Gå til innhold

Dhack

Medlemmer
  • Innlegg

    683
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dhack

  1. Er de så nøye me kilder at man må skrive hvilken del av artikkelen man fant informasjonen på? Slik som på NUPI har man jo en artikkel som er fordelt over på 9 forskjellige sider/linker.... Må man da skrive fks;

    http://hvorhenderdet...le/%28part%29/3

    og http://hvorhenderdet...le/%28part%29/4

    forskjellen er altså side 3 og side 4 eller tror dere sensoren er smart nok til å forstå at det er 9 forskjellige sider under artikkelen og det er bare til å bla seg igjennom for å finne info?

     

    Last ned artikkelen og henvis til den =)

  2. hmm... jeg kjøpte denne for noen uker siden, men når jeg bruker den nå rister det når jeg skriver på tastaturet. Har sett litt rundt på PCen og det CD rommen virker veldig løs, mener at den ikke var sånn når jeg fikk den.

     

    Noen som vet hvordan man strammer den/fester den ordentlig? eller er det bare å stikke bort på komplett å få de til å fikse det?

  3. Heisann =)

     

    Kunne tenkt meg et godt splitscreen spill til ps3, men klarer ikke finne noe som høres bra ut. Noen forslag?

     

    Tenker da på et story coop spill =)

     

    Har allerede "driti" meg ut ved å kjøpe killzone 2 ( som jeg leste noe rykter om at det var kommet en 2player del til før jeg kjøpte det)

     

    Daniel ^^

  4. For et par måneder siden fant jeg ut at jeg ikke hadde høyeste rank av incinerate og conflagerate på warlocken min... og da snakker vi om en lock som hadde cleara allt content i wotlk ( var faktisk top dps som regel også) >< klarte selvfølgelig å si det i gchatten :p

     

    har blitt mye mobba for det ><

     

    Husker godt den første warrioren min (nelf ofc) hadde faktisk funnet ut hva talent tree(s) var :p men jeg viste jo ikke at det var 3 forskjellige, så jeg tanka instances opp til 30-40 før noen fortalte meg at jeg måtte specce prot.... jeg klarte jo å fortelle karen at han var dum i hue, for jeg hadde jo bare 1 talent tree :p:blush:

  5. mener ikke pve nerf... men synes 12% immolate tid virker vesentlig mindre en det den kan hitte (og critte) for nå... mister jo muligheten for å kaste flere conflagrate på 1 immolate, og den nye glyph bonusen er jo kun med 5 sek igjen av imolate... pve rotation for destru locks blir vel bare mer "noob-venlig" da

  6. :O så på ptr notes for 3.1.2... ser ut som en hard nerf for destru det :(

     

    Warlock (3.1 Skills List / 3.1 Talent + Glyph Calc.)

     

    •Nether Protection reduced to 30% damage reduction, down from 60%.

    •Shadow and Flame: Now also includes Shadowburn.

    •Fire and Brimstone: No longer increases the damage of your Immolate spell, but now increases the bonus damage your Incinerate deals to targets afflicted by your Immolate by 6/12/18/24/30%.

    •Conflagrate updated: Consumes an Immolate or Shadowflame effect on the enemy target to instantly deal damage equal to 12 seconds of your Immolate, or 8 seconds of your Shadowflame.

     

    har lest noe om at deathcoil skal healer for 300% istede for 100%.

     

    Ser de også snakker om en nerf av rogue /priest og rogue/warlock teams... blind og fear skal dele samme DR

  7. Noen som får noe rating i arena da? synes ikke vi tåler noe lengre jeg :S kunne jo som regel ta 2-3 hits fra en warr og komme unna med det.... nå kan jo en naken warr 2 hitte meg :S har 800 resi 2,1 k sp 21,5k hp

     

    Noen som vet om en combo som virker bra? må vel nesten være affi lock-disc priest eller destru lock-rogue?

  8. Hei

     

    Er ute etter en relativt rimelig CD-spiller med støtte for Ipod nano 3. generation støtte. Ser på flere av de rimelige alternativene jeg har sett bare støtter opp til 2. generation. Noen som vet om jeg kan bruke min ipod på disse? eller må jeg ha en nyere og dyrere CD-spiller?

     

    Tenker da mest på Denne som koster 1300 kr mindre en denne

×
×
  • Opprett ny...