Gå til innhold

madze

Medlemmer
  • Innlegg

    91
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av madze

  1. Hei!

    Har satt opp en nettradio på dugnad men så får jeg ikke helt til å lage en "webavspiller". Slik det funker nå må brukere kjøre via winamp el lignende.

     

    Tingen min er at jeg har lyst til å få til å bruke en link på hovedsiden slik at det kommer en popup med avspiller inkludert i popup`en. Dermed slipper brukerene å ha winamp installert på pcen for å spille av musikken.

     

     

    Dette fordi jeg vil at brukerene av radioen skal ha samme valgmuligheter som ved andre radioer. er litt på "amatør" stadiet angående radio så vist noen har noen fornuftige linker å legge ut mottas disse med takk.

  2. På CD-en du fikk med skal det vell ligge alt du trenger. Jeg bruker å lese/skrive meldinger på dataen når den er koblet til... men har ikke fullt testet ut ang lagring av meldingene på datamaskinen. men regner med det ligger med i pakken. kan teste ut å skrive her om ingen har svart innen jeg er ferdig på jobb.

  3. Som jic sier er det symbian software, det er et minus om du ikke har litt peil på mobil. alle symbian telefoner vil også være litt tregere enn normale pga alle mulighetene du har. Vil igrunn ikke anbefale en Symbian telefon om du ikke skal bruke mer enn kamra,sms,mms og ringing......

     

    Slik jeg mener, hvorfor betale for utallige funksjoner du ikke er klar over eksisterer?

     

    Men derimot skal du bruke telefonen aktivt anbefaler jeg n70 på det varmeste ;) har en slik selv å er kjempefornøyd.

  4. Vil slenge meg på bølgen, det vil alltid komme noe nytt, selv nå når jeg kjøpte mobil satte jeg i evigheter å vurderte venting å slikt, men alt i alt fant jeg ut at jeg var vanvittig lei (for å bruke et "godkjent" ord) av samsung`en (d500) samt at jeg ikke var førnøyd brukermessig, så det endte opp med en N70. Kan ikke si jeg kunne venta mer av en mobil. er sinnsykt godt fornøyd å gla jeg handla ;)

  5. Tror også jeg ville gått for en sambian os telefon ;) Mere muligheter men som sagt desverre litt større å tregere. Men når det er snakk om tregere er det flere her på forumet som mener den blir bedre med siste firmware, noe jeg ikke kan bekrefte i skrivende stund.

     

    Ellers kan jeg si at jeg har hatt et utallig telefoner og har endelig funnet en som "utfyller" alt jeg trenger. N70`en funker meget bra.

  6. hehe, kjenner til det problemet, jeg skulle egentlig vente på n80 men ble lei av venting å lei av å plages med en ganske så ødlagt gammel mobil at jeg valgte n70. Det hele handler jo bare om smak å behag. er storfornøyd med n70 å kunne ikke tenkt meg å byttet den ut pr. dags dato.

×
×
  • Opprett ny...