Gå til innhold

Something©wierd

Medlemmer
  • Innlegg

    50
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Something©wierd

  1. Hvorfor i f har duden blåe øyne?! Det finnes jo ikke på innvandrere fra afrika og sånt. Jeg har ikke sett en.

    5651350[/snapback]

     

    Hehe, for et latterlig utsagn :tease: .

     

    Tenk deg en invandrer fra Afrika med brune øyne, møter en vakker blondine i den vestlige verdenen med blå øyne, de lager så et barn slik mange i vår verden gjør. Da er det selvfølgelig en mulighet for barnet blir en mørkhudet person med blå øyne. Denne personen reiser så sammen med faren på ferie til det landet faren opprinnelig er i fra. Kanskje vil den blåøyde personen finne sin livs kjærlighet på sin ferie i Afrika. Han velger å forlate den vestlige verdenen til fordel for kjærligheten. Han får så et barn, og muligheten for at også det barnet har blå øyne er også her tilstede. Dette barnet vokser opp i et afrikansk samfunn hvor det finnes mange som deg som bare ikke forstår hvordan en mørkhudet person kan ha blå øyne, og blir derfor mobbet og sett ned på. Til slutt får dette tredjegenerasjons-barnet nok, sporer opp farens opprinnelse i den vestlige verdenen, og blir til slutt en invandrer i den vestlige verdenen.

     

    Altså, det er fult mulig at en invandrer kan ha blå øyne. Muligheten er ENDA større for at en mørkhudet person genelert kan ha blå øyne.

     

    Dette var bare ETT eksempel. Og jeg kunne ha ramset opp mange andre muligheter for en mørkudet person med blå øyne. Mitt tips til deg er derfor at du kanskje studerer litt biologi, eller bare søker etter litt informasjon på nett om gener og øyenfarger, og oppdager at det slettes ikke finnes noen sammenheng mellom genene til hudfargene og genene til øyenfargene. ;)

  2. Er enig i at Mario-spillene er blant de beste i sin sjanger, men samtidig er dette en ukorrekt beskrivelse. For hva er det Mario og vennene hans gjør når de inntar en ny spillesjanger? Jo de snur og vender om på prinsippene til sjangeren, og lager på mange måter en egen sub-sjanger. Mario tørr å være unik, og lykkes med det. :D

     

    Samtidig må jeg støtte meg til en annen kommentar på tråden om at Mario har mistet litt av sin sjarm etter at han ikke lengre har så mange sopp, blomster og flygende fjær på menyen. For selv om Mario i seg selv er en unik figur, så er det ingen tvil om omgivelsene og rammen rundt har vært med på å forme han. Jeg håper at Nintendo går tilbake til "basics" og finner tilbake til Mario-sjarmen. Med andre ord håper jeg på en renessanse i Mario-kulturen :roll:

     

    Selv om Mario har eid platform sjangeren i mange år (det er det vel ingen tvil om. Han har jo trossalt satt premissene for det aller meste i denne sjangeren, og alle andre platform spill kan mer eller mindre kalles for plagiat om man vil være ekstra streng), føler jeg at det beste Mario spillet er Mario Kart 64. Selv om dette spillet ikke hadde like bra 1-player modus som den originale Mario Kart, er det per dags dato ingen spill som har toppet dette spillets multi-player modus, selv om mange har vært nære. Mitt håp er derfor at Nintendo henter tilbake sjarmen fra de tidlige Mario spillene, blander det sammen med svidd gummi fra uskyldige Go'Karts, og ikke bare lager en verdig oppfølger til Mario Kart 64, men også en som tar det å spille multiplayer enda litt lengre. :)

     

    Super Mario Kart for SNES hadde sin hovedtyngde på 1-player modusen

    Mario Kart 64 for N64 hadde sin hovedtyngde på Multiplayer modusen

    Mario Kart: Double Dash!! for Gamecube hadde sin tyngde på 1-player modusen, og var derfor en liten skuffelse for meg som håpet på enda et sinnsykt multiplayer spill.

