Gå til innhold

.Xavier.

Medlemmer
  • Innlegg

    88
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av .Xavier.

  1. Skjønte ikke helt hva du prøvde å si der men nå så kjøres hver av skjermene på 1920x1080 uten at Surround configuration er huket av i Nvidia kontrollpanel. Når jeg huker av denne er da jeg kun får lov til å ha 3850x740.

    Jeg har lest noen steder at andre lager custom screen resolution inne i nvidia kontrollpanel etter de har satt opp men denne knappen er grå hos meg, altså jeg får ikke lov til å trykke på den. :hrm:

    Men noe som er litt merkelig er at nvidia setter alle skjermene til 75 hertz etter jeg enabler Surround.. jeg får heller ikke lov til å sette denne ned til 60 Hertz.. :huh:

  2. Problemet er egentlig generelt, får ikke mulighet til å velge høyere i nvidia kontroll panel, derav får jeg heller ikke lov til å velge høyere i spill.

     

    Displayport ja, er dette noe du konkret vet eller noe du tror? For da må jeg kjøpe en omformer antageligvis, litt kjedelig å kjøpe det dersom det ikke er det.. :tease:

     

    Takk for svar så langt! :)

  3. Heisann! Sitter nå med et Titan kort og 3 BenQ skjermer som jeg tenkte å kjøre i nvidia surround oppsett! Problemet mitt er at jeg ikke får noen mulighet til å velge 5760x1050 oppløsning, jeg får maksimalt lov til å velge 3850x740.

     

    To av skjermene er samme type mens den siste er en nyere type. To av skjermene er satt opp på DVI og siste med HDMI.

     

    Noen som har noen ideer hvorfor jeg ikke får lov til å velge høyere oppløsning? :hmm:

     

    Takker for svar!

×
×
  • Opprett ny...