Gå til innhold

MastereR

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MastereR

  1. Herregud Mindbattle er den værste til nå, blir konstant dyttet utenfor kanten

    Så jeg ga igjen med samme mynt den gangen jeg klarte det: Dropp Arcane Mines (ES/SE) nesten oppå fiendens wizards, og se hvordan de flyr.

     

    Wizards i den første mind battle-kampen kan også droppe en stav som gir Emergency Teleport (kan brukes med midterste musknapp når du ikke har en spell klar), veldig kjekt når man likevel blir kastet utfor (eller faller for egen regning).

     

    Ja den var tricky. Jeg kastet AOE vannspellen på alle brettene der da, det dyttet ganske mange fiender over kanten med bare en spell. Resten tok jeg med vannstråler. Sleit mer med hovedbattlen, men fikk god skjoldmicro av å dodge klonen da :)

  2. Det er en stund siden jeg åpnet et spill mer enn 3 ganger, men Magicka har blitt åpnet både titt og ofte de siste 2 ukene. Jeg liker veldig godt hvordan tryllesystemet fungerer, har tilbringt mange kvelder på samme sted i spillet bare for å finne kule kombinasjoner av magien.

     

    Etter kort tid i spillet får man som tidligere nevnt i denne tråden et m60 maskingevær. Det værste er at dette våpenet er såppas bra i fohold til magien du lager at man ofte bare tar en spray'n pray med m60'en for å komme seg fort forbi. Sånn kan man gå glipp av mye fet tryllemorro.

     

    Når det gjelder den generelle historien og settinga i spillet hadde jeg stor sans for Vlad, who totally is not a vampire, seriosly. Språket til menneskene i spillet er også en nevneverdig kreativ affære og som skandinav får man nok noe større glede av det enn en engelskmann. Kort fortalt er språket en blanding av alle de nordiske språk, engelsk og ord de helt klart har funnet på etterhvert, De forskjellige personlighetene man treffer på underveis i spillet er også av en veldig likbar useriøs natur, f,eks "Death, the travel agent". Når spillet laster, så kommer det, som seg hør og bør, opp tips og tricks en bedre spillopplevelse. Den nyttigste jeg har sett så langt er følgende: "Tip: The loading screen shows tips and tricks about the game" eller noe lignende. Blir ikke mer meta enn det =)

     

    Det eneste negative med dette spillet er måten de håndterer checkpoints på. En level består av flere checkpoints, men det er bare når man går videre til et nytt level at fremdriften i spillet blir lagret slik at man kan fortsette derfra når man igjen åpner spillet. I starten var jeg ikke klar over dette og tok samme brett sikkert 5 ganger fordi jeg quitta spillet etter jeg døde. Løsningen har blitt å sette spillet i "windowed" mode og bare alt-tabbe ut isteden for å alt+f4 ut. Da holder det seg naturlig nok på det checkpointet du var.

     

    Alt i alt må jeg si at singleplayern var en særdeles morsom opplevelse med høy grad av humor og utfordrende oppdrag. Jeg måtte virkelig vri hodet en par ganger for å komme videre og det er det også en stund siden jeg måtte i en singleplayer. Jeg synes at det er ubetinget positivt å måtte vri hodet.

     

    Pro-tips: Dødsstrålen, S-FQ-FQ-A-A (Arcane+Damp+Damp+Strøm+Strøm) denne tar ned bosser og fiender før du kan få sagt "varm kniv i smør!"

×
×
  • Opprett ny...