    Syklusen skulle derfor tilsi at en eventuell Mario Kart tittel for Revolution vil ha sin hovedtyngde på multiplayer modusen. Og med muligheten for å spille over nett, vil dette være mer enn fantastisk. Jeg har allerede skrevet et brev til Nintendo hvor jeg trygler dem om å lage en Mario Kart tittel til Revolution som tar med seg alt det som fungerte så utrolig bra i Mario Kart 64, og blander det sammen med go' og gammel Mario sjarm. Jeg håper så inderlig at de bare leser det :thumbup:

  3. Skal kjøpe et godt videokamera som jeg kan bruke til familie-opptak og liknende. Har havnet på disse to alternativene: Canon mvx4i og Canon mvx45i/mvx40. Mvx4i er ca. 2500 kr dyrere enn mvx45i/mvx40. Mitt spørsmål er derfor om mvx4i er verdt disse 1500kr i forhold til mvx45i/mvx40.

     

    Pris Canon mvx4i: ca. 10.000

    Pris Canon mvx45i/mvx40: ca. 8500

  4. Håper egentlig en liten by som Oslo, København eller Stockholm. Med hver eneste detalj, enn en stor by med lite detalj.. Tenk deg! Å kjøre rundt Oslo, samme som i virkelighet... finn ditt eget hus, eller storm inn kongeslott/stortinget/holmekollen osv.. Er det ikke digg elleR? Eller spis i mcdonalds/kebab hvor der du har spist for en time siden

    5392626[/snapback]

     

    Med dette argumentet er det jo bare en brøkdel av potensielle GTA (nytt spill: ingen tittel enda :tease: ) spillere som vil oppleve. Men enig i at det er morsommere med flere detaljer.

     

    Likevel likte jeg størrelsen på GTA: SA. Liker å cruise med bil, fly, motorsykkel, båt osv. over store strekninger, og oppleve variasjoner på omgivelsene, og SA ga meg dette. Samtidig er jeg klar over at det er mange som heller foretrekker Vice City enn SA, men det er jo en smakssak.

     

    Tror nok at det nye GTA spillet vil kunne tilby noe for enhver, og at det vil skuffe svært få :thumbup:

  5. Er enig med de som mener at tiden er moden til at R* nå tar seg friheten til å lage sine helt egne omgivelser. GTA 3 hadde den spesielle essensen fra NY, Vice City var Miami all the way, og San Andreas brukte de tre byene L.A, San Fransisco og Las Vegas som et utgangspunkt for omgivelsene. Og alle tre var de veldig underholdende spill.

     

    Likevel føler jeg at nok er nok. Jeg vil ikke ha en London-kopi, rett og slett fordi at omgivelsene er for kjedelige, og at jeg tror at story'en vil bli noe kjedelig. USA er vel på mange måter oppbrukt, om R* ikke velger å revolusjonere hele spillverdenen med å lage lage HELE USA i sitt nye GTA spill, noe som er svært lite sannsynelig. Både Tokyo og Hong Kong virker spennende, men samtidig føler jeg at det ikke blir helt GTA-feeling om man kun asiatiske omgivelser.

     

    Om R* starter fra scratch og lager sine helt egne omgivelser, har de samtidig større frihet med å utforske de nye mulighetene med PS3. Noe som garantert vil bli merkbart er antall detaljer. Fortauene vil ha kantsteiner der noen er sprukne, kumlokk som er åpne og knust glass fra et sprukket vindu. Bakgatene vil ikke bare bestå av tomme vegger med kjedelige textures mer, men være meget innholdsrike der PS3's grafiske prosessor for vise sine styrker med tanke på lyseffekter og skygger og liknende. Livet i gatene vil generelt være mye mer levende.

     

    Det vil altså være fult mulig for R* å skape omgivelser som kan gi det nye GTA spillet en helt særegen stil, akkurat slik GTA3, Vice City og San Andreas hadde. Og det uten at de trenger "hjelp" fra byer i virkeligheten. Detaljrikdommen i seg selv vil skape omgivelser som spillerene kan leve seg inn i. Det er altså utrolige muligheter som åpner seg med PS3, og det ville kanskje være dumt om R* tok på seg en "tvangstrøye" å laget et spill med omgivelser fra en by i den virkelige verdenen, når de kan lage en helt egen virkelig verden inne i spillet.

