Gå til innhold

Tweeg

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tweeg

  1.  

    Men Youtube Red får vi fortsatt ikke.

    Litt merkelig. Jeg prøvde å gå inn på youtube red for å kjøpe en film, og fikk beskjed om at den ikke er tilgjengelig i Norge. Så fant jeg lenken rett til filmen, og fikk kjøpe den.

     

    Filmen (som ikke er tilgjengelig på google play) dukker opp i mitt "library" på youtube, sammen med de filmene jeg har kjøpt på google play.

     

    Man kan jo lure litt på hva som blir forskjellen. Og de kunne jo valgt et annet navn enn "youtube -red", det høres jo ut som en pornofilmbutikk... :p

     

    Leie av film via Google Play går fint, men YouTube Red tilbyr også annen funksjonalitet, blant annet videoer uten reklame (uten å bruke adblocker), samtidig som det inkluderer en del av YT Red-eksklusive serier man må betale for per episode om man ikke har YT Red.

  2. "Basehopping føles som å manøvrere en traktor i fritt fall."

    Hurra, da var det ikke bare at jeg var dårlig i spillet!

     

    Så litt fram til Steep, da jeg har kost meg med både SSX og 1080. Kom med i ene betaen, noe jeg er glad for. Sparte meg det kjøpet. Er enig i anmeldelsen, og synes det hele var et stort gjesp. Synes også fjellet var noe anonymt, og ble skuffet da det ikke var noe ved bunnen av fjellet, bare en beskjed om at "nå har du nådd grensa og må inn i menyen for å velge hvor du vil starte fra". Den kunstige hoppingen fra startpunkt til startpunkt til startpunkt ødela ganske mye for meg.

  3. "I saksa" sitter jeg vel ikke før programvaren fases ut og serverne slåes av. Hadde satt pris på om de lagde en offline-versjon av appen som ikke krevde pebble-konto før de setter den kroken på døra, men det er vel litt optimistisk. 

    Vi med første generasjon Pebble har vel allerede merket litt utfasing av funksjoner, hvor vi ikke har fått absolutt alle nyhetene som har blitt tilgjengelig for Time-modeller og senere. 

     

    Er knallfornøyd med Pebble, da den har vært akkurat passe smart for meg. Jeg har de siste månedene kunne tenkt meg et par småting Pebble ikke klarer som jeg mistenker klokker som kjører direkte på Android Wear kanskje klarer (i hovedsak i forbindelse med to-stegspålogging her og der), men batteritiden på andre klokker har vært og er en dealbreaker for meg. 

    Jeg har lurt på om en fitnesstracker som også viser mobilvarsel kunne vært en erstatning, men problemet er at alle ser ut som fitnesstrackere og har fokus på trening, noe jeg ikke er interessert i å ha på armen. Håper Fitbit slipper noe for oss Pebble-brukere i framtiden, eller at batteritida på andre smartklokker går kraftig opp snart.

    • Liker 1
  4.  

    "Lagde ved en tilfeldighet batteri som kan lades minst 200 000 ganger

    400 ganger mer enn batteriet som sitter i mobilen din."

     

    Litt uheldig at disse to setningene kom på rad? Gange vs antall ganger...

     

    Jeg vet i alle fall ikke om jeg er villig til å betale ekstra for noe som kan lades bare 400 ganger mer, 199 600 er nært nok...

     

    ;-B 

     

    Foreslår "400 ganger så mange oppladinger"...

    Takk. Jeg lurte veldig på hvorfor dette var en stor greie. Falt meg ikke inn at det var 400 ganger så mange oppladinger...

  5. Noen som vet om disse tastene bråker veldig? jeg skulle gjerne hatt et mekanisk tastatur som ikke lager så mye lyd da PC'n er plassert rett ved siden av 2 soverom (av alle ting!).

     

    Kommer litt an på hvordan du skriver. Røde og sorte taster er lineære, så de har ikke noe markant klikk som bl.a. blå og brune. Om du ikke bunner ut tastene helt ned til underlaget er de ikke veldig bråkete. Kan evt. vurdere å montere o-ringer på dem for å dempe noe av lyden. (Gir dog en litt annen følelse enn bare taster.)

     

     

     

    Kva er forskjelen på dette og Steelseries 6Gv2? Berre lyset?

    6gv2 som forgjengeren bruker Cherry MX Black. Dvs. mindre klikkelyd og "tyngre" taster å trykke ned. Jeg har fortsatt mitt gamle 6G.

     

     

    Sorte og røde brytere er vel begge lineære, og da i teorien like stille. Eneste som lager lyd er når du slår dem helt i bunnen av tastaturet, noe som jo er lettere med røde brytere.

  6.  

    Det er noko galt med reklamemodellen viss reklameblokkering blir nødvendig for å orke å lese spillnyhende på nett.

    Det er ikke noe galt med annonsene på Pressfire. De finnes ikke sjenerende. Utfordringen er lesere som kommer fra nettsider med langt mer påtrengende varianter, og derfor har skrudd på annonseblokkingen.

