Gå til innhold

haitech2

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av haitech2

  1. Nex serien har bildestabilisering i objektivene. På samme måte som alle andre produsentene foruten Olympus som har det i kamerakroppen.

     

    Når det gjelder menyer så virker det som tester ikke har fått med seg Fn knappen som gir rask tilgang til en programmerbar meny hvor du kan velge opptil 6 innstillinger. Denne sammen med fireveis knappen/hjulet på baksiden reduserer behovet or å dykke ned i menyene til ett minimum.

     

    Sonys geniale funksjoner for å assistere ved manuell fokusering er ikke nevnt med ett ord. Ei heller mulighetene til å benytte adapter, både til Sonys egne linser men også stort sett alt som finnes av kameraoptikk.

  2. Jeg synes det er helt greit at en innholdsleverandør tar betalt for et produkt som også inneholder reklame. Akkurat som vi må betale for lokalavisen selv om også den er full av reklame. Det er i så fall et valg jeg tar fordi jeg mener at produktet er verdt det. Kanskje TV distributørene heller bør se på sin distribusjonsform? Gjør de det enklere for kundene å selv velge hvilke kanaler de vil se, så må innholdsleverandørene prise tjenestene til det folk er villige til å betale for produktet.. Dette er noe som kommer fra alle distributørene nå som kapasiteten til å distribuere mer i nettene øker.

  3. Prisen er i.h.t. Sonyaplharumors over 80000 Yen, 6000 NOK + mva .

     

    Det kommer også en 23mm f 1.7 fra SLR Magic i løpet av en mnd eller to. Det er jo en manuell linse men prisen blir litt hyggeligere, sub 400 USD.

     

    http://www.sonyalpharumors.com/first-nex-7-and-tamron-lens-shipping-next-week-and-nex-7-case-in-stock-at-bhphoto/over 1000

     

    http://www.stevehuffphoto.com/2011/12/08/new-slr-magic-hyperprime-e-mount-nex-lens-the-23-1-7/

  4. Spredning av SPAM i dag skjer som oftest ved hjelp av bot-nets som rår over titusenvis av trojanerinfiserte PCer. Disse oppretter enten en egen SMTP server på offerets maskin eller benytter ISPens SMTP-server til å spre SPAMen. En dyktig bot-master bruker hver maskin så lite at offeret ikke merker det.

     

    En løsning som har vist seg effektiv og som benyttes mer og mer av større ISPer er å stenge port 25 i nettet og kreve at alle brukere benytter port 587 og at de autentiserer seg med brukernavn/passord for å få lov å sende (mer her:

    http://www.ietf.org/rfc/rfc2476.txt ). Dette gjør det enkelt å identifisere avsender siden avsenderens brukernavn ligger i mailheaderen. Dette kan så raskt fjernes fra mailserveren og sending blir umulig. Eier av brukernavnet kan informeres pr mail. Det er også en smidigere måte fremfor å ta ned hele linjen.

     

    Som en ekstra bonus slipper brukere å bytte innstillinger når de kobler opp fra en annen ISPer, noe som blir mer og mer vanlig med bærbare i hotspots.

×
×
  • Opprett ny...