Gå til innhold

Enthralled

Medlemmer
  • Innlegg

    135
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Enthralled

  1. Jeg hadde også ganske høy temperatur generelt på komponentene i mitt PC7bSCAND med 2xmedfølgende vifter, så jeg skifta til noen skikkelige ramme jeg fant i kjeller'n (12mm 2A @12V). De er mye tyngre (metallutførelse), større, bråker litt mer enn de forrige, men kabinettemp. sank i hvert fall en god del! HKtemp (A8N32) gikk ned ca 10C. Skjermkortvifta roet seg under windows.

     

    Men angående hvilke vifter som er gode, har jeg ikke peiling desverre.. :)

  2. Gå for dobbelkjerne vil nå jeg si. Sitter selv med en 4400+ og det går så det griner i alle slags spill uten problemer. 2,2GHz er uansett nok for spillene i dag, og med x2 kommer også cpu til å holde mye lengre enn enkjerne på samme eller høyere frekvens.

    Go X2 :thumbup:

     

    Gå lang tid før spillene støtter flere kjerner? Tror ærlig talt ikke det. Synes det er veldig rart hvis ikke de fleste toppspill som gis ut fra nå ikke vil utnytte flere kjerner.

  3. Sett driverinnstillinger for 3DMark05: høy ytelse i stedet for kvalitet eller hva det heter. Den forskjellen gav meg ca +250 poeng. Finner du noe mer som kan stilles ned så gjør det. Sikker på at vSync er av?

     

    Har forøvrig x2 4400+, gtx (430/1,20), 2GB ocz

     

    8056 3DMarks 05

     

    Og bekrefter herved at det ikke er noe galt med 64-bits windows, noe jeg benytter med stor suksess ;)

  4. Må bare slenge meg på denne:

    Jeg har 7800GTX 256MB, x2 4400+ og masse ram. Burde ikke jeg få stabilt 100fps i cs med 1024*1248? Får nemlig drops ned til rundt 80 av og til (ikke det at det gjør meg noe). Kan også nevne at cpu jobber 100% hele tiden under cs 1.6. Kjører på en kjerne.

     

    Hvilken oppløsning snakker vi egentlig om når man skal ha 100 stabilt? Er det lusne 800*600? Ikke skyt meg, jeg vet at det er dette som oppfattes "best" av mange, men jeg liker litt pixler :p

  5. Men det verste av alt er ord delings feil! ("Orddelingsfeil" for all del folkens...)

    :tease:

     

    Utrolig mye rart folk skriver som betyr noe helt annet enn ment:

    "ananas ringer"

    "ekte hånd lagde lefser"

    "bolle pose"

    "grav bukett med pynt"

    "tunfisk biter i vann"

    "potet stikker"

    "smult ringer"

     

    + mange fler

     

    Jeg synes orddelingsfeil er utrolig irriterende, og værstingen blant software må være Everest home edition. OMG, det er orddelingsfeil overalt!

    Kan sikkert komme tilbake med flere saftige eksempler, nå begynner skolen :p

  6. merker ikke så mye forskjell fra normal 2.0 ghz til 2.6 ghz

     

    egentlig bare det som var litt rart, kan ikke ha syk grafikk på fear feks...

    5562382[/snapback]

    Hvilken oppløsning kjører du på FEAR?

    Jeg har omtrent samme HW:

    7800GTX 256MB - A8N32 - X2 4400+ - 2GB OCZ

     

    Jeg kjører FEAR med full eyecandy (inkludert soft-shadows) i 1024*1248 uten problemer. Alt går glatt. Jeg får 8054 poeng i 3DMark05.

    Tror du skal være fornøyd jeg ;)

  7. *BUMP*

     

    Testa Source sdk på en VmWare-maskin (32-bits XP) på min 64-bits-maskin. Jeg trykka på ikonet, og det starta! Dvs. det starta etter laang venting. Jeg lot det bare stå fordi jeg så oppgaven var der i task manager, så en film, og når jeg kom tilbake var det oppe å kjøre. Virker som det går greit på 32-bit.

    Trådstarter: Hvilket OS kjører du?

     

    Skjekka litt rundt på valve sine sider, men finner ikke ut noe nyttig. Noen som kan bekrefte at det har med 64-bit å gjøre? Vil det komme en oppdatering? Kan det hjelpe om jeg skifter noen innstillinger/reinnstallerer OS eller Steam?

     

    Når jeg prøver å starte det kommer det opp en ny oppgave i task manager i noen sekunder, harddisken snurrer og pc'n jobber. Men så stopper det bare... :hrm:

     

    Æsj, jeg som har så lyst til å lage Source-maps! :roll:

  8. Er det noe med at 3DMark06 ikke funker på 64-bit? Har lasta ned fra to forskjellige steder nå, men får feilmelding når jeg prøver å kjøre .exe-fila. På den første stod det noe om at ett eller annet ikke var riktig ved utpakking, på den andre kom det en annen feilmelding, husker ikke hva det stod på den..

     

    Noen som har peil?

  9. Pc'n begynner å gå seg til nå. Alt går forsåvidt greit, bortsett fra at jeg har opplevd artifactantydning 1 gang i cs og 1 gang i windows.

     

    Men i sted ble jeg litt bekymret igjen:

    Tabbet ut fra Half-Life2 Deathmatch og GPU-temp lå på 74 grader! :cry: Merk dette er det høyeste jeg har sett det på noen gang, og det går fort ned igjen til rundt 50(+). Men er ikke dette veldig høyt? Ser jo at threshold er på 115 grader da, men det er jo langt over kokepunktet uansett...

     

    For de som ikke gidder å lese alt:

    7800GTX 256MB

    2x 120mm kabinettvifter i LianLi pc7b

     

    Alt ved standard hastigheter.

     

    Dessuten er det en ting til som plager meg; det er en lyd som høres litt skarpere og høyere stemt ut enn den vanlige susen. Jeg hører det bare når jeg har hodet i riktig vinkel (har pc'n stående på et bord ved siden av. Jeg har utelukket kabinettviftene, den minste vifta på PSU (Hiper 580W) og cpu-vifta. Kan det være grafikkortet? I så fall; kan jeg gjøre gjøre noe med det uten å skifte vifte?

  10. Hadde samme problem med at jeg ikke fikk til høyrehånd på min gamle p3-maskin. Løsningen var enkel nok: få tak i OpenGL-drivere til skjermkortet og bruk OpenGL i stedet for Software i innstillingene. Ser ut som du ikke bruker OpenGL ut ifra den elendige kvaliteten på det vedlagte bildet. Omg, alt blir såå mye bedre med gl :thumbup:

     

    Tenker det med siktet også løser seg da.

  11. Hvordan i heite klarte du å få tak i det kortet?? Har sett etter det og bestilt det i lang tid, alle ser ut til å være utsolgt? Ser ut  som Asus har leveringsproblemer...

    5410642[/snapback]

    Jeg har det også:tease: Bestilte før jul hos Netshop, det fantes visst noen kort på markedet da. Kan jo ikke bare papirlansere ting... :roll:

    Bare å vente, jeg er i hvert fall veldig fornøyd med mitt!

×
×
  • Opprett ny...