     

    Håper samtidig at de tar med aspektet om årstider. Omgivelsene, oppdragene og story'en hadd blitt utrolig spennende og varierte med tanke på forskjellene mellom sommer og vinter for eksempel. Reisen tilbake til Liberty City i San Andreas ga oss kanskje et hint - får vi håpe ;)

  6. Noe annet hadde vært om du måtte gå til flyplassen og ta fly til for eksepmel andre land, isteden for å bare kjøre over en bro til en annen øy. Sånn at det blir mye mer forskjell på stedene. For eksempel at man starter i usa, så flyr man videre til italia og jobber med mafiaen der borte. Noe sånt kunne ha vært kult syns jeg.

     

    Hmm, slettes ingen dum ide. Båt er jo selfølgelig også en transportmulighet. Får en spesiell følelse av å reise liksom, og at verden er større. Dessuten tar ikke områdene med hav så stor plass på disc'en, slik at dette re mulig uten å måtte ofre andre ting. Det var jo ganske kult å fly til Liberty City da, selv om man ikke fikk lande.

  7. [iC,05/10-2005 : 23:16]Bedre grafikk og fysikk er det ingen vits i å ønske seg, da det er en selvfølge at dette spillet vil få det.

     

    Jeg ønsker å få enda litt flere RPG-elementer enn hva SA hadde. Ønsker å kunne klare oppdrag på litt forskjellige måter, og enda litt mer frihet.

     

    Bedre AI hadde også vært fett. Hadde vært konge om folk hadde huska deg og gjerningene du har gjort mot dem.

     

    Flere forskjellige folk. Hadde vært dritrått om de kunne laga sånn at nesten INGEN så helt like ut.

     

    Enda større områder. Kunne tenkt meg så skikkelige real-life-size ørkener og skoger.

     

    Multiplayer! Når de klarer det på PSP, så MÅ de jo bare klare det på PS3/PC etter hvert også!

     

    Flere våpen og biler. Skulle ønske at det ikke var sånn at man kunne se kun visse biler i visse områder. Hadde vært bra om man en sjelden gang kunne fått se en Ferrari i en Hill-billy-landsby. Hadde også vært bra om det ikke var sånn at hver tiende bil man ser er den samme.

     

    Generelt sett ønsker jeg bare en mer levende verden - Foran grafisk forbedring. Tro det eller ei, men jeg syntes SA sin grafikk var kjempefin, jeg, selv om den ikke var noe spesielt bra! :)

     

    Skulle ønske at det hadde vært mye mindre scriptede events i det neste GTA.

    I SA spawner bilene rett i nærheten. Hadde vært mye bedre om de hadde kommet fra en plass og kjørt til en annen plass uten å "forsvinne" når du ser bort.

     

    Mye bra her :thumbup:

     

    Håper også at R* fikser det slik at man får ulike årstider. Sommer, Høst, Vår og Vinter, og at forskjellige missions som ikke har noe med selve story mode å gjøre er avhengig av hvilken årstid man er i. I tillegg vil det selvfølgelig bli glattere på veien om vinteren, og man kan bruke snøball som et våpen :D . Det finnes uante muligheter med å integrere årstider i det nye GTA spillet

     

    Håper også at det vil være flere missions utenom story mode. Dette vil skape en større frihet, og vi vet jo alle at det er friheten i GTA spillene som gjør det så speslielt. Det hadde også vært bra om man kunne starte egne bedrifter, om man ville det, for å tjene penger alla Vice City, bare mye mer detaljert. Man kunne foreksempel sette opp enkle budsjetter og slikt, gjøre avtaler med andre bedrifter og liknende, ogs elvfølgelig drive med kriminalitet om man ønsket det for å fremme interessene for bedriften sin, bare ikke som en story mode måte slik som i Vice City, men slik man ønsket det selv.

