Gå til innhold

Mnemonic

Medlemmer
  • Innlegg

    51
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mnemonic

  1. Jeg antar at 1/3 av tiden er den ikke i bruk , men bare tilkoblet til pc'en . Dette bør ikke medføre noe som helst?

     

    Jeg laster heller ikke ned filmer , slik som noen har misforstått her.

    Denne uken har jeg lastet ned 350 mb med musikk , og resten av kapasiteten har vært brukt til ''normalt'' bruk ( avisen , mailen , forum/hjemmesider osv )

     

    Du mener at dette er et fåtall, hvor kan dette bevises? Jeg er meget sikker på at de fleste av dere som er innblandet i diskusjonen ikke har Mobilt Bredbånd .

    Hvis du ikke har det selv , så forstår jeg desverre ikke hva du prøver å få fram her inne.

     

    1: Så lenge du ikke har noen programmer oppe som bruker båndbredde (msn, skype, windows update etc), så vil du ikke bruke noen ting.

     

    2: For å laste ned de 350megabytene musikk kan du ha overført mange gigabyte. Les litt om bittorrent og hvordan det fungerer.

     

    3: Jeg vet hvor mange det er som har fått brevet. Frem til for noen uker siden har jeg snakket med alle de som ringte inn fordi de fikk brev. Jeg har også mobilt bredbånd. Jeg bruker ca. 1gb i måneden.

  2. Grensene Telenor har satt er endelige og det er ingenting du som kunde eller andre som har fått det brevet kan gjøre med det. Nær hundre prosent av brukerne av mobilt bredbånd klarer å holde seg innenfor de rammene som er satt. Det brevet du fikk ble i første omgang sendt til rundt 50 brukere. Det sier seg selv at dette produktet ikke er lagd for at du skal sitte på thepiratebay og laste ned filmer, og det burde du skjønne. Med vanlig internettbruk er 5gb rikelig.

  3. Først og fremst vil jeg påpeke at Mobilt bredbånd ikke er en erstatning for vanlig bredbånd.

     

    Angående grensen:

    -Brevet sendes ut når du i to(?) måneder på rad har overført mer enn 10gb.

    -Nedlastingshastigheten vil for de advarte kun bli strupet idet man overskrider 5gb i den aktuelle måneden.

    -Alle leverandører har en slik grense.

     

    Husk også at ditt bruk går ut over de andre som surfer i samme område, og det er nettopp derfor de har en slik grense.

  4. Er Windows Mobile en videreføring av Windows CE, eller en slektning av Windows CE?

     

    Windows CE er kjernen i operativsystemet. I begynnelsen het operativsystemet Windows CE 1.0 (CE 1) og Windows CE 2.0 (CE 2). Så kom Pocket PC 2000(CE 3), 2002(CE 3) og 2003(CE 4). Så kom det et nytt navneskifte, til Windows Mobile. Det ble sluppet i Windows Mobile 5 (CE 5) og Windows Mobile 6 (CE 6).

  5. Micro$oft er skikkelig LITE originale, jeg mener herregud først dansematte, så buzz og nå singstar som SONY har laget, hvorfor kan ikke M$ finne på sine egne ting a? slutt å være en etterdilter a M$!! :realmad:

     

    EDIT: skrivefeil..

     

    The dance pad was first introduced on the Atari 2600, called the "Exus Foot Craz" pad. Nintendo later purchased the technology from Bandai and used it on their "Power Pad", for the Famicom and NES.

     

    The earliest karaoke-based music video game, called Karaoke Studio, was released for the Nintendo Famicom in 1985, but its limited computing ability made for a short catalog of songs and therefore reduced replay value. As a result, karaoke games were considered little more than collector's items until they saw release in higher-capacity DVD formats.

     

    For den saks skyld finnes det eldre karaokespill til playstation enn singstar også, nemlig Karaoke Revolution - som var en stor suksess.

     

    Din tåpe!

     

     

    Lips er så langt det beste karaokespillet jeg har spilt til konsoll, men håper de ordner importering av sanger eller flere sanger man kan kjøpe.

  6. Litt snodig at amobil annonserer dette som om det var et hvilken som helst program man kan installere. Dette er en hack av verste slaget - røska ut deler av OS'et med brekkjern fra en mobil, og dunka det inn med slegge på den andre. Kjempekult - ja vist, men det må da gå an å omtale det som det det er.

    Du har mye erfaring med dette ser jeg? TouchFlo3D intet mer enn et today-plugin (og i denne cab-filen følger det med noen applikasjoner i tillegg). 2-3 tapp med fingeren eller stylus og det er installert.

  7. Husker jeg jobbet som telefonselger for Telenor for et par år tilbake. Da fikk vi fortalt under opplæringen at Telenor har vunnet drøssevis av tester for beste kundeservice og beste operatør osv. Dette skulle vi bruke som salgsargument mot de vi ringte opp. Helt utrolig at man driver og lærer opp salgs-personer til direkte feil info og pusher dette på kundene! Vi fikk også fortalt at vi skulle selge "fri20"-abonnement med arguement om at:

     

    "Du ringer gratis i ett helt år! (med mindre du ikke ringer mer enn 20 minutter i mnd)". Helt sykt.

    Dette er ikke feilinformasjon.

