Gå til innhold

sylvian

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sylvian

  1. Noen som vet om det finnes begrensinger på hvor store minnekort jeg kan ha til denne telefonen?

     

    Har forhørt meg hos flere nettforhandlere av denne telefonen, desverre kunne ingen svare meg på spørsmålstillingen.

     

    Har i tillegg sendt mail til samsung.no etter litt om og men(kundesiden til samsung.no var nede). Svaret jeg fikk derifra var litt..usikkert.

     

    "SGH-D820 er sertifisert til å klare minneskort opp til 512mb."

     

    Hva mener de med dette? Sertifisert?

     

    Er det andre her inne med samme telefon som gjerne har prøvd? I så fall setter jeg pris på tilbakemelding.

  2. Tja, tror ikke jeg gidder øse ut penger på det prosjektet her, spesielt ikke penger jeg ikke har :p Var mest for å sjekke ut om det gikk å få inn en pc, hadde vært litt stilig.

     

    I tillegg vil jeg heller bruke litt tid på å "pimpe" kabbiset jeg bruker til vanlig. Så kan jeg heller komme tilbake til video-spilleren, for det hadde uten tvil vært fett å hatt :D

  3. Jaja, da var det "prosjektet" ute av verden. Hovedkortet gikk fint inni, det samme gjorde én HD og en DVD-spiller. Etter dette ble det utrolig trangt, såpass trangt at jeg ville måtte bygge ut videospilleren om det skulle funke, og da er jo hele poenget borte.

     

    Fikk lagt meg en skisse i SketchUp og, men når jeg ikke har peil på hvordan jeg skal legge det ut her så hjelper det lite :cry:

     

    Kan forresten legge ved målene:

     

    41,5 cm bredt

    35,0 cm langt

    9,5 cm høyt

  4. Fant til min store forbauselse en eldgammel videospiller nede i kjelleren, svært beist, og kom dermed på at jeg vill fikse mitt første kabinett med videospilleren som ramme. Koblet livet av meg i flere timer, var jo så ufattelig mye dritt inne i spilleren. Aldri sett så mye kabelrot før :no:

     

    Akkuratt nå er jeg sånn noenlunde ferdig med å raske ut all innmaten nå, men oppdager nå, til min store forbauselse, at dette vil bli ekstreeemt trangt, kanskje det ikke vil gå? Huff, alt dette til ingen nytte.

     

    Så foreløpig har jeg ikke satt denne inn på worklogs, da det er langt i fra sikkert at dette vil gå. Har heller ikke fått tatt noe bilder, glemte jo selvfølgelig dette ut :blush:

     

    Men men, om det er interesse for å se hvordan dette går, og om noen greier å finne bilder av vidunderet, altså den originale spilleren, hadde jo det vært greit. Jeg har ikke funnet noen, desverre. Kan selvfølgelig prøve meg på SketchUp, men er ikke helt komfortabel med mål o.l i programmet, jeg aner ikke hvordan jeg får målt opp nøyaktige linjer..

     

    Men nå legger jeg meg, starter igjen i morgen, sjekker innom å ser om det er noe interesse :)

     

    Her er i det minste en modell som ligner noe, litt eldre enn min kanskje:

     

  5. Har lastet ned diverse addons fra www.mozilla.org, men språket i alle er satt til fransk, og iom at jeg er lite stødig i fransk, sliter jeg med å finne frem til hva jeg vil ha. Noen som vet hvordan man fikser dette?

     

    De jeg lastet ned:

     

    Adblock

    All-in-One Sidebar

    Auto Copy

    Gmail notifier

    Linkification

    PDF Download

    Torrent Bar

×
×
  • Opprett ny...