Gå til innhold

Bredoc

Medlemmer
  • Innlegg

    3 045
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bredoc

  1. Hei:)

    Har lyst å kjøpe meg en rda og evt en rta. Dette fordi det blir billigere enn å kjøpe coiler, og fordi det ser kult ut å lage egne. I tillegg ser jeg at det blir enda mer smak og vape:)

    Har noen noen anbefalinger å komme med?

    RDA: Recoil eller Petri. Begge er dual coil men enkle å bygge på. Veldig bra smak og mer enn nok damp.

    Kjøper en god del utstyr og har en rimelig stor samling. Disse er imidlertid dem som alltid brukes.

    En rda (dripper) gir utrolig god smak sammenliknet med tank som bruker fabrikk coiler. Det er litt over et år siden jeg begynte å bygge selv og har aldri sett meg tilbake. :)

  2. Base er et utrykk brukt en del. Bare å bruke Google så ser man det kjapt.

    Mange selger det under ordet base fordi det er veldig enkelt å mikse selv med en ferdigblandet vg eller pg base på for eks. 3mg nikotin.

    Det er kun å tilsette en flaske aroma på en 100ml flaske så har man juice veldig enkelt.

    Miksa 300ml her om dagen sammen med en kompis og resultatet ble veldig bra. Brukte 100% 3mg VG

    Her er butikken http://1life.dk/category/base-47/

     

    Strengt tatt er det en smaksløs e-juice med nikotin, men den omtales også ofte som base.

  3.  

    @Newman221: Det spiller inn for en rimelig fersk bruker som får tips om en munn til lunge tank. Slai spurte tidligere om en ny tank som oppførte seg likt som Aspire Nautilus. Man får rett og slett ikke til munn til lunge ved 0,5ohm på subtank. :)

     

    @Ulleboy: Ja. Se denne videoen for gode tips. Lærte mye av denne selv.

    Det går da fint med munn til lunge på en Kanger Subtank. Må kanskje opp i 1-1,4ohm, men det kan man da kjøpe ekstra. Om den ene lille coilen som følger med er 0,5 eller 1,2 er relativt ubetydelig i det hele.

     

    Jeg har da aldri vært uenig i det? Nok en gang. Slai ønsket en tank til munn/lunge. Toptank ble anbefalt rett og slett fordi den er god til det. Saken var at den ikke leveres med 1,2ohm default lenger.. (Det vet sikkert også du at Subtank ble levert med tidligere)

     

    Om du leser hva Slai tidligere skriver, så ser du at han fikk en opplevelse som ikke passet for han. Synes ikke det er ubetydelig at han ikke fikk utnyttet tanken til sitt bruk. Hadde jeg sjekket nøye så ville han fått beskjed om det fra starten.

    Man må huske på at ikke alle er like erfarende som det du er. Du ser sikkert også at Kyrre gikk ut fra det samme. :)

     

    Mitt poeng er at det å anbefale utstyr må gjøres på riktig måte. Man kan ikke gå ut fra er superbrukere og vet alt om volt, watt og hvordan diverse coiler oppfører seg. Neste gang skal jeg ta en ekstra sjekk selv også da det å gi feil informasjon er veldig irriterende for den det gjelder.

    • Liker 2
  4. @Slai: Så bare at du skrev at du brukte tanken mellom 3,0v til 5,9v og antok at du brukte volt mode.

    Det har ingenting å si om det står på volt eller watt. Sistnevnte er bare mest brukt og lettere for folk flest å forholde seg til ved anbefalinger eller spørsmål. :)

    Flere og flere nyere mods selges uten innstillinger for volt også.

     

    @Newman221: Det spiller inn for en rimelig fersk bruker som får tips om en munn til lunge tank. Slai spurte tidligere om en ny tank som oppførte seg likt som Aspire Nautilus. Man får rett og slett ikke til munn til lunge ved 0,5ohm på subtank. :)

     

    @Ulleboy: Ja. Se denne videoen for gode tips. Lærte mye av denne selv. https://www.youtube.com/watch?v=hxuE-WE17Fg

    • Liker 1
  5. Hva trenger man for å lage egne coils? 

    Vil tro dette er en forholdsvis enkel greie, når man har rette utstyret?

    Dette settet gjør det til en lek: http://www.nosmoke.no/coil-master-diy-kit.html

    Tråd: http://www.nosmoke.no/kanthal-a1-wire.html (anbefaler 26awg i starten da det er lett å arbeide med. 2,5mm til rta, 24awg 3,0mm til rba) Bomull er veldig smak og behag. Selv bruker jeg veldig mye av denne: http://vaping360.com/cotton-bacon-review/

     

    Ønsker deg lykke til og håper du får det til. Når det sitter i fingrene så er det en helt annen verden med både smak og damp.

    Etter rundt 4 måneder nå har jeg aldri sett meg tilbake :)

  6. Da har jeg testet i alle fall litt den nye tanken med isticken.

     

    Jeg klarer ikke innhalere dette her. Det river i halsen og jeg hoster momentant om jeg forsøker innhalere. Forsøkt fra 3.0v til 5.9v, det blir verre lengre opp og betydelige varmere (ubehagelig varmt).

     

    Bruker 0,6mg/ml nikotin "100% true vg", istick leser motstanden til å være 0,7ohm, med stainless steel coil om jeg ikke tar feil og jeg har testet alt fra vidt åpen lufting på kanger topbox tanken til det minste.

     

    Alternativet til denne stainless steel saken var et i nikkel som kun var til TC bruk såvidt jeg forstod ut fra det jeg har sett samt bruksanvisningen til tanken.

