Gå til innhold

lazwola

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lazwola

  1. Hei folkens,

     

    Jeg har kikket en del på SGH-P310, versjon 2 av "kredittkort-telefonen" fra Samsung, og synes denne ser interessant ut. Jeg ser derimot ikke ut til å finne denne i noen nettbutikker til tross for at flere nettsider jeg har besøkt sier at denne er tilgjengelig nå. Er det noen der ute som vet mer om denne faktisk er tilgjengelig, og hva den koster?

     

    Legger til noen linker til telefonen, for den som vil kikke litt.

     

    http://www.samsung.com/sg/products/gsm/gsm/sgh_p310.asp

     

    http://asia.cnet.com/reviews/mobilephones/...9270641p,00.htm

  2. Heisann,

     

    Etter at jeg hadde ladet min Nokia 6131 natt til i dag, la jeg i morges merke til at symbolet for headset/handsfree var på, til tross for at det ikke er koblet til noe. Dette er lite gunstig, blant annet går lyden direkte til handsfree-porten, og jeg må bruke høyttalerfunksjonen for å høre noe i samtaler.

     

    Har prøvd å slå av og på telefonen, ta ut batteriet en god stund og prøvd å koble til et headsett. Det går ikke an å manuelt avslutte denne modusen, da den jo aktiveres og deaktiveres automatisk etter som man kobler til og fra handsfree.

     

    Noen som har noen tips? Eventuelt opplevd liknende?

  3. Om du bare skal lagre prosjekter og dokumenter, hva med en USB Penn? Får jo kjøpt dem overalt, og ikke koster de skjorta heller. Avhenger selvsagt av hvor store datamengder det er snakk om, over en viss grense vil det jo uansett være mer hensiktsmessig å brenne ut DVD'er.

  4. Hei

     

    hadde det samme problemet med samboeren min sin Dell Latitude, driven forsvant rett og slett. Ved å rikke litt på den hendte det seg at den fant driven rett etter oppstart, men forsvant igjen rett etterpå jeg hadde gjort noe med den, satt inn en CD for eksempel. Problemet løste seg imidlertid etter en reinstallering av hele systemet, fant egentlig aldri ut hva feilen skyldtes. Så om problemet lar seg løse etter en eventuell reinstallering av drivere / evt hele systemet, hadde nok det vært en løsning å prøve.

  5. Heisann! Har det samme problemet med en Dell Inspiron 1150, så jeg låner denne tråden litt.

     

    Fikk feilmelding fra BIOS helt i oppstarten her om dagen, at den ikke fant noe device i den såkalte "Modular Bay", hvor jeg har forstått at DVD driven ligger. Har opplevd at DVD faller ut nå og da tidligere, men aldri fått en slik melding, og det har som regel løst seg etter en reboot.

     

    Er ikke mulig å ta ut DVD'en på en enkel måte, må dessverre skru av en hel del deksler for å komme til monsterets indre.

     

    Skrudde opp noen deksler og kikka litt, men fant ingen løse deler. Skrudde sammen igjen, starta opp - og sannelig var driven på plass igjen. Jubelen stod i taket, helt til jeg skulle sette inn en CD - borte var den igjen.

     

    Det virker som det er dårlig kontakt - noe som har løsna der inne. Ingen problemer med å boote fra driven - alt fungerer til jeg gjør noe med den fysisk. Altså liten tvil om at det er noe annet enn hardware relatert.

     

    Om noen har opplevd liknende er jeg takknemlig for tips & triks.

     

    -Lazwola

  6. Hei!

     

    Bestilte en 6131 fra gsm.no for et par dager siden, og har i den sammenheng kikket litt rundt på nett og lest at det er telefoner med forskjellig firmware i omløp, henholdsvis v03.50 og v03.70.

     

    Forskjellen er så vidt jeg har fått med meg blant annet automatisk tastelås + mulighet for automatiske oppdateringer OTA i v03.70 firmwaren.

     

    Lurer derfor på om telefoner som nå går ut fra nettbutikker har den nyeste v03.70 firmwaren? Og om jeg skulle få en med v03.50, hvor kan jeg få oppdatert den slik at garantien fremdeles gjelder?

     

    Takknemlig for svar!

  7. Min SE T630 klarar ikkje å motta strøm gjennom oppladdar, eg har prøvd å vri og vende litt på kontakten inn i telefonen utan hell. Er dette eit vanleg problem med slike telefonar, og finnast det ei løysing på dette problemet?

