Gå til innhold

taftazani

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av taftazani

  1. Dettan må være det største idiotiet jeg har sett på lenge. Og idioti avles av stormannsgalskap og mediadekning. Hvem i all verden skulle kjøpe en telefon som ikke støtter MMS eller har 3G i dag? ..og i tillegg betale mange tusen for den? Jo, mac-fanboys. Og mac-fanboys vet ikke at de kjøper den utelukkende fordi den heter I-"something". Kjøp heller en gammel brukt sokk. Den får man mer nytte av, pluss at den er billigere.

  2. Jeg vurderer nå å gå til innkjøp av enten en Ipod Nano eller Creative Zen V Plus.

     

    Noen som har anelse på hvilken av disse som har best lydkvalitet(gjerne ut av erfaring og) ?

     

    Ser veldig mange skryter så veldig av Creative Zen Vision, også på lydkvalitet der, så lurte da bare på om creative har dratt lydkvaliteten med seg videre derfra.

     

    Takker for alle mulige svar!

  3. Hjemme har jeg en vanlig router som fordeler internett til 3 pc'er og ip telefon.

    Men nede i kjeller har jeg en laptop jeg gjerne skulle hatt internett på uten å måtte dra ned ledning, jeg lurte da derfor på om det er mulig å koble til en trådløs router på en vanlig router igjen, å få disse til å samkjøre på en måte.

     

    Den trådløse routeren jeg tenkte jeg skulle kjøpe er en fra linksys. http://www.netshop.no/aspx/prdinfo.aspx?plid=6265

     

    Den har også 4 ledige porter til vanlig TP kabel. Vil jeg da også kunne bruke de og om jeg får den til å samkjøre med den vanlige routeren min?

  4. Jeg kjøpte min W800i for ca 2 uker siden nå. Og etter en uke legger jeg merke til et enormt irritasjonsmoment. Mobilen knirker mye mer enn det tidligere mobiler jeg har eid før gjør. Det gir et inntrykk av at det er en billig og dårlig mobil etter min mening.

     

    Jeg gikk nylig fra S700i W800i men S700i knirket absolutt ikke så mye i plasten. Den virker rett og slett løs på dekselet...

     

    Jeg lurer da på om det er noen andre her med W800i som har lagt merke til samme greia eller om de i det hele tatt bryr seg?

  5. .... dette skal funke, andre ser ut til å ha fått det til - men jeg får det altså ikke til... :blush: Vet ikke helt hva jeg gjør galt.... har installert det, og svarer ja når den spør om å få tilgang til nettet... men så stopper det. Har Chess Knock-out, og det skal vel være Telenor GPRS... såvidt jeg skjønner..... :hmm:

     

    Hvis noen har tips til hva som er feil blir jeg veldig glad!! :love:

     

     

    Edit: Jeg kommer INN i browseren, men når jeg går på en link så står den bare på "oversetter" til den timer ut.... :(

    Jeg har akkurat samme problemet til min W800i, nå har jeg prøvd alle mulige innstillinger for internett og. Ingen fungerte, verken Telenor WAP eller TV2 WAP som du blir anbefalt og tilsendt...

     

    Tror jeg rett og slett bare gir opp.

×
×
  • Opprett ny...