     

    Kan det være at væsken må tynnes ut? Eller kanskje væsken bare er ræv?

    Grunnen til at du hoster og harker litt og har problemer med å inhalere er motstanden på coilen. Det kan også være fornuftig å sette istick til å regulere i watt isteden for volt. (Dette gjør du via menyen)  

    Jeg har undersøkt litt og ser at toptank ikke leveres med 1,2ohm hoder. Disse ble levert til den eldre Kanger Subtank.

    Beklager at jeg ikke sjekket det da tanken ble anbefalt.

     

    Du kan kjøpe 1,2ohm hoder her : http://www.nosmoke.no/kanger-vertical-occ-coil-for-subtank.html

    Denne coilen gir veldig god smak og et trangere trekk og fungerer til munn/lunge damping. Selv brukte jeg denne mellom 16 til 19w på alle typer juice blandinger uten problemer. :)

    • Liker 1
  7. @Slai: Munn til lunge er dampestilen som kort og godt er det samme som når du røyker en sigarett.

    Det finnes også utstyr for direkte lungedrag. Slike tanker eller selvbyggerløsninger produserer masse damp og det passer ikke til alle.

    Kanger toptank som er en forberedelse av Kanger Subtank. Det fine med denne modellen er fleksibiliteten bare ved å bytte coil, så fungerer den også som en god munn til lunge tank. Les mere her : http://www.nosmoke.no/kanger-toptank-mini.html

    • Liker 1
  8. Ser du bruker Aspire Nautilus, Slai og er det en dampestil du er fornøyd med så er munn til lunge tanker veien å gå.

    Innokin Endura T18 og T22 er veldig gode til akkurat det. Det negative er at denne tanken får man ikke kjøpt løst enda, man får med et batteri.

     

    Jeg ser at du bruker en Istick og om det er 30w eller mindre du har er ikke subohm veien å gå. Da trenger du en ny mod. :)

    Eventuelt Topbox mini kitet du har tittet på gir veldig god smak og damp med 1,2ohm coil på Subtank/toptank. Det er en tank jeg brukte lenge selv før alt ble byttet ut til RTA/RBA. Justert rett med afc (luftjusteringe) så damper Kanger subtanken fint til munn/lunge.

    Du kan eventuelt se på en slik tank uten mod om du har Istick 30w fra før. Det er jo ingen vits å bruke penger på ny mod om den du har fungerer.

     

    For meg er dampen en hobby og jeg har kjøpt en del kostbart utstyr. Velger å gi deg anbefalinger ut fra hvordan du skrev innlegget ditt.

    • Liker 1
  9. Teb1986: Petri gir et middels luftig trekk med standard cap. Jeg har to stykker av denne, og på den ene brukes en cloud cap. Denne kan kjøpes ekstra og gir et mere luftig trekk. Det negative med Petri er at du ikke har justeringsmuligheter på afc. Det er enten medium eller full med cloud cap. Merk at Petri aldri blir like åpen i trekket som Velocity selv med cloud cap :) Grimgreen har en god video på youtube på petri mod og petri rda. Eventuelt kan du lese mere her: http://vaping360.com/petri-v1-5-rda-review/

     

    NB Du kan også kjøpe Buddha Mini som er 23mm, grunnen til at jeg ikke nevnte den sist er at den er veldig vanskelig å få tak i original for øyeblikket.

  10. Noen gode anbefaling på RDA's?

     

    Sitter med Aromamiser v2, Aeronaut (Beste jeg har prøvd hittil) Twisted Messes (clone), velocity (clone)

     

    Krav er dyp juicewell og mye smak.

     

    Skal kunne bygge store builds. Pleier som regel å bygge clapton 3mm og vaper på ca 50-100w

    Det er ikke så mange som slår denne på allsidighet. Obs 30mm http://vaperzcloud.com/products/zephyr-buddha-v2

    Denne er blant mine favoritt RDA og brukes daglig når jeg skal dra noen skyer. Skal du gå for kun smak så er Eden Snapdragon 1.5, Hobo v3.1, og E-Phoenix  Ressurection meget bra. Beste smaksdripperen er nok Narda, men den er vanskelig å få tak på. Jeg har også en Velocity (orginal) som var den foretrukne inntil Buddha kom i hus.

    Ah holdt på å glemme en dripper. Petri V 1.5 som også er veldig bra.  Bygger for det meste med 24awg anarchist wire 3.0mm og legger meg mellom 0,2 til 0,6ohm. Avhenger litt av oppsett.

  11.  

    Eleaf Istick 40w med Triton2 (1,8ohm coil) er vel noe av det beste en nybegynner kan ha. Nosmoke.no og dampshop.no leverer vanligvis i løpet av 2-3 hverdager.

     

    1,8ohm liker 10.x W.

    Takk for svar! :D

    Noen som er mer runde (Mer lik normal sigg), som er å annbefale?

     

    Hei.

     

    Denne anbefales helhjertet. : https://dampshop.no/innokin-endura-t18-e-sigarett-kit-solv.html

    Er du ute etter noe som du bare fyller juice på og trykker på en knapp, samt å skifte en coil i ny og ne blir det ikke enklere.

    Dette settet har jeg kun sett positive omtaler av som for eks. youtube.

    Dampshop leverer stort sett i løpet av få dager. :)

     

    Edit: Anbefaler også denne videoen siden du er nybegynner. Ja, den er litt lang men tar du deg tid til å se den får du utrolig mye informasjon om både Innokin Endura T18 og damping generelt. https://www.youtube.com/watch?v=qj2R-T82ruM

×
×
  • Opprett ny...