     

    Da har de i så fall forbedret seg. Grunnen til at jeg sluttet lese Pressfire var annonsene. DBTV-klipp med en bøtte annonser før, uavhengig av lengden på klippet, og video med lyd inne i tekstbaserte artikler med autoplay. Her har de rett og slett gått i glemmeboka etter den gangen jeg irriterte meg nok til å kutte dem helt ut.

     

    Level Up var helt greit. Jeg skulle gjerne sett det oftere, hadde det ikke vært for avspilleren til VGTV. Med en så tungdreven og ustabil spiller klarer de ikke konkurrere med det havet av spillrelaterte videoer som ligger på YouTube. Og jeg er av de som helst ser lange videoer, så at episodene var på en time er bare et pluss.

    Når det er sagt mener jeg Level Up oftere var på forsida av VG Nett før? (Usikker på vurderingsgrunnlaget mitt her, da jeg så og si har sluttet å lese VG Nett.)

  7. Nå mener jeg personlig at dette var en helt grei ekstra artikkel som har kunnet vært litt lengre.

    Det er mange brukere som ikke har kunnskap til bruk av slike verktøy og det hadde vært fint om artiklene til Tek nettverket har kunnet fått en ingress som feks Nybegynner , standard bruker og erfaren bruker og dermed også sørget for at vanskelighetsgraden på informasjonen i artikkelen har ligget deretter.

     

    Denne artikkelen legger seg under standard bruker om den følges fra punkt til punkt men man burde også legge inn en liten advarsel der det påpekes at man kan risikere å sitte med ubrukelige funksjoner om man fjerner i hytt og pine.

    Absolutt enig i dette! 

    Følte meg litt snytt da jeg kom til slutten. "Var det ikke mer?" Regedit-saken gir i det minste inntrykk av å være lengre med to sider.

     

    Hemmeligholdt reklame for Microsoft. wooooow.

    Så, om de hadde laget en slags "Tips og triks i Photoshop"-artikkel med funksjoner som ikke er helt åpenbare hadde det vært reklame for Adobe?

  8. Jeg kan løsne tastene på mitt tastatur (Macbook Pro)

    Men kan jeg sette dem på plass i en annen rekkefølge, så blir det Dvorak?

    Altså, uten å kjøpe noe?

     

    Trenger ikke kjøpe noe, men du må endre tastaturlayout i operativsystemet. (Mulig du må laste ned ei fil for dette hvis OS X ikke støtter det allerede. Mener Windows har hatt støtte for det de siste versjonene.) Selve tastene er bare plastbiter, så at du bytter plass på dem vil ikke maskina merke noe til.

     

    Prøvde meg på Dvorak for noen år siden. Var som å være åtte år igjen med konstant leting etter bokstaver de første dagene, men etter et par uker mener jeg å huske det gikk brukbart. Kuttet det ut da jeg bruker qwerty blant annet på jobb. Mener også å ha lest at opprinnelig Dvorak konstruert for engelsk språk ikke er like effektivt om man skriver andre språk, og at det eksisterer et eget norsk Dvorak-oppsett.

    Jeg blir i alle fall å holde meg til qwerty så lenge jeg er avhengig av å måtte bruke det i jobbsammenheng.

  9.  

    "På andre side av kontrolleren ligger styrekorset. Denne er også fire separate knapper, fremfor en helhetlig, kryssformet flate. Fingrene glir ikke like lett over dem som et tradisjonelt styrekors, men det gjør egentlig ikke så mye. Storekorset brukes langt oftere til sekundære funksjoner framfor retningsstyring i de fleste spill, så det å gjøre dem til separate knapper er ikke så farlig."

    Så har du de av oss som fortsatt leter etter en kontroll til PC med god D-pad.

     

    Lurer på om Steam-kontrollen gjør noe som helst _godt_, og hvem som egentlig er målgruppen. Interessant å følge med på utviklingen av den.

    360 kontrolleren er jo ypperlig, men selv tror jeg at jeg skaffer meg en Steam-konstoller.

    360-kontrollen er fantastisk om man ser bort i fra d-padden. :p

    Veldig nysgjerrig på Xbox One-kontrollen.

  10. "På andre side av kontrolleren ligger styrekorset. Denne er også fire separate knapper, fremfor en helhetlig, kryssformet flate. Fingrene glir ikke like lett over dem som et tradisjonelt styrekors, men det gjør egentlig ikke så mye. Storekorset brukes langt oftere til sekundære funksjoner framfor retningsstyring i de fleste spill, så det å gjøre dem til separate knapper er ikke så farlig."

    Så har du de av oss som fortsatt leter etter en kontroll til PC med god D-pad.

     

    Lurer på om Steam-kontrollen gjør noe som helst _godt_, og hvem som egentlig er målgruppen. Interessant å følge med på utviklingen av den.

  11. Greit at anmeldelser gjerne er subjektive, og at du her anmelder et produkt hvor du ikke er i målgruppa, men du bør også legge vekt på fordeler og se om denne klokka kanskje er for en litt annen målgruppe enn de andre klokkene.

