Gå til innhold

Sir LuckyNr7

Medlemmer
  • Innlegg

    1 866
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sir LuckyNr7

  1. Jeg skjønner hvorfor livet her inne har ramlet sammen, det er jo faen ikke annet enn drittslenging, så skjønner godt folk finner mer fornuftig ting å gjøre.

     

    Når det hjelder kampen:

    Du er vel ikke så langt unna sannheten der "The Hoff", bare se på di siste 5 møtene vi har hatt borte med dem, tap tap tap å atter tap bortsett fra en kamp da som endte 1-1 men noen seier idag..... nææææææh tviler sterkt, å seansen mot Galatasaray hjelper helle ikke på motivasjon.

    At Evra mest sannsynlig kommer til å bli brukt som rundingsbøye regner jeg med, Buttner virker for meg litt for vill å offensiv for denne kampen, jeg håper bare vi slipper å se Giggs eller Fletcher idag...

    er personlig fornøyd med uavgjort

  2. Lucas Moura inn, pluss at vi er favoritten til å få RvP, dette kan bli en av de råeste sommerne på noen år!

    http://www.mirror.co...s-moura-1154311

    Jeg håper virkelig dette skjer, selv om jeg holder godt tilbake da jeg oxo var sikker på at alexis Sanchez skulle komme, men endte selvsagt opp i Barca, som det har blitt diskutert tidligere har jeg aldri hørt eller sett at SAF har gått offentlig ut med bekreftelse på interesse på spillere

  3. jeg må bare sitere en fra United forumet, det er fælt å si det for jeg har veldig sansen for Hernandez både som person og som spiller,

     

    "Når det gjelder Hernandez så er jeg så lei. Offside, Petter Werni-mottak, grusomme pasninger og snubling. Innenfor 16-meteren er han tipp topp, men han ødelegger flere målsjanser enn han skaper/scorer. Jeg tipper det er dette Ferguson også har lagt merke til. Hvordan skal vi kunne nærme oss Barcelona/Real Madrid med spisser som Welbeck og Hernandez som førstevalg helt på topp? Barca har Messi, Real har Benzema/Higuain. Jeg synes nesten det er flaut at en klubb som United ikke har en verdensklassespiss. Vi har Rooney, men jeg regner ikke han som ren spiss. I tillegg har Rooneys prestasjoner vært langt ifra verdensklasse. Med Van Persie har vi en reell sjanse til å hevde oss i både PL og Champions League. Jeg liker ikke fyren akkurat, men skal man kun legge de sportslige årsakene til grunn så finnes det ingen bedre enn Van Persie. Da kan vi også slippe å se Rooney og Nani stå diskutere hvem som skal klinke ballen opp på tribunen denne gangen, når vi får frispark."

  4. Virkelig ingen kommentarer ang det Berbatov har skrevet på facebook?

     

    http://www.facebook.com/berbatov.bg

     

    Because i am tired of speculation,i am talling you this. I read the papers and i see they say 10 million pounds is my price. I go and talk with Sir Alex, and he says to me 5 million..So who is talling the truth, what do you think??..And the truth is, I love this club, but i am not going to be useful to anyone, if i am not playing. And i want to play, i want to help. But for unknown reasons its not going to happen, or my chances will be limited, so it's better for everyone if we say goodbay. If not, i am professional and i will keep doing everything i can, to help my team and my teammates, whenever i have opportunity to do so.

     

    Du vil bli faen så savnet Berba :(.

    det er jo ikke så mye å si om det, mannen vil forståelig vekk fordi han ikke får spille. for min del håper jeg vi satser på Hernadez/Rooney/Welbeck

  5. Jeg er klinisk i mot hylekor om nye spillere ala midtbane og spiss-diskusjonen som blusser opp etter tap, men selv om Evra har hatt en ålreit periode etter jul nå, så var dette dråpen. Riktignok dråpen for tiende gang, aswell. Håper Patrice kommer seg til helvete ut av klubben innen neste match. Virkelig hat-spiller numero uno. Skremmende at han får ødelegge som han gjør for tiden. Hadde han ikke allerede hatt en høy stjerne i Europa og i klubben fra tidligere prestasjoner så ville han ikke fått plass på et middels tippeligalag engang.

    forklar den er du snill, Greit han har hatt et par kamper hvor han rett å slett har levert under par, Denne kampen var han ubrukelig, sammen med resten av gjengen.

     

    Damn it, dobbel post

  6. Veldig enig med dere begge, Hernandez å Wellbeck har begge falt veldig i kvalitet på slutten av denne sesongen, men å si at vi ikke burde satse på di syns jeg er feil, vi alle vet hva begge er i stand til bare di blir brukt riktig, begge må bli mye bedre på alt egentlig, spesiellt Hernandez må få tilbake det han hadde fra forrige sesong, gutten har altfor dårlig balanse, teknisk er ham ikke av di værste, men trenger mye her å

     

    Hvem i all verden mener du er verre?

     

    Forøvrig moro å se hvordan folk har endret syn på hernandez. I fjor ble jeg nesten korsfestet når jeg sa min mening om han.

    Enkelt, Macheda.

  7. Jeg har tenkt på saken. Og jeg har absolutt ikke lyst til å satse på en som Chica videre. Kjedelig spiller, teknisk begrenset på alle måter, bruker ikke farten sin (anna enn å gå i offside) og er generelt veldig tannløs og ufarlig for motstanderforsvaret.

     

    At han klarer å stå på riktig sted enkelte ganger veier ikke opp for all dritten han leverer. Selv enkle pasninger får han ikke til.

    Enig. Syntes egentlig han har blitt svakere teknisk i sesong to og mistet endel fart/bevegelse etter at han la på seg noen kg muskler. Syntes ikke Welbeck er god nok heller, altfor keitete og klumsete med ball når han skal avslutte. Trenger en Huntelaar/Benzema type ved siden av Rooney, en som er dødelig i boks, men som også er et oppspillspunkt og kan holde på kula.

    Veldig enig med dere begge, Hernandez å Wellbeck har begge falt veldig i kvalitet på slutten av denne sesongen, men å si at vi ikke burde satse på di syns jeg er feil, vi alle vet hva begge er i stand til bare di blir brukt riktig, begge må bli mye bedre på alt egentlig, spesiellt Hernandez må få tilbake det han hadde fra forrige sesong, gutten har altfor dårlig balanse, teknisk er ham ikke av di værste, men trenger mye her å

  8. Får håpe på litt Berba-magi etterhvert :w00t:

    Neitakk, Han stikker jo til sommeren, dropp han, heller welbeck

     

    United line up; De Gea, Rafael, Ferdinand, Evans, Evra, Valencia, Carrick, Giggs,Young, Welbeck, Rooney

     

    #MUFC Bench: Amos, Jones, Berbatov, Smalling, Hernandez, Scholes, Cleverley

    Pogba :ohmy: borte

×
×
  • Opprett ny...