Gå til innhold

J-Cool

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av J-Cool

  1. Jeg er ikke helt enig i anmeldelsen der det poengteres at diverse småoppdrag (grave opp neper, mate småfugler finne skjulte vannkilder m.m.) står i liten stil i forhold til helterollen i spillet. Det blir forklart ganske tidlig i spillet at du er en gud hvis krefter er svekket etter årene i "dvale". Og for da å få kreftene tilbake må du utføre ymse mirakler for å forsterke troen om din gudomlighet. Ergo får du poeng/tro (spillets variant av exp.), og forsvarer dermed konseptet om trivielle småoppdrag.

  2. Jeg har et XFX 6800GT AGP8X 256 MB GDDR3, og har tenkt å bytte til en passiv kjøler. Har gått til anskaffelse av en Thermaltake Schooner (http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/cl-g0009schooner/cl-g0009.htm). Det jeg umiddelbart legger merker til er at den ikke har kjøling for minnet på skjermkortet. Vil dette bli et problem (har ikke større planer om å overklokke)? Eller går det greit uten ekstra kjøling her?

  3. Jeg vil FRARÅDE å bruke Artic Cooler.

    Jeg brukte selv en slik, før den to livet av skjermkortet mitt. Etter ca. 2 mnd. bruk hørte jeg et smell fra kabinettet etterfulgt av en ganske sterk brent lukt. Nærmere undersøkelser viste til at viften hadde stoppet. Den originale kjøleren fungerte heller ikke... Jeg fikk heldigvis returnert kortet og hevet kjøpet, så problemet løste seg (bortsett fra at jeg nå trenger et nytt skjermkort, og AGP-kort er håpløs å få tak i om dagen.). Andre som har hatt samme problem med kjøleren kan rapportere at den tar knekken på selve strømkontakten for vifta på skjermkortet, og at de løste dette med å kople vifta rett på strømforskyningen. I mitt tilfellet tok vifta livet av kortet, så jeg var nok ekstra uheldig.

  4. Det var da merkelig, min NV5 Silencer begynte også å ryke.

    Etter bare en ukes bruk så smallt det inni kabinettet, etterfulgt av en svært

    stærk svidd lukt.

    Silenceren er nå død + at 12V uttaket på koret mitt er defekt etter dette.

    Har skaffet meg en ny silencer nå, å denne har fungert i flere måneder nå uten feil.

     

    Eneste er at jeg må koble denne direkte på strømforskyningen, da

    uttaket på kortet ikke fungerer noe mer, mulig du er nødt til å gjøre det du også.

     

    Edit: Det var vel ikke tilfeldigvis en "Rev.2" Silencer som røyk? (Står på esken)

    Sett at det er strømuttaket på kortet som er feil. Vil kortet fungere som normalt UTEN denne, så lenge jeg kopler viften direkte til strømforsyningen?

  5. Jeg har et XFX 6800GT 256 MB AGP.

    Jeg brukte en 3.parts kjøler (type Arctic Cooling VGA Silencer NV 5). Etter ca. 1400 timer bruk, hører jeg et smell/klikk fra kabinettet etterfulgt av en svak lukt akkurat som om noe er svidd/brent. Jeg åpner kabinettet for å finne ut at viften på skjermkortet har stoppet, samt at en sjekk av temperaturen viser til at den øker gradvis. Det er her verdt å få med seg at resten fungerer tilsynelatende normalt. Jeg slår dereter av maskinen for å ta ut skjermkortet. Deretter monterer jeg på den orginale kjøleren og reinstallerer kortet, men nå vil ikke maskinen boote. Og da kommer spørsmålene:

    1) Hvis det er feil på viften (også på den orginale), vil ikke skjermkortet starte (noe som videre resulterer i at PC'en ikke booter)?

    2) Vil en evt. ny kjøler rette på problemet? og hvis ja: Hva med en passiv kjøler?

    3) Er det muligens skjermkortet som har røket?

×
×
  • Opprett ny...