Gå til innhold

mPower

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mPower

  1. Jeg har projektor og vil koble den til den bærbare PC-en min.. den står ca 50 m unna!

    9524145[/snapback]

    Hvorfor ikke flytte PC-en nærmere projektoren?

    9524408[/snapback]

     

    Enig. Skaff evt. et par dockingstasjoner til maskinen så blir det lett å flytte den rundt uten å koble om noen kabler.

    9525620[/snapback]

     

     

    Hehe, har PC-en i samme rom som projektoren, og jeg har en stasjonær tilkoblet. Grunnen til at det blir litt langt er fordi jeg ikke vil at kabelen skal være synlig, så da blir de noen meter når man må bort til veggen, ned fra taket, bort til en vegg og en annen og en til og enda en og en til og til slutt bort til der den bærbare står... hehe! Så det er kun snakk om et luksusproblem om at jeg vil ha to PC-er koblet til projektoren :)

  2. Heja :D

     

    Jeg har projektor og vil koble den til den bærbare PC-en min.. den står ca 50 m unna! Så jeg trenger en ganske lang ledning.. hehe, men problemet er at jeg har kabelkanal som ledningen skal ligge i og der er det ikke plass til en tykk vga kabel! Så jeg lurte på om det er mulig å bruke en Cat6 kabel eller noe sånn??

     

    Takker og bukker for alle svar:)

     

    Stian

  3. Når jeg skal installere programvaren til Logitech Mx900 Bluetooth mus og tastatur får jeg opp denne feilmeldingen:

     

    Det er allerede installert en Bluetooth-løsning på datamaskinen. Logitech kan derfor ikke installere Logitechs Bluetooth-løsning slik at den trådløse huben kan koples til mobilenheter med Bluetooth, f eks. pda-er, mobiltelefoner, skrivere osv

     

    Logitechs programvare for mus og tastatur vil nå bli installert

     

    Noen ide?

     

    Jeg har hatt koblet til en "bluetooth pinne" til maskinen tidligere, men har fjernet den! Det hender at jeg får installert programvaren uten feilmelding på en annen maskin!

     

    Tusen takk for all hjelp :thumbup:

  4. Hei!

     

    Jeg har en Dell inspiron 6000 som har sånn jallah dell home edition, så nå vil jeg installere xp pro. Når jeg er i dos menyen klarer jeg ikke å slette c-partisjonen! Det står: Kan ikke utføre den forespurte operasjonen på den valgte partisjonen, denne partisjonen inneholder installasjonsfiler som kreves for å fullføre installasjonen!

     

    Hvordan kan jeg få slettet denne partisjonen?

     

     

    Stian

×
×
  • Opprett ny...