    Les her så ser du Telenors siste pris for kundeservice. Telenor har også gjort det svært bra i tester av blant annet amobil.no (amobil griller kundeservice). :)

  8. men e ikke det på enheten?? hadde lyst å legge alt på minnekorte,. isteden før å bruke det lille som e på enheten,

     

    Heller er jeg på bærtur nu?

     

    ps. første win mobilen min... morro :D

    Det er i overkant av 200mb til overs i lagringsminnet på enheten når du åpner den. Jeg mente ikke at du skulle lagre alle mp3-filene dine der, men kun de du skal bruke som varslingslyder. Eneste som kan fungere er om du legger mp3-filen på roten av minnekortet. Gidder ikke teste men mener det funket på wm5.

  9. noen som vet hvordan man får håndskriftgjenkjenning til å fungere?

    Manualen sier Velg pilen Inndatavelger og velg deretter Andre inndatametoder>Transkribering. Har testet i Word, får ikke opp Transkribering som noe valg her inne. Har gått gjennom alternativene.

    Nå ble jeg litt usikker, men tror ikke hånskriftgjenkjenning følger med i norsk WM6.

     

    Ingen som opplever samme problemet? Syns dette er ganske vesentlig.

    Kan ikke svare for noen andre enn meg selv, men jeg installerte WMDC, plugget i telefonen og synkroniserte uten problemer.

  10. En håpløs uttalelse. Hva som går raskest er helt subjektivt og varierer fra person til person. Jeg personlig liker å bruke skjermen til SMS og epost o.l., og jeg vil ikke si at jeg "knoter".

    Nei. Hardwaretastatur er raskere.

     

    I mine øyne - ja. Touch HD er, og kommer til å bli, en fantastisk telefon. Jeg ser ikke poenget i å kjøpe Pro nå, med mindre du

     

    1. Har pengemangel og aldri får råd til HD uansett.

    2. Trenger fulltastatur.

    Touch HD koster ca. det samme som Touch Pro.

     

    I tillegg er HD ventet å bli vesentlig raskere enn både Diamond og Pro, noe som kanskje er den aller viktigste grunnen til å vente, i mine øyne.

    Med samme prosessor, samme ROM og samme RAM er de akkurat like raske. Mulig de tweaker TF3D litt, men det implementeres også i ROM-oppdateringer til Touch Pro.

  11. kontakter ok etter å ha kjørt gjennom XP og ActiveSync, fikk først kun se 4 kontakter når man trykker på skjermen men ved å velge 'Alle kontakter' synes samtlige.

     

    Noen som vet hva det kommer av at kun 4 av kontaktene synes når man trykker på +'en, burde ikke alle listes opp og kunne velges som favoritter her?

    Her finner du WMDV i nyeste versjon.

    Har ikke problemer i hele tatt hverken på laptop eller stasjonær med vista. Ang kontaktene synes jeg det virker veldig merkelig. Det du kan prøve er å skru telefonen av og på, eller ta en soft-reset ved å trykke på reset-knappen (like ved ext-usb, under hodetelefonsymbolet) med stylusen.

  12. Jeg har lagd en quickfix for sikkerhetshullet som er oppdaget på HTC-telefonene.

    For å installere, kjør cab-filen på telefonen din via filutforsker e.l.

    Det er ikke nødvendig med soft-reset etter installasjon, men det skader vel ikke ;)

     

    Se også tråden min med registerendringsfiler, tar gjerne imot "oppdrag" :)

     

    Last ned her

    Kildekode

     

     

    PS: Kan også lastes ned via min (noe uferdige) pda-portal, pda.eggen.at

  13. Man kan faktisk lade og høre på musikk fra ext-usb pluggen samtidig. Det finnes ekstrautstyr som splitter ext-usb kontakten til usb og minijack. Har kjørt lignende konfigurasjon i bilen med TyTn2 på stereo anlegget OG sigarett tenneren i bilen i et år nå.

     

    Hvor får jeg kjøpt en sånn splitterkabel?

     

    HTC Touch Pro Multifunction Audio Cable YC A300

    HTC Touch Pro Multifunction Audio Cable YC A200

    Finnes mange andre på expansys som du kan velge i, samt mange andre nettbutikker med andre produkter.

  14. Negative sider for min del:

    Ext-USB istedet for vanlig miniusb/microusb og headset-utgang.

    Jeg fant ut at mini/microUSB lader fungerer, så da bør jo en vanlig plugg også fungere.

    Negative sider for min del:

    Vanskelig å få ut stylus når tastaturet er ute.

    Da må du ha store fingre.

     

    Som Moskus skriver ønsker jeg to separate, og ikke en felles. Et enkelt eksempel er at du skal lade telefonen i bilen og snakke i det medfølgende handsfree-settet samtidig.

     

    Jeg har ikke så spesielt store fingre, men fingertuppene mine er veldig klumpete :p

    Er vel en vanesak.

  15. Alt i alt er dette en veldig god og innholdsrik pda/telefon.

    Savner dog noen instillinger på touchflo, som visning av flere kalenderelementer osv.

     

    Negative sider for min del:

    MEGET skuffende hardwareknapper på forsiden samt forferdelig D-pad.

    Ext-USB istedet for vanlig miniusb/microusb og headset-utgang.

    Vanskelig å få ut stylus når tastaturet er ute.

×
×
  • Opprett ny...