Gå til innhold

Guardian81

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Guardian81

  1. Fikk heldigvis tak i idag jeg også! Ringte og hørte først, og damen sa at ingen av butikkene i vestfold ville få, så dro til oslo, regnet med det kom til å bli kø på skøyen så kjørte videre til lørenskog og var der 10.30 ca. Etter 20 min i kø i butikken fikk jeg den og da hadde de 25 stk igjen så de hadde tydeligvis fått en del.

     

    Deilig å ha den i hus!

     

    Noen som får deling av mediafiler til å funke forresten. har satt opp riktig, men den vil fortsatt ikke koble seg til dataen.

    5301192[/snapback]

     

     

    skru av firewall

     

    søk først etter pc på xbox 360'en

    5301504[/snapback]

     

     

     

    Takk... Funka etter jeg åpna noen porter i ruteren

  2. Fikk heldigvis tak i idag jeg også! Ringte og hørte først, og damen sa at ingen av butikkene i vestfold ville få, så dro til oslo, regnet med det kom til å bli kø på skøyen så kjørte videre til lørenskog og var der 10.30 ca. Etter 20 min i kø i butikken fikk jeg den og da hadde de 25 stk igjen så de hadde tydeligvis fått en del.

     

    Deilig å ha den i hus!

     

    Noen som får deling av mediafiler til å funke forresten. har satt opp riktig, men den vil fortsatt ikke koble seg til dataen.

  3. Tviler på at det er noen vits i å stille seg opp kl 9. Når jeg snakket med elkjøp istad var det kun butikkene i oslo, trondheim og kr. sand som hadde fått idag fordi de kun hadde få konsoller å sende ut. så da prioriterer de heller å sende flere til få enn å fordele noen få konsoller til mange butikker. Kundebehandleren på elkjøp sa at noen skulle få i morgen også så vi får bare håpe det er noen av de som ikke fikk i dag. Det var hvertfall det jeg fikk inntrykk av.

     

    Så i og med at man ikke vet hvem som får er det nok heller ingen kø, og skulle det være noen som er tidlig ute så får de nok flere konsoller enn det er folk i kø.

     

    Veit ikke, men det er bare de konklusjonene jeg har trukket ut fra hva jeg vet og har hørt

  4. Snakket akkurat med elkjøp. Det er kun elkjøp sandvika som har fått xbox 360 idag fordi de fikk så få. De hadde 13 igjen for noen minutter siden, og mellom 20 og 30 for en halvtime siden. Har ikke mulighet til å rekke bort dit selv så håper dere klarer å ordne. og skulle noen ha mulighet til å ta med deg en ekstra kan jeg hente den i kveld :cool:

  5. har desverre en dårlig nyhet... ringte nettopp til elkjøp.. hadde store forhåpninger om at jeg skulle skaffe meg en 360 i dag etter at jeg hadde lest litt rundt her..

     

    de fikk ikke inn noe i dag, og kundekonsulenten jeg snakket med fortalte at det ikke var sikkert det kom noe før jul! smeeeerte! har noen andre noen tips om hvordan man kan skaffe fortest mulig? eller hørt noe annet fra elkjøp?

     

     

    beklager at mitt første innlegg her skulle være en forferdelig dårlig nyhet

    5296115[/snapback]

     

    Kjedelig, håpet de skulle få idag. Og da at JEG skulle få idag. Men det høres jo ut som noen på elkjøp sier at de får inn og andre ikke. Det kan jo hende de sier at det ikke er sikkert det kommer før jul for å slippe at folk ringer og maser, når de er litt usikre på leveringsdato. De bruker sikkert mye tid på å svare folk som vil ha xbox 360.

     

    Snakket med lefdal nettopp, ikke noe igjen der heller og de regnet ikke med å få noe igjen før på nyåret. Men hvis M$ skulle sende ut 12 000 til før jul må det jo være noen andre enn Lefdal og Spaceworld som har fått eller får de neste dagene.

  6. Jeg fant alle programmene untatt snake på hjemmesidene til nokia.

     

    Batair: (eller noen andre for den saks skyld)

    Du sa for en stund siden at en del av programmene/spillene som er laget til series 60 telefoner ikke fungerer som de skal på n90. Det problemet har jeg også, noen legger seg som bittesmå firkanter i hjørnet og andre starter ikke i det hele tatt. Noen fungerer da. Funnet ut noen måte å sjekke eller finne ut om et spill/program fungerer på N90? På my-symbian.com og handango.com kan man laste ned prøveversjoner av det meste, men det er ikke alle steder man kan det.

  7. Da ble en bestilt derfra ja, hehe!

    Hadde den noe hurtig sending? slik at jeg kan få det før fredag?

    De har "express over natten" så bestiller du idag før kl 15 har du den i morgen, står det hvertfall. Eller "på døren", da tar det 0-3 dager. Eller hvis du bor i nærheten av sandefjord så kan du hente den der. Jeg bor i tønsberg og kommer til å hente selv, slipper frakt også.

  8. Hvordan er det med størrelsen på den, lært dere å leve med den? Synes jo den virka veldig stor når jeg testet den...

    Jeg var ganske spent på hvordan det ville bli, men syns ikke det er noe problem i det hele tatt. Den ligger fint i lomma på buksa og kjennes egentlig ikke noe særlig større ut enn k700 jeg hadde tidligere. Den føles hvertfall ikke like stor som P800 og P900. Det er nå min mening. Kanskje noen andre mener noe annet.

     

    @Superjanne

    I begynnelsen var jeg litt skuffet over at man måtte innom såpass mange menyer for f.eks å får skrudd på bluetooth, men så fant jeg ut som deg at man kan styre veldig mye med stemmen og forandre litt på snarveiene så da ble det bedre ;)

  9. Lurer på om noen andre har merket at innerskjermen får avtrykk av den midterste raden med taster. Jeg regner med det bare er fettmerker, men jeg ble litt skremt da jeg så dem første gang. Er på jobb og har ikke kluten med meg, men regner med det går vekk med den.

    Jeg får også det, men de går vekk med kluten. Nå har ikke jeg tatt av plastfilmen som sitter på skjermen ennå. men skulle tro at når der går vekk fra den så går det vekk fra skjermen også.

  10. Nå har jeg fått prøvd telefonen noen dager og er utrolig fornøyd! Har fått ned et program som skifter profil når jeg går inn på forskjellige områder, feks lydløs på skolen og generell når jeg går ut igjen. Mange muligheter. Men en ting jeg lurte på: Jeg har valgt at den skal vise fornavn først og det funker veldig bra i kontaktlista, men når noen sender meg melding eller ringer kommer etternavnet først. Og når jeg har noen venner med dobbelt fornavn kommer det andre navnet først. Har en venn som heter f.eks. "Pål Espen" og når han ringer eller sender melding står det da "Espen Pål". der det sånn hos dere også?

×
×
  • Opprett ny...