     

    Takk for svar.

    6744764[/snapback]

     

    Jeg har begynt å oppleve det samme med min 2 år gamle t630. Det hender den ikke vil starte å lade, eller så får jeg beskjeden "optimal lading" flere ganger i løpet av tiden den lades. Tydeligvis dårlig kontakt mellom lader og bunnplugg, men det hjelper å vri litt på den. Spørs om det blir ny telefon på meg fremfor å sende den inn og styre på.

  8. Hei Hoset, det første som slår meg er at det kan være PSU'en din, akkurat som du sier selv. Det som da er litt pussig, er at de fleste skjermkort som får for lite strøm heller kjører på redusert hastighet istedet for å kutte hele stasen. Det er mulig dette varierer veldig fra skjermkort til skjermkort, men litt rart likevel. Flere som har opplevd liknende?

     

    Edit: fflex - hardwareshop.no er litt "bakpå" for tida, lite produkter inne :)

  9. Jeg bruker en plug-in til winamp, fungerer utmerket. Kobler til min SE T630 via bluetooth COM port, og setter winamp plugin'en til å gå på samme port. Mobilen du skal bruke må ha støtte for tilbehør-menyer, dvs menyer som vises på telefonen etter hva slags utstyr du har tilkoblet.

     

    http://winamp.com/plugins/details.php?id=144890

     

    Det finnes også andre alternativer, både free- og payware, ControlFreak er som tildligere nevnt et meget bra alternativ til Series60 telefoner.

    5998860[/snapback]

     

    har du peiling om det finnes en slik tilbehørsmeny på se w800? kunne ikke finne den. Kan du se hvilken sang du spiller med denne plug-innen??

    6007128[/snapback]

     

    Jeg går ut ifra at de fleste nyere SE telefoner har støtte for slike menyer. Saken er at en slik meny ikke vil dukke opp før du faktisk har koblet til det aktuelle utstyret!

     

    Og for å svare på det andre spørsmålet: Ja, du kan se hvilken sang du spiller med den plug-in'en. Det er et eget menyvalg for å vise info om current playing song.

  10. Personlig ville jeg nok gått for JAMin / Qtek S200, da denne er mindre og litt mer "snerten" enn tunge K-jam / Qtek 9100. Spørsmålet blir som du selv sier, om det er vits i å kjøpe K-jam pga tastaturet.

     

    Personlig har jeg brukt Qtek 2020 litt i jobbsammenheng tidligere, og har egentlig ingenting å utsette på den med tanke på skriving "på skjerm". Selv skriver jeg veldig få SMS, notater osv, og da jeg brukte 2020'en gikk det mest på håndskrevne notater rett på skjermen, noe som fungerte helt greit. :) Da jeg måtte skrive på skjermtastaturet med stylusen syntes jeg dette fungerte fint, og med litt tilvenning gikk det da ganske kjapt etter hvert.

     

    Alt er en vanesak, men det er klart man må velge ut ifra egne behov. Du får veie litt fram og tilbake, og vurdere om den eventuelle prisøkningen er verdt tastatur eller ikke?

  11. Virker som om det er mest arrogante østlendinger som stemmer for gulosten? :p

     

    Selv sier jeg hvitost (Trøndelag). Gulost synes jeg bare høres muggent ut, når Norvegia'n eller Jarlsbergen har blitt gul, er den klar for restavfallet. Sammenlign forresten en appelsin med fargen på en nyinnkjøpt Norvegia: Hvilken er gul?

     

    Og forresten: Vil du ha gulbrus, rødbrus eller svartbrus? :D

  12. Jeg bruker en plug-in til winamp, fungerer utmerket. Kobler til min SE T630 via bluetooth COM port, og setter winamp plugin'en til å gå på samme port. Mobilen du skal bruke må ha støtte for tilbehør-menyer, dvs menyer som vises på telefonen etter hva slags utstyr du har tilkoblet.

     

    http://winamp.com/plugins/details.php?id=144890

     

    Det finnes også andre alternativer, både free- og payware, ControlFreak er som tildligere nevnt et meget bra alternativ til Series60 telefoner.

  13. Har du riktig innstilt TV?

     

    Hmm siden det er så mange som spør om dette problemet i forskjellige grader, kan ikke noen lage en bitteliten guide om dette emnet?

    5714541[/snapback]

     

    Enig, noen som har peiling på dette emnet som kunne satt sammen en liten guide og smekka på en sticky? :)

×
×
  • Opprett ny...