Gå til innhold

Hoenheim

Medlemmer
  • Innlegg

    60
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hoenheim

  1. Så ikke ut som dere har tatt med frakt i beregningen her? Er det bevisst? Dere virker veldig låst på at det er billigere med å kjøpe mobil og abo hver for seg. jeg er ikke så sikker på det som dere er siden dere unnlater å ta med frakt, for alt jeg vet så kan det være andre skjulte avgifter som ikke er tatt med på prisen her.

     

    Telenor/Djuice har ingen etableringsavgift når du binder opp abonnementet ditt, hvis du lager et nytt folkepakka abonnement så må du betale 199 for et "vanlig" nummer og 500 for et gull-nummer.

     

    Totalprisen på forbruk er derfor 5508 hos Djuice som det står oppnevnt, men for One Call så er den 2587 (mnds.avgift + etableringsgebyr)noe som gjør at _alle_ differansene kan endres 199+frakt i Djuice sin favør. Noe som gjør at testen deres er meget unøyaktig og feilinformerende!

  2. Det er mulig at jeg gikk noe langt da jeg sa at den kan dobble som en netbook, men det er jaggu ikke langt unna, for hva skal du egentlig kunne gjøre med en netbook? Surfe på nette, skrive en og annen mail og så har du kanskje en kabal eller to, taben kan dette og mer til, og for de som kanskje ikke liker tastaturet så har det allerede kommet doking til den med tastatur...

     

    Jeg sier ikke at den passer for alle og enhver, men det er da heller ikke målet med noe produkt som er på markedet i dag. I butikken har jeg til vanlig en 30-40 modeller inne, men det er absolutt store forskjeller på telefonene (fysisk størrelse, specs osv) Men for de som er i markedet for en netbook og samtidig vurderer en ny telefon så absolutt samsung galaxy tab et produkt å merke seg!

  3. OK, jeg jobber som selger på en MobilData forhandler og vi har nå fått inn galaxy tab og jeg må si den er fantastisk mye bedre enn det kan se ut som på diverse filmer man finner ute på nettet.

     

    Jeg fant ingen lag/hakking når jeg gikk fra hjemskjerm til hjemskjerm, den er dog noe treig til når man scroller på en side med mye flashinnhold.

     

    Flash generelt fungerer egentlig ganske bra (kommer litt an på innholdet og hastigheten på nettet du bruker)

     

    De 7 tommene som denne telefonen/paden har er egentlig en veldig fin størrelse når man har tenkt til å bruke den på farta og ikke alltid kan sitte ned. For i motsetning til iPad så går det faktisk an å holde taben i 1 hånd uten å føle at du kommer til å miste den hvert øyeblikk. Og hvis du skulle synes at denne er for stor for å brukes som en vanlig telefon så kan du fint bruke et tvillingkort eller opprette et mobilt bredbåndsabo til bruk på denne. (for bedrift så har du også det Telenor kaller et datakort)

     

    I tillegg passer den fint ned i en baklomme (den stikker litt opp), men man må da selvfølgelig huske å ta den ut før man setter seg (les: mengder med facepalm inc)

     

    Kobler man til et trådløst headset via BT så har du egentlig det du trenger for å bruke den som en "normal" telefon.

     

    Så kommer man til det morsomme; prisen. Siden Samsung Galaxy Tab er klassifisert som en telefon så;

    1. Er den forhåndssubsidiert fra operatørene (f.eks. Telenor)

    2. Har du mulighet til å binde den opp mot et vanlig mobil abo

    3. En billigere pris enn det som er forespegla i artikkelen!!

     

    Pris med f.eks Djuice Phone 175 12 mnd binding vil ligge rundt 5000 - 5500 kr i butikk. Til sammenligning så er prisen på en Samsung Galaxy S med samme abo er mellom 3 og 4 tusen og en iPhone 4 16gb ligger på rundt 4299.

     

    Det er ikke mer enn 1000kr ekstra for en telefon som kan dobble som en netbook!

