Gå til innhold

SideburnsKongen

Medlemmer
  • Innlegg

    2 757
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SideburnsKongen

  1. God kveld.

    Kjøpte meg nylig en Wii U, som spillemaskin er jeg veldig fornøyd, da jeg ikke har hatt nintendo siden Super Nintendo, bringer det virkelig til bake en del nostalgi. Kontrolleren fungerer også overaskende bra, men media delen er litt vag syntes jeg. Så det var netflix på den orginalt, og det klarer seg i utgangspunktet for meg. Men skulle gjerne hatt amerikans utvalg på den.

    Noen som veit hvordan man kan få US Netflix innhold på Wii U? Har ikke muligheter for innstillinger som kan endre DNS adresse.

  2. Hei.

    Tenker å bestille et Cooler master haf xb midi tower: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=768783#extra

    Og ser da at det ikke følger med 200mm vifte, de eneste jeg fant på komplett, var litt "fjortiss" for min smak. Gjennomsiktige og ledlys. Kunne da tenkt meg en stillegående og helst sort vifte.

    Har også tenkt meg Noctuavifter, da jeg har hørt mye godt om de. Men syntes ikke orginalfargen på de matchet resten av kabinettet. Og lurte da på om det var en enkel måte å demontere de, for lakkering.

    Viftene: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=779024

  3. God kveld, godtfolk.

     

    Har nettopp kjøpt meg TSW, og valgte å gå for blades uten å egentlig vite hva jeg skulle ha som 2. våpen. Etter en liten stund skaffet jeg meg Chaos, men er litt usikker på det buildet. Syntes det blei litt vel close combat. Og vurderer å gå enten pistols eller assult rifle istedet. Er det da sånn, at jeg nesten like gjerne kan begynne på nytt, siden jeg har brukt 12 poeng i chaos, og har 19 poeng i blades. Eller er det ikke noe problem å begynne å dytte inn nye poeng i pistols \ assult rifle? Tar gjerne imot forslag til builds. :)

  4. Herlig, hjertelig takk for svar. :)

     

    Ryker nok fort på denne neste lønning. :) Kjøpte bilen (v70 2003 modell) i sommer, og er blitt for bortskjemt med firmabilen, der jeg har bluetooth og aux, så blei litt lei cd'er. Så jeg kjøpte en sånn bluetooth handsfree hvor du kjører lyden over FM båndet, men var ikke helt fornøyd med den "radio"-lyden. Men den boksen der virka jo veldig kurant. Da slipper jeg å bytte hele spilleren, ny ramme til spilleren plus omformer for rattkontroll. Ryker jo fort på 7-8 tusen.

     

    Igjen takk for svar. :)

  5. God dag.

     

    Takk for bra og saklige innlegg. Har sammenlignet og veid opp anbefalninger opp mot hverandre, og endte til slutt opp med en Htc One x, jeg kunne heller ikke si at plus'n klarte å rettferdiggjøre prisforskjellen. Mange billigere telefoner som ser vel så bra ut på papiret, men er redd mangel på oppdateringer fikk meg til å velge Htc ( Til tross for at min gamle htc desire hd kunne fått en siste android oppdatering). Vurderte og Sony xperia v en stund, men hadde igrunn tenkt å oppgradere til 4,7 " skjerm og 4-kjernet prossessor. Noe den ikke har. Og Xperia z kommer vel ikke før i slutten av mars.

     

    Takk igjen folkens. :)

    • Liker 2
  6. Hei.

     

    Ser at det er på tide å oppgradere telefonen min, da min 2,5 år gamle Htc Desire HD sliter veldig på batteriet.

     

    Jeg vil oppgradere til et av "flaggskipene", på grunn av at jeg vil faktisk merke en litt større fortskjell da jeg første skal oppgradere telefon. Og ikke ende opp med en telefon som knapt er bedre enn den jeg har nå. Det største problemet med Htc'n er batteriet, den holder med normal bruk i 5-6 timer, og ladekontakten på telefonen er blitt svært dårlig, da det så vidt skal et lite tuch til på kabelen for at kabelen skal dette ut, og slutte å lade.

     

    Jeg har i hovedsak sett på Htc One x og Htc One x plus, fordi jeg er veldig fornøyd med Htc, og "htc sense". Noen som har erfaring med one x og one x plus, og faktisk merker forskjellen på de? Er det verdt 1500-2000 kr ekstra for oppgradering av cpu, batteri og lagringsminne? Og eventuellt andre forskjeller på de.

     

    Er også åpen for andre androidtelefoner.

  7. Har sikla på Htc one x faktisk, den ser veldig bra ut. Liker veldig godt htc sense. Ser også de har kommet med Htc one x plus, men er den verdt 1500,- mer? Er kraftigere cpu, mer lagringsminne og litt bedre batteri. (Dog bedre batteri er jo verdt veldig mye). Men som du sier at den kan lades annenhverdag, så er det jo egentlig ikke noe problem. Har ikke noe problem med å sette den til lading hver kveld, så lenge det er batterie igjen på den da.

  8. Jeg må også oppgradere min DHD snart, det eneste problemet jeg føler jeg har hatt så langt er batteriet. Da det kun holder i 5-6 timer, og da bruker jeg faktisk ikke telefonen mye en gang. Men smarttelefoner blir vel sånn etter ca 2,5 år, iallefall med tanke på det dårlige utgangspunktet den hadde.

     

    Noen tips til ny telefon? Følte liksom at DHD'en var stor i starten, men kan nok klare fint å venne meg til 4,7". Galaxy note må da bli alt for stort?

  9. Hei. Kjøpte meg ny bil for en måneds tid siden, og lurer på hvordan det er å bytte cd-spilleren. Kunne godt tenkt meg bluetooth, usb og aux på spilleren. Også ser det veldig nice ut med touchscreen spiller. Spørresmålet mitt er hvordan er det å bytte ut den orginale spilleren, med feks denne;

     

    http://www.netonnet....bt/168022.6086/

     

    Hvordan er den å koble til, og får jeg beholde rattfunksjonen?

    Kjøper man bare et "kit" og kobler inn alle de orginale kablene inn i en adapter, så plugger det rett i spilleren?

     

    Volvo v70 2003 modell.

     

    På forhånd, takk.

×
×
  • Opprett ny...