Gå til innhold

ericc2233

Medlemmer
  • Innlegg

    145
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ericc2233

  1. Vel den bruksannvisningen gir jeg ikke mye for, har prøvd å følge den til punkt og prikke med det res at kjøleytelsen ble mye dårligere. Nå kjører jeg med et lag som dekker cpu ,laget er så pass tykt at det ikke er mulig å se noe av cpu gjennom det, og jeg har aldri hatt lavere temp enn nå.

    Vel... Jeg vasket kjøleren min med isopropanol..la et lite riskort på midten av min 3ghz 800fsb p4 cpu.. tok deretter kjøleribba ned..og tok den i forsiktige sirkler og frem og til bake.. fikk veldig bra resultat av det.. når jeg la A5 over hele cpu'n ble resultatet mye dårligere..

     

    Nå har jeg 29c i kassa 31c på cpu idle. og 26c i rommet!:)

    Max temp etter heavy spilling er 42c.. og kjørte prime95 torture test i 24timer..max temp da 44 c. med romtempratur på 26 c:)

  2. har p4 3ghz fsb800.. ligger på 31c idle. 29c i kassa og 26 i rommet..

    Maks temp etter max spilling er ca 42c. 44c max etter 24timer med prime95 torturtest. har zalman cnps7000acu. med lian li kabinett med 6vifter.

     

    edit: målt med asus probe og MBM .

  3. fikk en beskjed om dette fra mange av dem nå når jeg leste loggen..

     

    : ZoneAlarm Pro prevented a remote computer from connecting to port 21 on your computer. This connection attempt was probably a port scan trying to find unprotected FTP (File Transfer Protocol) servers. To learn more about port scans, see the Details tab.

     

    Ikke bare det ..de connecter seg til hundrevis av forskjellige porter..

    kanskje noen som har vært innpå pc'n min i lengere tid?

     

    ja er nok best å ha firewallen på ja...

  4. Jeg ville kjøpt artic silver 5.

     

    Har fått veldig gode resultater med den. Jeg la en liten ert av articsilver 5 på midten av cpu'n og satt ned zalman cnps 7000acu oppå.vrei ribba litt til venstre og høyre og i sirkler.forsiktig vel å merke.

    Har kjørt med dette i værtfall 1uke og idle ligger jeg på 31c ved 26grader i romtempratur!. kjører jeg prime torture test i 24timer er tempen max 44 c..må si meg fornøyd med det når jeg har p4 3ghz 800fsb cpu.

     

    kjøp artic silver 5 du! :yes:

  5. Er helt grønn på overklokking..først kan jeg si at min maskin uten overklokking er super stabil. Har kjørt mange tester.bla prime95 torture test i 24 timer med alle innstillinger uten feil.cpu'n er 31 idle. Max temp etter 24timer tortur test er 44c.

     

    MEN.. Når jeg så bruker automatisk klokking i bios,og setter den på 30%.så starter maskinen på ca 3.6ghz hvis jeg ikke husker feil.maskinen er da idle ca 37grader.Når jeg starter sisoft sandra 2004 og kjører cpu artic test henger maskinen seg..hva tror dere er problemet mitt. rammen min som ikke er rå nok??

     

    mvh Eric

  6. ' date='16/11/2003 : 00:44'] Nå er jo ikke kabinett det viktigste her på HW heller da.. se på navnet..

     

    Og lian-li er heller ikke blant de kabinettene som er aktuellt å sammenligne, siden få webshopper selger dem, HW sin prisguide er hovedsaklig for maskinvarer, altså det indre..

     

    ergo

    Er jo litt enig ja.Men de har jo endel kabinetter der på prisguiden.Hadde vært fint å se noen erfaringer fra andre kabinetter også :-)

×
×
  • Opprett ny...