Gå til innhold

Børge_

Medlemmer
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Børge_

  1. jeg vet opera nettleseren har proxy innstillinger. Hvis du trenger det proxy til epost appen osv må du nok roote telefonen din ;)

    edit: her er en guid til hvordan du gjør det i opera opera guid

     

    Da vil kun opera ha nettilgang, og ingen andre apps, hvis jeg forstår riktig?

     

    Er det en mulighet å legge brukernavn og passord inn i routern? Slik at alle enheter bak den vil ha et "åpent" nett?

  2. Hei.

    Jeg har nettopp kjøpt meg min første smarttelefon, og lurer på hvordan jeg kan logge meg på det trådløse internettet i min bolig. Nettet er levert av Universitet i Bergen, og når jeg bruker desktopen må jeg logge inn et vindu som det står proxy..ett eller annet. Dette får jeg ikke opp når jeg er koblet på wifi med telefonen, og får dermed ikke aktivert internettet.

  3. Hei.

    Jeg har fått tak i en trådløs router som jeg gjerne vil installere, men jeg får det ikke til. Grunnen er at den automatiske måten forutsetter at jeg sitter bak et modem, men internettilkoblingen min går gjennom Universitet i Bergen. Hvordan denne tilkoblingen er konfigurert er ikke kjent for meg, jeg bare forholder meg til en plugg i veggen :)

    Når jeg bruker kablet nettverk funker det slik at jeg starter en nettleser, og får da en tilkobling til en "proxy-et eller annet", og må bruke mitt brukernavn og passord for å få opp et vindu som må være åpent for at tilkoblingen skal bestå.

     

    Noen som har noen råd til meg?

    På forhånd takk!

  4. Dette har jeg prøvd allerede. Skjermen klarer ikke å stille inn riktig. Dette virker som det bare gjelder for noen spill. Mass effect for eks, og fallout 3. Dragon Age funker derimot fint. Skjermen begynner å bli noen år gammel, kan den rett og slett ha blitt ødelagt? Litt rart at det bare er feil i noen spill da. Har også prøvd å stille inn manuelt, men selv med innstillingen helt til høyre er bildet alt for langt til venstre.

  5. Hei.

    Jeg har lagt merke til et problem når jeg spiller diverse spill. Når oppløsningen er på laveste (640x) er det ingen problemer, men når jeg øker oppløsningen blir skjermbildet alt for langt ut til venstre med det resultat at jeg får et tomrom på høyre side av skjermen, og endel av bildet forsvinner utfor kanten av skjermen på venstre side. I windows er skjermbildet helt fint, dette skjer når jeg spiller spill. Noen som aner hva dette kan komme av. Har selvsagt forsøkt å stille manuelt på skjermen, men selv med denne innstillingen maks til høyre er det nesten ingen hjelp i det.

     

    Jeg kjører windows 7, og har et radeon 4890

     

    Mvh

  6. Hei. (Beklager hvis feil kategori)

    Jeg har internett fra skolen, og det betyr at hver gang jeg skal logge på internett får jeg opp et vindu der jeg må skrive inn brukernavn og passord for å få tilgang til internettet. Er det mulig å legge dette inn i den trådløse routeren slik at jeg slipper å skrive dette inn hver gang?

    Jeg har en Gigabyte GN-BR01G.

     

    Et annet problem er at ofte må jeg restarte routern ved å trekke ut strømmen i noen sekunder. Dette fordi jeg bare får begrenset tilkobling og inget internett. Dette løses ved å restarte routern. Har to forskjellige enheter som kobler seg opp på samme nettver, en laptop og en stasjonær, og de kjører forskjellig OS (XP og Vista), hvis det har noe å si.

  7. Hei

    Jeg har et problem med windows xp 64bit pro. I min gamle maskin hadde jeg et problem med at etter en stunds bruk ville ikke XP starte. Den ble hengende på loading-skjermen til windows uten at den kom seg av flekken. Fant aldri ut hva det var, men prøvde med forskjellig XP versjoner og forskjellig disker.