     

    Utsenedet på klokka er høyst subjektivt, og det vi selv kan dømme ut i fra bilder trenger du ikke legge veldig mye vekt på. At du ikke liker den røde modellen kan nevnes i ei bisetning, sammen med at den også finnes i andre farger. Det som er litt vanskelig å dømme ut i fra bilder rundt designet er størrelsen på klokka og om det er lett å få riper i den. Selv er jeg ganske spinkel, så ei klokke i størrelse "stor herreklokke" som Galaxy Gear og trolig SmartWatch 2 er ikke aktuelle av det punktet alene. Det er også nettopp annonsert en ny versjon av pebble, noe som gjør at innmaten er mer interessant enn utsenedet.

     

    Videre spør du om det er nødvendig at tastene er så store, for så å poengtere at de fungerer veldig greit. Jeg finner det uklart om de i mange tilfeller kan fungere greit fordi de er store, eller fordi funksjonene tastene har gjør at de fungerer greit. Kan dette være et pluss om man faktisk har litt store fingre? Er det nødvendig med touch på en så liten skjerm som konstant står på?

     

    At du nevner at laderen er proprietær (noe det er en grunn til), uten å nevne at batteritiden er milevis foran konkurrentene er skuffende. Jeg kan se for meg at en del venter med å kjøpe smartklokke fordi de ikke vil lade klokka daglig. (Jeg kunne tenkt meg vibrerende vekkerklokke på ei smartklokke, og da passer det dårlig å lade på natta)

     

    Andre grunner til å kjøpe Pebble i stedet for Galaxy Gear eller SmartWatch 2 er at den er kompatibel med flere telefoner. Jeg ser du nevner i en bisetning at man har grunn til å kjøpe den som iOS-bruker, et poeng du kanskje kunne lagt litt mer vekt på. (Har den alle funksjonene man får med Android? iOS er såvidt jeg vet et langt mer lukket system.)

     

    Pebble er en enkel smartklokke. Du burde anmelde den ut i fra det. Kan dette være et produkt for oss som ikke vil spille spill, sende e-post og ta bilder med klokka, men heller vil ha en enkel klokke som varsler oss hvis det skjer noe på mobilen?

    Selv frykter jeg at SmartWatch og Galaxy Gear kommer i langt bedre utgaver om et års tid. Pebble gjør noe veldig spesifikt, og jeg har inntrykk av at jeg hadde vært tilfreds med den lenge, selv om det hadde kommet en litt mer avansert Pebble 2 et års tid senere.

     

    Du som poengterte at reima kan byttes med andre standard-klokkereimer: Takk! Det er et poeng jeg har sansen for og ikke visste.

    Jeg lurer også på om det er vanlig at smartklokker varsler via vibrering, eller kun visuelt, og hvor lang rekkevidde de har. Vil jeg fortsatt motta varsler om jeg lar mobilen ligge i jakkelomma i gangen? Er OSet på klokka eller appene som er kommet ut jevnt over gode og stabile, eller må man lete blant lassevis av buggy hobbyprosjekter?

    • Liker 5
  12. Konsertopptak bør jo være det som er greiest å dele? Man deler en versjon av en sang som er en litt dårligere innspilling enn studioversjonen. Hvis lytteren liker musikken vil han oppsøke et bedre opptak (gjerne på lovlig vis hvis det er lett tilgjengelig), og hvis konserten ser bra ut vil lytteren vurdere å dra på konsert?

     

    Men nå tenker jeg logisk. Dårlig vane om man skal argumentere mot deling.

  13. "...og ifølge Gizmodo kan årsaken være at de til nå skal ha sett litt for "nerdete" ut i designen."

    Spør du meg har de vel allerede et helt greit utvalg innfatninger (Klart, det er rom for enda mer nøytrale versjoner), så ser ikke helt vitsen i å lage noen som ser enda verre ut. Det de burde gjøre noe med er prisen. Lag helt nøytrale briller for ~300kr, og jeg skal vurdere å prøve dem.

    Og som iFire sier, justgetflux.

  14. Min SGSII, stock med siste firmware, maser om at "Minnet er nesten fullt" og at "Noen systemfunksjoner vil kanskje ikke fungere". Dette gjelder åpenbart de 1.9GB-ene som er dedikert programmer. Dette merker jeg, og at ting ikke synker og oppdaterer seg som de skal. Jeg har ingen store programmer på systemminnet, og finner ingenting av betydelig størrelse som jeg kan slette eller overføre til SD-kort. Det står at 185MB er ledig, og 1,05GB er opptatt av programmer, og at total plass er 1,9GB.

     

    I Kies får jeg ikke anledning til å se på denne delen av minnet og hva som befinner seg der.

     

    Forslag til løsning? Vil ikke hard-resette saken heller.

    Har akkurat samme problem etter siste oppdatering. Man får den beskjeden når det er <200MB ledig plass. Jeg ryddet så det var godt over 300MB ledig plass på den delen av telefonen i forrige uke, og nå i dag fikk jeg beskjeden igjen. Når jeg går inn på innstillinger sier telefonen det er 25MB ledig plass, uten at jeg har installert noen nye apps siden jeg ryddet plass forrige uke. Ikke finner jeg noen apps som har generert enormt med data siden da heller.

    Prøver meg på reset av telefon, og håper det ordner seg.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...