Gå til innhold

0z0n

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 0z0n

  1. Iki skrev (23 minutter siden):

    Det er ikke bestandig det er så bra med mye nytt hele tiden heller.

    Balanseringen av spillet.

    Det å måtte starte helt på nytt hele tiden.

    Osv.

    For noen er det sikkert gøy, men når man løper gjennom den samme campaign flere tusen ganger så blir det litt kjedelig i lengden.

     

     

     

    Jepp, balansering av 38 ascendancy / klasser med alle skill-gems blir en utfordring.

    For de aller aller fleste er det å starte på nytt hver 3. måned helt fantastisk, de som ikke ønsker det kan spille på standard for evig tid så det er ingen problem. Nesten alt av league-mekanismer kommer til standard. :) 

    Når Path of Exile 2 kommer så har vi 2 ulike kampanjer å velge mellom, så da trenger du bare å gå gjennom samme campaign maks 2 ganger i året om du spiller hver league med en karakter.

  2. En asymmetric bandpass kasse. Asså jeg har 2 element, egen kasse til hvert element. Hver separat kasse har 2 rom, dermed så er HELE kassen delt opp i 4 på en måte, der de 2 nederste rommene er lukket (8 liter), og de to øverste er på 19 liter, ut fra de to øverste går to bassrør opp i hattehylla... forstår du?:)

  3. Ja var egentlig redd for det. Frontsettet og subben er av kvalitet. Subben er Hertz 10", med en bra nok forsterker. Kassen er delt opp i 2, en kasse til hvert element, bygd av 19mm mdf plater. Er en sånn "Asymmetric bandpass" kasse...

     

    Veit ikkee om jeg skal begynne å ordne demping av bilen enda, må ha peng først. Greit nok å ha no dritt oppi hattehylla, vil mest sannsynlig ikke høre så utrulig mye derifra. Hertz settet er forhåpentligvis av skikkelig kvalitet, kostet tross alt 3000 kr trur i;)

  4. Jeg har en del skralling i hattehyllen ettersom i kutta opp hattehylla for å få plass til to bassrør opp fra basskassen. Hattehylla er av metall, hvordan kan jeg dempe skrallingen? Har hørt mye om Brown Bread, men det er rett og slett for dyrt for øyeblikket....

     

    noen ideer om hvordan jeg kan få slutt på skrallingen? Litt vanskelig å forklare... :p

  5. Siden det er GALE DAGER på http://www.boomboom.no så har jeg kjøpt nye høytalere til hattehyllen: http://www.boomboom.no/index.php?act=viewProd&productId=10 og en nye forsterker: http://www.boomboom.no/index.php?act=viewProd&productId=178.

     

    Hva synes dere generelt om kjøpet?

     

    Sånn jeg har det no er noen Hertz høytalere som frontsett, 3 veis (6,5" bass i frontdøren, mellomtone og diskant på dashbordet) koblet på CD-Spilleren, og 2 10" i en subkasse (med subrør opp i hattehylla).

     

    No kommer det 4 ekstra høytalere bake i hattehylla, og siden jeg får 4 utganger på forsterkeren så kommer jeg til å koble frontsettet og det ny innkjøpte 2 veis settet på forsterkeren. Hva synes dere om den ideen?

  6. Hei.

     

    Jeg skal kjøpe ny mobil, prisen på mobilen skal ikke over 1500 kr uten abonnement. Grunnen til det er at jeg er fornøyd med abonnementet jeg har fra før, NoExtras. Den mobilen jeg har nå er SonyEricsson T630, eller er jeg fornøyd med Nokia, så jeg vil helst ha en Nokia eller Sony....

     

    Det eneste kravet jeg stiller er nok batteri, sms og det går ant å ringe:p ellers hadde d vore grett å ha god lagringsplass til sms. Ellers så ønsker jeg en enkel og rask mobil...

     

    Noen som vet om en side der jeg finner de billigste mobilene uten abonnement!?

     

    Takk på forhånd.

×
×
  • Opprett ny...