Tenkte bare jeg skulle si at jeg kjøpte en v3i først, prøvde den i noen dager, holdt på å bli sprø av menysystemet og musikkspilleren så jeg solgte den igjen :p

     

    Endte opp med en W810i, og kunne ikke vært mer fornøyd. Utrolig god musikkmobil og verdt hver eneste krone. Kan ikke gjøre annet enn å anbefale den til andre som kanskje lurer litt.

     

    -Silje-

  8. Hei. Joda, det hjalp egentlig ganske mye, selv om det egentlig bare bekreftet det jeg fryktet ;) Sitter med en w550i nå, og dersom jeg kjøper en w810i blir det jo egentlig ikke store forskjellen og jeg er redd jeg kommer til å bli lei av den ganske fort (lider av "bli lei av mobiltelefonen-syndromet" :p) Ellers er w800i utelukket pga fargene, så jeg må nok bare sette meg i tenkeboksen igjen.

    Ellers hadde det vært veldig fint om jeg kunne fått mer spesifikke svar på de tre spørsmålene mine så valget kanskje kan bli litt enklere.

  9. Jeg skal kjøpe meg ny telefon i løpet av uken, og hadde i utgangspunktet tenkt på en Sony Ericsson w810, men så fikk jeg plutselig lyst på noe mer design-orientert og anderledes (har hatt SE de siste 3 årene). Jeg tenkte derfor på en Motorola v3i. Før jeg går til anskaffelse av en slik hadde jeg håpet noen her kunne svart meg på en del spørsmål jeg har:

     

    1: Følger det med overgang til vanlige hodetelefoner eller er dette evt. mulig å skaffe og i så fall hvor?

    2: Kan man ha mp3-spilleren gående i bakgrunnen mens man gjør andre ting?

    3: Kan man starte en playlist og så lukke telefonen for å høre på musikk?

     

    Som dere kanskje forstår ut fra mine spørsmål har jeg tenkt å bruke telefonen som en erstatning for min ipod som tok kvelden for litt siden. Jeg lurer derfor også på om mp3-spilleren er brukervenlig, og om lyden er akseptabel?

     

    Hadde satt masse pris på svar.

    På forhånd, takk.

    -Silje-

  10. Om mp3-avspilling er veldig viktig for deg hadde jeg ikke gått for d600e, da mp3-spilleren her ikke kan brukes samtidig som du gjør noe annet som f.eks skrive meldinger eller noe. (Den kan ikke minimeres) I følge det som er sagt her på forumet, har også w800i bedre batterikapasitet enn d600e, og kameraet på denne har autofokus. Samsung har også et litt knotete sms-system med en del irriterende småfeil.

    Jeg ville gått for w800i i allefall.

     

    Lykke til med valget :)

  11. https://prisguiden.no/product.php?product_id=34083

     

    Der finner du også en link til amobils test av telefonen.

     

    Om jeg vil anbefale deg å kjøpe en til din kone eller ei kommer helt an på hva hun skal bruke telefonen til og om hun er bevandret på mobilfronten eller ikke. Det er en bra telefon til ukresne førstegangsbrukere eller lignende, men er hun vant til telefoner med bedre skjerm og byggekvalitet vil nok denne falle litt igjennom. Jeg solgte min etter kun 3 dager da skjermen ble alt for dårlig for mitt bruk. Den har derimot et veldig fint design, gode taster og et lettforståelig brukergrensesnitt.

     

    Håper dette var til litt hjelp :)

     

    Edit: Denne burde vel kanskje ha vært postet i/ flyttet til "Hjelp, skal ha ny telefon!".

  12. Er det noen som vet om Motorola v3x kommer til å lanseres i brunt i Norge og i så fall når?

    Har lett en del på nett men de få nettbutikkene som har den på forhåndssalg har den kun i blå. Jeg skal en tur til england i påska, så om noen vet om den brune versonen kommer til å være tilgjengelig der tar jeg gjerne imot tips :)

    Om noen her har forhåndstestet denne hadde det også vært fint med noe input om hvordan den er i bruk. Har aldri hatt en Motorola-telefon før, men forelska meg helt i fargeskjemaet til den brune versonen og jeg bare _må_ ha den :p

  13. Både jeg og samboeren har nå Chess knock-out, men på grunn av den dårlige kundebehandlinga vi har fått i det siste vurderer vi nå å bytte abbonement. Vi tenkte da å gå over til NetCom eller Telenor slik at vi kunne skaffe oss familienett eller trådløs familie.

    Da jeg var inne på de sktuelle operatørenes hjemmesider og leste litt viste det seg at for å få en av disse tjenestene må den som skal motta faktura være over 25 år.

    Kan noen fortelle meg om dette stemmer, og i så fall hvorfor det er slik? Vi er begge i 20-årene men ingen er fylt 25 enda, og jeg synes det er litt merkelig at det er satt en annen aldersgrense enn over 18 eller an annen betingelse enn fast inntekt.

×
×
  • Opprett ny...