Gå til innhold

winchestr

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av winchestr

  1. Har brukt 60D i ett par måneder nå selv, og erfaringen min i henhold til knappene blir som nevnt over her. Er en tilvenningssak som mye annet. Dette er mitt første DSLR og synes det ikke er for avansert for en nybegynner. Kommer kanskje litt med interessen, men var å kjente på 550D i butikken og synes grepet på 60D var så utrolig mye bedre. Angrer fortsatt ikke et sekund på handelen.

  2. Jeg har lenge vært på jakt etter en ny sykkel.

    Jeg kom over Hard Rocx Stone Machine og lurer på om dere har noen erfaringer dere vil dele med den sykkelen, eller hvordan den ser ut på papiret.

     

    Evt en annen sykkel i samme prisklassen, ikke noe stort dyrere.

     

    Sykkel skal brukes fra og til jobb, noe sykling i terreng og grusvei

     

    Håper på tilbakemeldinger, takk på forskudd!

     

    EDIT: Slengte med en lenke til aktuelle sykkelen

  3. Hei.

     

    Jeg byttet ut min gamle Intel Shuttle med en AMD Shuttle her om dagen. Her vil jeg flytte over disken som var i den gamle Shuttlen uten å installere OS på nytt. Det jeg får opp etter loadingscreen av xp er en svart skjerm. Har prøvd å benytte diverse guide som jeg fant på google, uten hell.

    Disse var opp å bruke repair/upgrade funksjonen når man legger inn XP.

     

    Derfor lurte jeg på om noen av dere hadde noen god løsning på dette problemet.

     

    Er også åpen for en ny formatering, men da trenger jeg en metode hvor jeg kan beholde harddisken akkurat sånn som den er med programmer instillinger osv(uten drivene som ligger der fra før av såklart). Ganske viktig at dette ikke blir forandret.

     

    På forhånd, takk

  4. Sitter her å venter på min telefon selv nå. Bestilte den fra elprice i august. Nå har de sendt den, men det har vært i Bergen siden torsdagen. Håper noe skjer i løpet av uken, eller så får jeg finne på en annen løsning. Bare 2uker igjen til jeg dimmer ;D

  5. Har hatt noen problemer med shg.no selv som jeg ønsker å dele. Jeg fikk ett kollinummer som jeg prøvde å spore pakken med. Etter tapre forsøk i 5 dager kom ingenting opp og jeg tok en tur ned til mitt lokale posthus for å høre hva dem hadde å si.

    Der prøvde dem å spore pakken. Etter dem hadde sporet med både kollinummeret og navnet mitt kom ingenting opp.

    Da jeg kom hjem kastet jeg meg over telefonen for å prøve og kontakte support. Der ble jeg først møtt av en norsk stemme som sier at jeg vil bli plassert i kø inntil en supportmedarbeider er ledig. Etter et pip kom jeg til en dansk stemme som sier det samme. Da var det bare tid for å vente trudde jeg, men det viste seg til å bli vanskelig. Etter et knapt minutt ble samtalen min brutt og jeg forsøkte på nytt hele tiden.

     

    Da jeg omsider kom fram ble jeg møtt av en person som kun snakket engelsk. Hvordan kan en norsk/dansk netthandel ha supportmedarbeidere som kun snakker engelsk?!

     

    Jeg fikk fortalt han problemet og ble lovt en mail neste dag med info.

    Nå sitter jeg her tre dager senere uten å fått en eneste mail. Så jeg tenkte at jeg skulle prøve kollinummeret en gang til og da fikk jeg opp at pakken min var i Oslo og jeg kan forvente den de kommende dager.

     

    Etter mye ventetid vil jeg forhåpentligvis få pakken min etter en del klumsete arbeid fra shg.no sin side.

  6. heisann! hadde akkurat det samme problemet..

    fikk fortalt av en vis man å skjekke "link width" på cpuz-i mainboard fanen,

    den sto på X1..  noe som reduserer ytelsen radikalt. da den skal stå på X16

    etter det var fiksa  spratt jeg opp på 11441;)

    8285156[/snapback]

     

    har det samme problemet. Hvordan fikk du fikset det? Har tittet rundt i BIOS nå og finner ingen steder jeg kan stille på dette. Jeg har et Asus A8N Deluxe SLI mb. Kan det har noe med at skjermkortet sitter i det andre pci-express sporet?

  7. I går formaterte jeg. Etter jeg hadde installert alle driverene og sånt til hovedkortet. Så la jeg merke til i uGuru at jeg kunne updatere BIOS'en. Jeg tenkte jo at dette gikk sikkert helt fint siden det gikk ann med ett program som støtter mitt hovedkort.

     

    Etter noen updateringer av Windows XP måtte jeg reboote. Det var da det skjedde. når pc'en hadde restartet seg så var skjermen helt svart. Jeg trudde først det var noe meg skjermkortet så jeg skrudde av pc'en og tok ut skjermkortet og så om det var noe feil med det. det så helt fint ut. Jeg stappet det inn igjen og restartet BIOS. Så startet jeg pc'en på nytt. Det var da det skjedde. Jeg trykket på "Start windows på vanlig måte" og ikkeno skjedde. Det kom bare fram ett svart skjermbilde. Så prøvde jeg å starte opp i safe mode. Det gikk heller ikke. Da gikk jeg til den andre pc'en og leste en del på google og abit's hjemmeside. Jeg fant ut at jeg skulle legge en fil på en diskett for å updatere BIOS. Da gjorde jeg det. Tok den nyeste versjonen og la den på en MS-DOS formatert diskett. jeg gjorde det jeg fikk beskjed om der. Men etter jeg hadde skrivet (i ms-dos) kv8p23.exe for å få kjørt filen som ligger på disketten stoppet den opp på en fil som het kp8_p23.bin.

     

    Jeg har prøvd andre BIOS versjoner men ingen funker. Det hadde vært fin om noen hadde prøvd å hjelpe meg litt fram.

    Må jeg kjøpe nytt hovedkort, eller hva er feilen?

    Hvordan går jeg løst feilen?

     

    EDIT

    Fikk løst problemet. Jeg fikk en kompis over til å hjelpe meg. Vi la merke til under POST at man kunne kjøre awpflash ved å trykke alt+F2. Etter det la vi bios på en diskett og kompisen min klarte å oppdatere biosen.

    Da bli det jul år også ;)

     

    GOD JUL

×
×
  • Opprett ny...