     

    Det får være nok for nå :p

  8. Tenk på det; en dvd som San andreas kom på rommer 4,7GB for enkelhetsskyld, si 5GB. Og de nye blue-ray dvdene rommer vel sånn ca. 50GB. det vil si at GTA4 Kan bli ca. 10 ganger større enn SA! U.S.A. er 3618000km2 stort! staten SA vil da være ca. 1:50 av USA! da blir kansje arealet i GTA4 ti ganger større! dvs. 7236000km2 stort! DA SNAKKER VI STORT JA! :D :D :D :D

    5200490[/snapback]

     

    Ikke for å drepe gleden din helt, men du må samtidig huske på at den nye GTA vil inneholde mange flere detaljer, ikke bare grafiske men også på lyd-siden. Dette i seg selv kommer til å kreve mer plass. For å bruke ditt kvadratkilometer-språk (morsomme utregninger forresten :thumbup: ) så vil det være mer informasjon per kvadratkilometer enn San Andreas. Jeg vil tro at det vil være 3-4 ganger mer informasjon per kvadratkilometer, men det er bare ren gjetting. Uansett så gleder jeg meg så utrolig mye til dette spillet, og lurer virkelig på hva R* kommer til å finne på.

  9. Det var ikke mange saklige punkter i den artikkelen. Den jeg var mest enig i var det første avsnittet om at Xbox360 ikke har noen killer-app. Der har både Sony og Nintendo bedre kort å vise fram.

     

    Ign's Nintendo-avdeling har klart å stable en liknende artikkel, bare på en mer troverdig måte. Selv om noen av punktene er litt usaklige, omhandler de fleste punktene om noe som virkeig betyr noe, og ikke bare tomme fakta:

     

    http://cube.ign.com/articles/670/670078p1.html

  10. Den eneste her som ikke klarer å se lenger enn hypen her må være deg selv. Var da voldsomt til antagelser på maskiner vi egentlig ikke vet noenting om.

    360 er ihvertfall her. I motsetning til de andre som ingen vet om kommer hit før eller etter 2007...

    5170734[/snapback]

     

    Tror du helt ærlig at det kommer flere klassikere på xbox360 enn på f.eks PS3 og Revolution?

  11. Tror R* vil gjøre noe litt annerledes denne gangen.

     

    For det første, så tror jeg ikke at de bruker noen bestemt(e) by(er) som inspirasjon eller ramme for hvordan de skal lage det neste GTA spillet. Denne gangen tror jeg de vil skape noe helt eget, men som selvfølgelig er inspirert fra virkeligheten. Jeg tror bare ikke at de vil fokusere på bestemte byer fra virkeligheten denne gangen.

     

    For det andre satte San Andreas standarden for fremtidige GTA-spill. Det er ikke bare en isolert by det er snakk om. Det er ikke snakk om bare tre byer heller. Det er et helt samfunn, genialt skapt av R*. Jeg koser meg enda med å kjøre gjennom staten San Andreas :D. Noe mindre enn en hel stat tror jeg ikke er aktuelt for det nye spillet. Et helt land er nok ikke så fjernt, men selvfølgelig ikke på størrelse med Russland, Kina eller USA :p. Det er i allefall det jeg håper på at R* orker å lage til oss. Tenk da, et helt land å leke seg i. Et R* land :roll:

     

    For det tredje vil det nye GTA spillet være mer detaljrikt enn noen gang. Og da tenker jeg på grafikken. Dette er en selvfølge tenker nok mange, men likevel er det interessant i forhold til hvordan R* tenker når de skal lage det nye GTA spillet. Nå kan de leke seg enda mer med å konstruere en verden som virker troverdig, samtidig som den er proppfull av humor :tease: . Bare tenk på hvordan f.eks. bakgatene og smugene kommer til å bli. Disse har alltid vært svært fattig på detaljer i alle GTA spill. Det er slike detaljer som (i alle fall for min del) vil være med på å forsterke inntrykket av en troverdig scenografi som igjen er med på å skape det fantastiske helhetsbildet som alle GTA spill har hatt.