     

    Nå har jeg oppgradert Hovedkort, cpu og ram, og formaterte derfor for å få en fresh start. Innstallerte XP og det virket greit. Så skulle jeg bytte grafikkort,tok ut det gamle satt i det nye, fant så ut at jeg manglet en kontakt på psuen, tok derfor av det nye grafikkortet og erstattet det igjen med det gamle. Prøvde å starte opp, men idet windows kommer til lasteskjermen tar grafen seg et par runder over linjen og så restarter hele maskinen. Kommer heller ikke inn i safemode.

     

    Da alt er skiftet ut bortsett fra hardisk, psu, dvd og grafikkort skjønner jeg ikke bæra. Noen som har noen tips? Er det windowsversjonen som er ødelagt eller er det hardisken. Fikk ingen feilmelding under formatering eller lignende.

     

    Med frustrert hilsen

    Børge

     

    Specs:

    DFI Lanparty 790GX-M2RS

    AMD x4 2,6 ghz Black edition

    8GB RAM

    ATI 1650X

    Hiper 530W

  8. Vekker denne til live igjen. Noen som har noen tips?

    Jeg har nå formatert for tredje gang, og det samme skjer.

    XP henger, og går VELDIG sakte i innlastingsskjermbilde, og kommer seg aldri inn i Windows. Jeg klarer å starte opp i sikkerhetsmodus. Når jeg starter maskinen får jeg feilmelding om at "overclocking failed" og noe med cpu-vifta, og jeg får valg mellom å gå inn i setup, eller laste defaultverdier. Det merkelige er jo at jeg aldri har overklokket cpuen. Denne tredje installeringen var t.o.m på en annen disk, så det er ikke disken som er feilen. Jeg skjønner det rett og slett ikke.

    Når jeg tenker meg om fungerte den lenge når jeg fikk den. Eneste forskjellen jeg kan huske er at jeg har installert Flightsim 2004, med tilbehør. Kan det skape problemer??

    Noen som har noen råd? Sinnsykt irriterende å måtte formatere og installere xp 3 ganger i uka..

  9. Har hvert borti Acer PC`er som ikke har støttet en oppdatering av ACPI greier til batteriet i SP3.

     

    Symptomene var at PC`en hang seg ved påloggingsbildet, men virket helt fint i sikkermodus. Det kan jo være noe annet snusk i SP3, men du finner det helt sikkert på forumet til produsenten din. Sjekk også at modellen støtter SP3.

     

    Hvis du vil forsøke det vi gjorde så logg på i sikkermodus, gå til enhetsbehandling. Og deaktiver Microsoft ACPI under batteri.

     

    Med maskinen er verken acer, eller en laptop.

  10. Hei.

    Jeg har et merkelig problem med windows. La først inn XP 32bit, og det virket greit. Men etter noen uker eller dager med bruk, klarte jeg ikke å starte opp windows. Den stopper opp på skjermbildet med windowsloading, eller den stopper ikke opp, den går bare kjempesakte og kommer aldri inn på windows. Jeg klarer å starte opp i sikkerhetsmodus. Etter dette installerte jeg 64bit, og det virket bra inntil det samme skjer igjen. Akkurat samme hendelseforløp og problem. Noen som har noen tips/løsninger?

  11. Skal kjøpe nytt grafikkort og har sett på et EVGA GTX280 1GB "Superclocked". Systemet mitt er:

    HK: Asus M3A, AMD 770

    CPU: AMD Athlon 64 X2 4200+ 2.2 GHz, AM2

    Minne: Corsair Value S, Pc5300 DDR2 2048MB

    Skjermkort: Powercolor Radeon X1650XT 256MB GDDR3

    PSU: Hiper ATX 530W

     

    Vil dette skjermkortet være hensiktsmessig eller vil det fungere dårlig? Tenker også å kjøpe ny cpu hvis noen har noen tips i samme slengen?