  4. Ok, etter å ha lest igjennom disse postene må jeg si at 1. Høyre er ikke det samme som frp med dannet språk eller lignende resonnement, høyre er et parti som står for individualitet for felleskapet og individets beste, frp er bare individ og derfor fremmer de en annerledes politikk enn høyre. 2. Frp og høyre vil IKKE skje i regjering. Frp har gravet sin egen grav med å love det ene den andre veien og kritisere den rød-grønne regjeringen for løftebrudd den andre veien, det vil si at dersom høyre og frp skulle gått i regjering og frp ikke greide å styre landet som de har lovet så ville de fallt noe så grådig hos velgerne, men her kommer cluet og det er at de ville dratt alle andre partier som også satt i regjering (i denne tenkte situasjonen høyre) med seg ned i søla. Høyre ønsker ikke å bli vraket av velgerne på grunn av et annets parti sine kommentarer og vrangstyre. 3. Høyre har en miljøpolitikk som ikke løser problemer ved å sette en avgift på bruken av f.eks. biler, rushtidsavgift o.l. 4. Høyre ønsker konkurranse i alle marked for å sikre best mulig resultat for arbeidsgiver, arbeidstaker og kunde.

    Høyre er et eget parti som har alt annet enn lik politikk som AP. Jeg vet ikke hvor mye du egentlig følger med i politikken, men høyre er nødvendig for at Norge ikke skal bli et kommunist land og heller ikke et land som synker i folketall. Jeg er enig med at vi har for mange partier, men jeg mener at AP og Høyre er de partiene som har noen som helst rett til å være tilstede i norsk politikk.

  5. Problemet med de forrige SO trådene er at et fåtall med personer har drevet med såkalt tøsing, altså ganske interne saker og trådene har da blitt stengt i stedet for å straffe brukerne det er snakk om i stedet... TomatUlf har genialt nok lagt inn i reglementet at tøsing ikke er lov og at SO er et tilbud ikke en rett og det er egentlig bare opp til moddene å se til at det et fåtall brukere gjør går utover alle brukerne av SO.

  6. Hei!

     

    På skolen min har vi så klart et server system, og det synes jeg er temmelig irriterende å drive med siden jeg ikke kan installere noe som helst av verktøy som jeg trenger og det er minimalt med brukervennlighet på de vi allerede har.

    Jeg tok derfor dette opp med it ansvarlig på skolen min og han sa at dersom jeg greide å endre bruker rettighetene mine så skulle jeg få lov til å beholde dem, men jeg har ikke noe tidligere erfaring med servere så jeg spør derfor om hjelp her ifra.

     

    Svar enten i denne tråden eller på pm

  7. Men er det noen som hvet onm noen nettsider hvor man kan kjøpe dvd er med en type kampsport som ikke er med slåing og sparking litt mer sånn grep og slenge folk ned i bakken. PS Ikke Bryting

    9352974[/snapback]

    Du kan jo kjøpe en dvd, men du vil aldri kunne bli flink i en kampsport ved hjelp av en dvd, det er rett og slett ikke mulig uten en trener. Skaff deg en instruktør, beste tipset som jeg kan gi deg.

  8. @ Noodles: Det kan være fordi vi sitter bare å snakker om det i studentorganisasjoner og slikt, vi må skrike det ut til staten, så høyt at de ikke orker å gjøre noe annet enn å fikse på systemet

    @Wanita: joda det er snakk om vgs for meg, men jeg skjenner mange andre som går på universitet og høgskoler som må jobbe rævva av seg fordi de ikke får nok fra staten, dette har da en effekt på hvor mye de får konsentrert seg om studiene og senere så må staten betale mer fordi vi får mindre og mindre kompetente arbeidere fordi studentene har arbeidet for mye samtidig som de har studert.

  9. Etter at pappa ble pensjonert så gikk vi med en betydelig redusert inntekt, men det stoppet ikke onkel stat i å trekke meg for nesten hele stipendet.

    9300080[/snapback]

    Ja, det er det jeg sier, systemet er lagt på en måte som gjør at vi må lide uansett.

  10. Nå er jeg lei av at foreldrene mine sin inntekt har noe å si for hvor mye, eller om jeg i det hele tatt får stipend eller studielån. Jeg har da ikke fri tilgang til kontoen deres, så hvorfor skal da deres inntekt ha en effekt på min inntekt. Og attpåtil når de ser på inntekten til foreldrene så bruker de inntekten for 2005, og på to år kan inntekten til folk forandre seg ganske mye. Og ikke nok med det, men hvis vi hadde sett på hvor penger studentene fikk for 20 år tilbake så får vi nøyaktig like mange kroner, men vi som lever i dagens dyrere Norge trenger mer penger enn de trengte, så selv om jeg hadde fått studielån så ville ikke det dekket en vanlig hubel leie engang. Og jeg er lei av at ingen tør å si noe til staten, dette er et demokratisk land og vi krever å bli hørt!

×
×
  • Opprett ny...