     

    Vel, det var nok GTA synsing for denne gangen. :cool:

  12. Jeg tror det er snakk om prioritet om man synes at 8.7 eller 8.4 er en dårlig karakter eller ikke.

     

    Noen kjøper mange spill, og bruker mye tid på å spille. Et spill med karakteren f.eks 8.7 vil derfor være et meget fristende spill.

    Andre kjøper færre spill, og bruker naturligvis ikke så mye tid på å spille som den første kategorien. Men det betyr ikke at de er mindre spillinteressert. Slike som oss (joda, er en av disse her ja :tease: ) kjøper kun de aller beste spillene. Det er klassikerene vi er ute etter, og et spill som jevnt over aldri når 9 - tallet hos noen annmeldere vil aldri bli en klassiker.

     

    Derfor synes jeg at hele debatten om Kameo er en skuffelse eller ikke er litt unødvendig (dessuten bør man jo prøve det selv FØR man kjøper det, men det er ikke alltid det er like lett).

     

    Alt er jo relativt, er det ikke? :p

  13. Det er litt artig å se at hype'n rundt xbox360 virker like viktig som selve konsollen og spillene.

     

    For oss som klarer å se lengere enn bare hype'n som Microsoft har konstruert så elegant, så venter vi litt til før vi bruker våre dyrebare "grunker". PS3 vil gi meg alt det xbox360 kan tilby pluss en hel del mer. Revolution er det jo bare å glede seg til. :dribble:

     

    Xbox360 er sikkert bra, men ikke noe mer i forhold til hva som kommer. Det vekker ingen interesse for meg. Har fulgt mye med på spillene som kommer i den nærmeste tiden for 360, og det er ingen 10'ere. Det er nok mange 8'ere, en del 9'ere, men heller ikke mer enn det. Sony's ekslusive titler er grunn nok til å stole på at PS3 får noen 10'ere. Revolution vil være en enten eller konsoll. Det vil nok være en del dårlige spill som ikke utnytter maskinvaren for det den er bygget til, men det vil absolutt være mange minneverdige spill som vil bli husket i lang tid framover. Og det er disse spillene jeg vil spille! Jeg vil spille de historiske spillene, de som blir til klassikere med tiden. Og det tror jeg desverre ikke at jeg får med xbox360.

     

    Men, det er jo bare MIN mening da :tease:

  14. Stille fra Rockstar? Haha! Nå har jeg da aldri hørt! :!:

    De kom nettopp med Liberty City Stories og The Warriors, og etter hvert kommer nå Bully.

    Tviler på at vi får høre om noe nytt GTA før nærmere PS3-release. Er høyst sikker på at de ikke satser på et nytt GTA til PS2. ;)

     

    EDIT: Rockstar er ikke svensk, og det har de heller aldri vært. De er amerikanske. Det ser man jo egentlig på spillene deres. :p

    5163255[/snapback]

     

    Jeg tror du misforsto litt. Les innlegget mer nøye før du buser ut med å være kjepphøy :nei:

     

    Det jeg skrev var at Rockstar har vært stille angående det nye GTA spillet. Jeg skrev ikke at det har vært stille fra Rockstar generelt.

     

    Meeen, det er jo lov til å gjøre feil :D Hvis ikke hadde det vært et helvette på jord :p

  15. Rockstar er vanligvis tidlig ute med informasjon om Grand Theft Auto spillene, men denne gangen har det vært stille svært lenge. :(

     

    Har Rockstar kommet med en så genial idé til det neste GTA spillet at de rett og slett ikke tørr å komme ut med informasjon i frykt om at andre skal stjele ideen?

     

    Eller er de på etterskudd i utviklingen, slik at det egentlig ikke er noe å vise fram?

     

     

    Ja, man kan jo bare lure :hmm:

     

    Er det noen som har funnet noe informasjon om det nye GTA spillet forutenom det falske bildet :hrm: ?

×
×
  • Opprett ny...