Gå til innhold

dercaS

Medlemmer
  • Innlegg

    93
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dercaS

  1. Ærlig talt, 5,5 kg er ikke akkurat så mye. Med mindre man har alvorlig muskelsvinn så burde det ikke være vanskelig å bære med seg det. Bruker en Asus x93sv som veier 4 kg til vanlig selv og har ikke akkurat noen problemer med å bære med meg den. Riktignok hele 1,5 kg lettere enn nevnt Alienware men læll da...

    • Liker 3
  2. Hei alle.

     

    Har et lite problem her.

     

    Jeg får internett fra de jeg leier hos via en ethernet kabel som går fra deres router, en ZyXEL 2602 HWT fra Telenor, og ned til min leilighet hvor en Netgear WNR3500L router står.

     

    Spørsmålet nå er om det er mulig å bevare egenskapene til ZyXEL routeren, ip telefoni, dhcp, wifi, etc, samtidig som den forwarder alt av min trafikk ned til min router sånn at den har sitt eget subnet separat fra ZyXEL sitt?

     

    Grunnen til at jeg spørr er at NAT regelsettet til ZyXEL routeren er veldig begrenset med kun mulighet for 10 regler. Det blir litt lite når man har 4 pcer, 2 mobiler, 1 tv og 1 xbox som alle skal ha sine egne NAT regler.

     

    Spørr om det er noe uklart her. Er ikke verdensmester i å forklare bestandig. :)

  3. Hehe. PC bygging har heldigvis blitt enklere og enklere med årene. Så og si alle komponenter kan kun passe inn en vei eller i en matchende kontakt.

     

    Da var det langt værre i "gamle" dager. Husker da jeg skulle oppgradere min aller første PC. En 486 SX 25 MHz maskin skulle få nytt liv ved hjelp av en DX2 66 Mhz prosessor. Massiv økning i antall MHz og ikke minst så fikk jeg en matte coprosessor. Stolt og glad kom jeg hjem som 16 åring etter å ha brukt 2000,- av mine egne opptjente penger med fin ny prosessor i handleposen.

     

    Åpnet PCen og satte inn den nye prosessoren som skled rett på plass. Jeg slapp å ta ut den gamle. Den var loddet fast til hovedkortet og den nye gikk inn i en spesiell oppgraderings sokkel. Undersøkte nøye alle jumpere og fikk satt de riktig.

     

    Skrudde alt sammens og trykket spent inn power knappen. Ingenting skjedde!

    Hva tror dere hadde skjedd? Joda hadde satt inn prossesoren feil vei.

    Resultat var at et par av pinnene på den var brent og prosessor var helt død. 2000,- rett i dass. Det sved kraftig for en 15-16 åring i '93-'94. :p

  4. Å spille et spill er i og for seg greit nok. Og jeg liker PH for det innblikket det gir meg inn i en verden som jeg føler jeg ikke har noe til felles med. Den tanketomme virkelighetsflukten i festing, puling og mildt sagt lite samfunnsengasjement.

     

    For å si det sånn, vanlige oppegående mennesker vet hvem hvilket parti presidenten i USA representerer.

     

    Men likevel liker jeg å se på det. Fine damer, morsomme fyllekommentarer fra mennene. Eller guttene passer vel bedre i endel sammenhenger her. Og ikke minst som Raga Rockers sang; Er det ikke herlig å ha noen å hate?

     

    Hele opplegget med PH er jo tilrettelagt for at vi seere skal engasjere oss og ha våre favoritter og hatobjekter.

     

    Men her kommer det store aberet. Visse deltagernes skremmende mangel på selvinnsikt.

    Er vel ikke noen hemmelighet at jeg ikke er så begeistret for Veronica, så tar henne som et eksempel. Andre for ta seg av andre.

    Måten hun har oppført seg på er helt i tråd med spillet og kan utifra den snevre tilnærmingen forsvares. Ja således applauderes. Problemet for henne er bare at slikt går ikke over bare fordi PH er over nå. Hun gikk over en etisk grense og akkurat det vil hun bære med seg inni seg resten av livet. Forutsatt at hun har et snev av empati og selvinnsikt.

    Og jeg håper da virkelig hun har det.

    Faktum nummer to er at alle andre vet om dette også nå. Og et godt rykte tar lang tid å bygge. Men det tar desverre bare en eneste episode på PH å ødelegge.

     

    Nå skal sant som sies at egentlig driter i Victoria sånn sett. Vil bare at endel folk her inne skal tenke litt over at det man gjør kan få konsekvenser senere i livet. Uansett hvilken setting det skjedde i akkurat der og da.

  5. Manipulerende kan forsvares fordi hun manipulerte en stor del av resten av gruppe over på sin side mot Daniel. Utelukkende ved å spille rollen som et offer. Og Daniel var når sant skal sies et lett bytte også fordi han ikke maktet å forsvare seg på en god måte mot det.

     

    Med en gang Daniel var ute gikk hun mot SM. Selvsagt hjalp det jo for henne også at den minst mannlige "mannen" der inne, Petter, også kom inn. Første han gjorde var å finne det han anså som den sterkeste alliansen og igle seg innpå de ved å slenge ut masse piss mot den han anså som den svakeste nemlig SM.

     

    Ekte menn facer sine nemesiser. Andre går bak ryggen på folk, lager allianser og baksnakker.

×
×
  • Opprett ny...