Gå til innhold

AvalonZe

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AvalonZe

  1. Jeg har ikke noen kjølere liggendes heller :( bare noen defekte cpu kjølere.. Og jeg vet ikke hvorvidt det er vits å bruke penger på kjølere til 200-300 kr, når et nytt kort koster rundt 1000 for et mye bedre, som kan klokkes til et medium bra 3d kort til nåtidens spill.

     

    Jeg fikk artifacts med en gang hvis jeg prøvde å klokke minnet på kortet! Den fant til og med artifacts på stock speed... :hmm: Jeg hadde nå core på 370mhz, men det går fint og artifact-fritt hvis jeg ikke rører minne-hastigheten.

    Noen som har en anbefalt clock å kjøre dette kortet på?

    Hva er max speed på RV350 core'en?

    Hva er speeds på Radeon 9600PRO ?? Vil så gjerne presse inn en PRO på kortet :cry:

     

    mvh AvalonZe

     

     

    btw, hvor finner jeg Bios til kortet? Kanskje hvis jeg får datamaskinen til å gjenkjenne det som 9600PRO bare nedklokket, det vil yte bedre og få flere muligheter? Få VeXx inn i denne tråden!! :p

  2. Jeg har selv et R9600 atlantis 256ddr skjermkort, det har RV350 core. Mine default clock speeds er 324/189mhz . Det er samme GPU som står i 9600PRO osv, XT har RV360 core. Radeon lager bare en lik core for hele serien for å slippe unødvendige produksjonskostnader, derfor er det mulig du kan sitte på en RV360 core hvis du har et 9600 kort. Det er jo bare driverne og biosen som hindrer kortet og yte like bra som det denne GPU'en egentlig er beregnet for. Iallefall, har du RV360 core, så duger det til XT speeds. Hvis det er noe kluss med det, bare klokk det opp, det er ingen problem involvert.

     

    mvh AvalonZe

  3. Dersom routeren din har firewall (som den har) trenger du ikke ha software firewallen i hverken XP eller NAV på etter min mening..

     

    Du MÅ ha fast ip for å kunne være aktiv i dc++, det er meget vanskelig uten den.

    Er det lyse bredbånd du har, koster det deg 10kr mnd, + 200kr i etableringsgebyr. Dette er meget billig, har det selv :)

     

    I DC++ ; ekstern ip skal inn i ruta for ip, og du må velge den riktige porten der som du på forhånd har åpnet i routeren. Åpne både for TCP og UDP (downloads og andres søking). Da dette er gjort, skal det funke.

     

    beklager hvis du har fått svar på noe av dette tidligere, men jeg orket ikke lese hele tråden først.. hehe

     

    mvh AvalonZe

  4. nja, det er litt low end for tiden... Ville helst gått for et 9800PRO som du kan videre klokke til 9800XT. Det takler til og med BF2 på litt medium-->low grafikkinstillinger helt fint.

    9600 serien er litt dårlig til de nye spillene, og de koster så å si det samme som 9800 serien vil jeg tro, begge er utgått fra kompletts lager da, så det måtte vært om du fant et kort stående i en butikkhylle...

     

    Har selv 9600 Atlantis 256ddr, føler at det ikke duger lengre :ermm: (men ja, det tar cs 1.6)

     

    mvh AvalonZe

  5. Jeg har også Radeon 9600 Atlantis 256ddr. Mitt er av Sapphire.

    Bare så alle er klar over det, DETTE KORTET HAR IKKE VIFTE ! bare heatsink..

    Jeg lurer på

    -om det funker å overklokke det,

    -hva er forskjellen fra å flashe bios og overklokke det?

    -Hvordan finner jeg ut om det går an å ha 500/300 mhz på core/minne ? Default er 324/189 står det i ATItool.

    -Er det skadelig for kortet dersom jeg bare setter 500/300 ?

    -finnes det en failsafe mekanisme som gjør at denne hastigheten ikke virker og det blir sort før noe blir fysisk ødelagt?

     

    Har den driveren som fulgte med bundle installert.. vet ikke hvordan jeg skjekker driveren, eller hva som er navnet på den.. Det er vel et nummer i device manager opplegget?

    PLEASE svar, jeg er desperat etter et bedre 3dkort, men har nettopp fått bot så kan ikke kjøpe noe av betydning.. :(

     

     

    BTW, tok en råsjans på å teste ny clock setting i ATItools... Stilte core til 500.20mhz, mem mhz stod fortsatt på 189mhz. Valgte Set Clock, og fikk masse striper og lilla flimring på skjermen.. Går ut i fra at det er dette som kalles artifacts? det var iallefall en del av det.. etter ca 8-10sekunder ble skjermen sort, deretter mistet skjermen signalet(LED skifter farge etter status). Betyr dette at videre eksperimentering ikke er å anebfale? Vil helst ha et skikkelig svar, ikke bare rene gjetninger fra folk som har andre kort...

     

    (Camen, linken til http://www.mvktech.net/content/view/17/37/ er treg. kommer ikke inn :s )

     

    mvh

    AvalonZe

     

    PS: ATI Tray Tools sier på hardware-->system information at min core heter RV350.

    (håper ikke Camen har rett ang. BIOS kompabilitet :cry: )

×
×
  • Opprett ny...