Gå til innhold

sleden

Medlemmer
  • Innlegg

    346
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sleden

  1. Gjest MKII skrev (På 13.4.2024 den 5:26 PM):

    Virkelig synd: Remake'en av det første spillet har jeg ikke en gang vurdert å kjøpe. Synes det er grovt å ta full pris for en remake, og da jeg spurte en person en gang om forskjellene fra originalen så fikk jeg ikke en gang noe svar. Vet jo ikke hvorfor, men...

    Men de to første Dead Space-spillene er blant favorittene mine. En stund siden jeg spillte de sist, men synes fortsatt grafikken er bra (nok). Og historien, monstrene, lydeffekter, hvor skumle de er å spille med mer er utrolig bra!

    På samme måte som de to første er blant favorittene mine, så er det tredje med allt dårligere blant de største skuffelsene mine 🤔

    Men jeg skulle likevel VELDIG gjerne sett hva som kunne kommet ut av en oppfølger med tanke på hvor bra de to første spillene var 😄❣️

    bare å abbonere en mnd for 100kr eller hva det er, worth!

  2. Comma Chameleon skrev:
    sleden skrev (1 time siden):

    ja nå skal de endelig melke pc spillere for noe jeg spilte på ps4 evigheter siden lol

    Har du ikke sett oppgraderingen de har gjort av spillet? Det er stor forskjell på denne versjonen og det du spilte på PS4. Å spille den gamle versjonen gir ikke samme gode inntrykk som det gjorde ved launch. Den er utdatert grafisk.

    Jeg har hatt PS4 i mange år, spilte et par timer TLOU og så la det fra meg. Men fordi jeg liker serien så skal jeg gi spillet en sjanse nå når det har fått en oppgradering.

    jeg tror det var en remaster versjon som kom gratis med psn da
  3. GimleSag skrev:
    37 minutes ago, Comma Chameleon said:

    På PC er det en "field of view" innstilling som vil gi deg mulighet til å se litt mer rundt figuren din.

    Ja, synes å ha lest at det var mulig på PC, men ingenting på konsoll ennå som jeg har fått med meg. Men ska vel gå greit.

    38 minutes ago, Comma Chameleon said:

    Det fører dog til et annet problem med at jeg hele tiden må bytte klær og så gå til klærne og trykke "change appearance" og så velge riktig klær igjen. Burde vært mulig å lagre stylingen uavhengig av klesvalg.

    Ja den også glemte jeg å nevne, ender med at jeg går rundt med en stor stygg hatt og skjerf fordi jeg ikke gidder å bytte gang på gang. Merkelig opplegg!

    kommer vel en patch for det
  4. Guybrush 3pwood skrev:
    GimleSag skrev (17 timer siden):

    Én ting jeg har prøvd å endre uten hell (på PS5); det at man må holde X i to sekunder i stedet for at man bare kan trykke raskt, spesielt irriterende når jeg skal selge gear. 

    Synes også kameravinkelen er irriterende nærme karakteren, finner heller ingen måte å endre dette på.

    Ellers koser jeg meg gløgg ihjel! Anbefaler også å lære Alehomora (nøkkel-spell) raskest mulig da det er mange steder jeg må utforske på nytt da jeg ennå ikke har fått denne. 

    1.Klarer ikke å se problemet, etter 10 timer spiller. Skjønner ikke hva du mener?
    2. Det har heller ikke plaget meg heldigvis selv om jeg har lest andre som er enig med eg
    3. Den lærer man når man lærer den, main quest

    Gløgg ihjel ja. For et spill! Tror de fleste er overrasket over hvor bra dette spillet ble til slutt. Sjekk Metacritic, både user reviews og sånne såkalte critic reviews roser de opp i skyene.  Dette er jo et fullverdig The Witcher(lite) spill i Potter universet.

    Eneste er vel VG/Pressfire som ikke har anmeldt det, fordi at J.K Rowling mener at det finnes kun 2 kjønn så har de kansellert spillet, selv om hun ikke er direkte involvert engang. Det er som en parodi. 
    Jaja, får håpe de tar til vett etter at de ser hvilken suksess dette spillet har blitt. 

    Hogwarts legacy har jo mye som er woke, som Transer og homofile så det burde VG anmelde med glede.
×
×
  • Opprett ny...