    Takkogtakk

  12. Takk for svar

     

    Ang farcry2 kunne jeg godt tenke meg det så hvis det følger med i bundle så er det bare positivt, uten at det er en forutsetning.

     

    Klarer ikke XP og utnytte grafikkortet optimalt? MÅ jeg ha Vista for å kunne utnytte dette totalt? Hvor mye har dette å si? 2-3% eller masse?

    Er usikker på hvilket OS jeg skal ha. Er litt usikker på Vista. Har det på laptoppen, men er ikke helt fornøyd. Synes XP fungerer greit og bedre kompatibilitet, uten at jeg er noen ekspert på det.

     

    Du sier du anbefaler å kjøpe CPU før de går ut av produksjon? Hvilke CPUer er det du snakker om da. Har du et konkret eksempel.

     

    Klarer ikke XP å utnytte mer en 2GB med RAM?? Det kan jo ikke stemme? :ermm:

     

    Takk for svar, og andre må gjerne også komme med tips og vink:D

  13. Hei. Jeg planlegger å oppgradere datamaskinen min og trenger derfor litt hjelp i utstyrsjungelen :) Målet er å få en datamaskin som kan spille alle spill, helst så bra så mulig, uten at jeg har råd(desverre) til å blakke meg helt.Men jeg vil unngå å bruke penger på en oppgradering og bli sittene med mye hakking og tull etter den. Hva budsjettet ligger på er noe usikkert, men jeg får se.

     

    Specs slik maskinen står nå:

    HK: Asus M3A, AMD 770

    CPU: AMD Athlon 64 X2 4200+ 2.2 GHz, AM2

    Minne: Corsair Value S, Pc5300 DDR2 2048MB

    Skjermkort: Powercolor Radeon X1650XT 256MB GDDR3

    PSU: Hiper ATX 530W

     

    1. Pri 1 er vel nytt skjermkort. Jeg har sett endel på dette: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=404828

     

    2.Må vel slenge i litt ekstra minne også. Hvilket minne anbefaler dere. Jeg må vel matche hastigheten til de som står i hvis jeg vil bruke dem. Anbefaler dere heller å kjøpe helt nye i en annen hastighet?

     

    3. CPU? Holder denne litt til eller burde jeg oppgradere med en gang.

     

    Ang pris må jeg se det litt an, men jeg kan ikke ta meg råd til å kjøpe det nyeste og aller beste. Håper dere tar hensyn til det. Andre anbefalinger?

     

    På forhånd takk for hjelpen!

  14. Hei. Jeg skal oppgradere maskinen, men det er så lenge siden jeg har vært oppdatert på hardwarefronten at jeg trenger litt hjelp.

     

    Målet med oppgraderingen er å kunne spille nye spill på topp, eller tilnærmet topp. Men jeg vil ikke legge penger i det aller aller nyeste, da jeg synest dette koster mer enn det smaker. Så jeg har et skjermkortbudsjett på 1000,- til 2000,-.

    I tillegg til skjermkort trenger jeg litt mer RAM, og da lurer jeg på om hva det lureste er: Kjøpe 2gig til, eller kjøpe 4 nye gig av samme type? (usikker på hastighetene til minne, skjønner ikke bæret:)

    Noen andre ting dere anbefaler meg?

    På forhånd takk for hjelpen...

     

    Specs:

    AMD Athlon 64 X2 4200+ 2.2GHz, AM2

    MSI K9N NEO-F, nForce 550

    Corsair Value S, PC5300 DDR2 2048MB

    PowerColor Radeon X1650XT 256MB GDDR3

    Hiper PSU ATX 530W

  15. Hei.

    Varmeapparet blåser luft (kald og varm), intensiteten kan forandres, men knotten for forandring av "dysene" er ødelagt virker det som. Den kan snus på, uten noe forandring i retningen til luftstrømmen. Hva er feil? Hva må gjøres og ikke minst hva vil det koste?

     

    På forhånd takk!

×
×
  • Opprett ny...