Gå til innhold

rexerinne

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av rexerinne

  1. Hei,

     

    Jeg skal fjernstyre PCen min fra en annen lokasjon. Min pc er en XP Pro og jeg har aktivert remote desktop på den. I mitt eget lukkede nettverk fungerer det fint å koble seg til den ved hjelp av remote desktop. PCen står plassert på soverommet, jeg pleier derfor å koble meg til den via min laptop som jeg bruker i stuen. Da skriver jeg bare "192.168.0.101" og brukernavn/passord samt navn på workgroup "Hjemme"

     

    Problemet mitt oppstår når jeg skal koble meg til utenfra. Hvordan gjør jeg det da? Jeg har prøvd ved å gå inn i remote desktop og legge inn min eksterne IP-adresse 84.x.x.x og legge inn brukernavn og passord, samt navnet på arbeidsgruppen min "Hjemme". Men da klarer ikke å koble opp.

     

    Hva er galt?

     

    Må jeg åpne porter på den trådløse ruteren? Hvis jeg feks åpner port 1500. Må jeg da skrive inn IPen i dette formatet: 84.x.x.x:1500 ? Eller må jeg inkludere den lokale IP-adressen (192.168.0.101) til maskinen i tillegg?

     

     

    Og har jeg lagt inn rett verdi på workgroup? Holder det at det står "Hjemme" ? Eller må det stå "HJEMME\DESKTOP" (hvor sistnevnte er navnet på den stasjonære pcen min)?

     

    Håper det finnes noen som har en løsning på dette.

     

    Og ja; jeg vet at jeg kan bruke LogMeIn. Men det vil jeg helst ikke bruke. Har prøvd og det fungerer bra, men ikke optimalt.

  2. Jeg har ihvertfall hatt store problemer med batteriet. Varte ikke mer en 8-10 timer ved normal bruk...

     

    heisann, legg inn dine erfaringer med D600/D600E så kan de som lurer på og kjøpe den høre hva folk som har den mener og kanskje bli hjulpet i valget av mobiltelefon...

    5318193[/snapback]

    Det er litt av grunnen til at folk burde bruke prisguiden mer. Trenger vi en slik tråd for hver telefon som kommer på markedet?

    5342194[/snapback]

     

     

    Prisguide og erfaringer ikke det samme. Slik jeg forstår det, er erfaringer inntrykk man får over tid. Prisguidene omfatter i hovedsak tekniske data.

     

    Jeg tror ikke denne tråden ble startet for å få svar på om D500 har Bluetooth eller om den har mp3-spiller. Det handler snarer om gode/dårlige erfaringer, og kanskje svar på ting man normalt ikke finner i en prisguide.

    5342793[/snapback]

  3. Jeg har en Windows XP-maskin med ATI Radeon 7000 på. Etter at jeg installerte den nye driveren Catalyst 5.10 har jeg bare hatt trøbbel med den. PCen starter fint og fungerer normalt i Windows inntil jeg gjør noen grafikkrevende operasjoner eller når ting skjer fort på skjermen (feks når jeg søker i filer og fillisten begynner å rulle over skjermen - da skjer det hver gang).

     

    Feilmeldingen jeg får inneholder noe sånn som dette:

    "VPU Recovery has reset ... " og "Hardware acceleration error".

     

    Og bildet fryser seg noen sekunder før det kommer tilbake, helt uten farger.

     

    Noen som vet hva som forårsaker dette? Skulle jo tro at de siste driverene fra ATI ville hjelpe... men virker jo ikke sånn

  4. Jeg har ikke gjort noen andre endringer eller installasjoner på maskinen enn at jeg oppgraderte til Windows XP SP2 for noen dager siden. Maskinen har fungert utmerket etter dette. Inntil den da plutselig fant ut at den skulle ha svart skjerm.

     

    Har prøvd "last known good configuration" - også dette uten hell.

     

    Den eneste måten jeg kommer videre på er ved å kjøre sikkermodus med bare kommandolinjen.

     

     

     

    Ja det skjedde på meg også, men det gikk å velge "siste instillingene som virket" på meg..

    Husker du hva du installerte/endringer når dette problemet oppsto?

    5017648[/snapback]

  5. Problemet mitt er at jeg ikke kommer i sikkermodus heller. Bare svart skjerm der også. Men musen fungerer...

     

    Hyggelig å se noen kjente fra Win-XP da..

     

    Som jeg sa da:

    Akkurat samme problemet fikk jeg her om dagen...

    http://www.win-xp.no/index.php?name=Forums...ewtopic&t=20681

     

    Mistenker at det var skjermkortet..

    Jeg fikk ikke de feilmeldingene, da men..

    Det var bare svart skjerm.

     

    Jeg deaktiverte skjermkoret i sikkerhetsmodus, og installerte den vanlige driveren igjen.

    Dette gikk etter tredje forsøk.

    5017423[/snapback]

  6. jeg får svart skjerm når jeg skal logge på windows. Selve oppstarten av maskinen går greit, den passerer minnesjekk og viser Windows XP-logo og alt det der. Problemet oppstår når den skal vise den blå skjermen der jeg kan velge bruker. Der går alt i svart og det eneste jeg ser er musepekeren som jeg forøvrig kan bevege fritt rundt på skjermen.

     

    Jeg startet maskinen i sikkermodus med kommandolinjen og kjørte en oppgradering av Windows via XP-cden min. Dette hjalp. For neste gang jeg logget på windows kom jeg inn som vanlig. Men dagen etter var det samme opplegget om igjen. Svart skjerm når jeg skulle logge på. Men denne gangen merket jeg noe annet. Når maskinen står ved den svarte skjermen noen minutter får jeg etterhvert en feilmelding vedrørende "winlogon.exe" og noe "referenced memory" greier.

     

    Noen som vet hva som er galt? Kan det ha med å gjøre at jeg installerte XP SP2 for noen dager siden? Vil det isåfall hjelpe å avinstallere og gå tilbake til SP1?

     

    Setter pris på gode tips

  7. Jeg har to pcer, en med XP SP1 og en med XP SP2. Begge er i trådløst nettverk via en Linksys WRT54G v.2. Jeg har opprettet arbeidsgruppe og pcene ser hverandre i nettverket. Jeg får opp de delte mappene på begge maskiner. Men med en gang jeg skal inn på mappene eller klikke på filer får jeg beksjed om at nettverksbanen ikke lenger finnes eller er ugyldig. Hva er det som kan forårsake dette?

     

    I ruterkonfigurasjonen min står det at den er i gateway modus. Har dette noe å si? Må den stå i router modus?

     

    Setter pris på noen gode innspill.

  8. Sitter med en trådløs maskin bak en Linksys WRT54G og et Terayon-modem fra Canal Digital.

     

    Har åpnet porten på Linksysen fra 6881. Og deretter satt inn ip-adresse 212.xx.xx.xx.xx og nummeret på den åpne porten i settings i DC++.

     

    Problemet mitt oppstår når jeg kjører DC++. Jeg klikker meg inn i programmet og nedlastingene mine starter med høy hastighet. Men så begynner alt sakte men sikkert å gå tregere. Helt til alle nedlastingene stopper opp. Dersom jeg prøver å laste ned noe nytt får jeg bare "connecntion timeout". Men alle uploadene går uforstyrret videre.

     

    Det som er rart er at BitComet ser ut til å fungere greit. Her klarer jeg hvertfall å laste ned med 80 kbit/s.

     

    Jeg har også prøvd å disable brannmuren min, ZoneAlarm, men dette har ikke hjulpet.

     

    Er det noen som har gode forslag?

×
×
  • Opprett ny...