Gå til innhold

hgrind

Medlemmer
  • Innlegg

    51
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hgrind

  1. Vurderer å bestille en Motorola Razr i fra expansys.no. Denne har 4,3" skjerm, men er likevel "hendig". Grei skjerm ser det ut til, kameraknapp og virker til å ha bra batteri. Er det noen grunn til at dette ikke kan være greit? Vet noen om denne kommer til Norge med det første og evt. til hvilken pris? Kommer det moms ved innførsel til Norge eller er den inkludert i prisen? Er litt usikker på dette når jeg ser på siden. Får jeg norsk språk på denne?

     

    http://www.expansys.no/motorola-razr-i-eu-black-237286/

     

    Har vurdert Motorola Razr Maxx, men synes den er for bred. HTC One S er vel alt. nærmest, men usikker på om batteriet holder til kvelds med min bruk og all synking, og er sånn passe begeistret for Sense. Kunne også tenkt meg fysisk kameraknapp.

  2. Jeg er ute etter et kompakt systemkamera, maks kr 4.000. Tenker i retning Panasonic G3, Samsung NX11 osv. Jeg ønsker helst ett med elektronisk søker. Har sett på dette tilbudet (http://www.netonnet.no/art/foto/hybrid/olympus-e-pl114-42black/151809.5609/), men en evf i tillegg vil koste ca. 1.500. Et annet kriterie er at det må ta gode bilder i dårlig lys. Hvilket kamera gir mest for pengene? Jeg ønsker å komme lengst mulig under maksprisen på 4.000.

  3. Skal ha en 13" bærbar pc som skal brukes til følgende:

     

    - vanlig internettbruk

    - tekstbehandling/regneark

    - bildebehandling (photoshop)

    - musikk (innspilling, men små hjemmeprosjekter, vet at det begrenser seg litt her)

     

    Pris ca. 5.000-7.000. Windows-pc.

     

    Hva kan anbefales? Er det noe spesielt jeg bør tenke på ift. prosessor?

     

    På forhånd takk for hjelp! :)

  4. Har kjøpt den nye Samsung B7330. Fikk innstillinger fra OneCall, og kom på nett da. Prøvde å laste ned flere applikasjoner (Bolt nettleser, Gmail osv.), men fikk bare beskjed om at "Får ikke kontakt med server". Kom ikke på nett med Facebook-applikasjonen, som er forhåndsinnstallert. Fikk heller ikke koblet til det trådløse nettet hjemme. Fikk bare beskjed om feil nettverksnøkkel. Så slettet jeg innstillingene, lastet ned nye, restartet og prøvde på nytt. Dette har jeg forresten prøvd flere ganger. Nå kommer jeg ikke på nett i hele tatt. Får bare beskjed om at tilkoblingene er feil konfigurert. Jeg får imidlertid koblet til det trådløse nettet, men den vil ikke på internett uansett.

     

    Hvis noen har forslag til hvordan jeg kan løse dette, så blir jeg evig takknemlig. :)

  5. Ser ut som jeg går for Samsung B7330 pga. prisen. Men jeg lurer på en ting ang. batteritiden. For det meste er det ikke oppgitt, men flere steder er det 4 timer taletid. Ellers har jeg sett 5, 7 og 12,5 time. Batteriet er 1500mAh. Burde ikke det tilsi at taletiden var på rundt 10 timer eller noe sånt?

  6. Trenger ny tlf. Krav:

     

    - godt batteri

    - må ha fysisk tastatur

    - må kunne installere gmail-applikasjon

    - god kalender, som kan vise neste oppføring(er) på startsiden (må gjerne kunne synce med Google kalender)

    - wifi

    - må kunne lese websider bra (ingen kan vel det i utg.pkt., men begge kan vel installere Opera, så det løser seg på den måten)

     

    Jeg har kommet fram til at Nokia E72 eller Samsung B7330 vil passe bra. Ingen har vel kommet ut i Norge enda, men er det noen grunn til at den ene eller andre av disse skulle passe bra, eller ikke? Har hatt nesten bare Nokia før. Har ikke prøvd Windows Mobile.

     

    Takker på forhånd for all hjelp!

  7. Finnes det 13" bærbare PC-er med høyere oppløsning enn 1200x800?

     

    Sorry.. 1280x800. Kanskje derfor ingen har svart. :p

     

    Ser Lenovo kommer med en ny Thinkpad med 1440x900 nå, men det blir vel en dyring. Kunne tenkt meg at FSC Amilo Si2636 og Dell XPS M1330 hadde det alternativet. De har det meste av tilkoblingsmuligheter jeg vil ha ellers.

  8. Jeg har en Compaq Evo N800v med en usb-hub. Har ganske mange enheter med usb, og nå har det blitt slik at to av portene vil ta i mot en bestemt enhet, mens de to andre ikke ser ut til å ville ha noen i hele tatt. Hvordan kan jeg få nullstilt adressene (er det ikke det det heter?), slik at jeg kan begynne på nytt, og bruke bare en bestemt enhet på hver?

     

    Når jeg klikker på en link på internett som åpner Windows Media Player, så kommer det også opp at jeg har satt inn en ukjent enhet i en av usb-portene. Dette har kanskje en sammenheng?

  9. Når jeg setter inn "nye ting" i usb-porten, enten direkte eller gjennom usb-hub, så vil ikke min bærbare Comaq Evo N800v kjenne dem igjen, selv om jeg har installert drivere som fulgte med fra før. Dette kan være tippekort fra Norsk Tipping, mobiltlf, skriver osv. Kan noen hjelpe med dette?

×
×
  • Opprett ny...