Gå til innhold

Bjorn Ole

Medlemmer
  • Innlegg

    189
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bjorn Ole

  1. Sitter i samme situasjon her, skal begynne å studere her i Norge til høsten, men finner så og si ingen gode ultrabooks med Haswell. Tenkte på Sony Vaio Pro 13'3 tommeren, men virker som om den ikke har fått så bra kritikk mtp. byggekvalitet og varme.. Batteritid og skjerm er det viktigste for meg og Macbook air virker som det beste alternativet for øyeblikket, selv om jeg sliter veldig med Mac.

  2. Hei godt folk.

     

    Da ser det ut som jeg endelig skal bli kvitt en forhatt HP Envy bærbar og flytte over til stasjonær igjen. Jeg har vært litt på pinnen og ventet på Haswell og den nye serien til nVidea før jeg ville anskaffe meg ny.

     

    Jeg har disket sammen en liste over komponenter som jeg tenkte å anskaffe, lurte på om dere kunne se om det dugger eller om noe annet kunne funket bedre.

     

    Prossessor: Intel Core i7 4770K

     

    Skjermkort: Gigabyte GeForce GTX 780 3GB (Er det noe stor variasjon mellom merkene her, eller er det bare klistermerker?)

     

    Hovedkort: Gigabyte GA-Z87X-OC

     

    RAM: Kingston HyperX 4x4GB 2400MHz CL11

     

    SSD: Samsung SSD 840 Pro Series 128GB

     

    Harddisk: Seagate Barracuda® 2TB

     

    Kabinett: Fractal Design Define XL R2

     

    Strømforsyning: Corsair AX 860W

     

    Har ikke så stort behov for DVD tray, bruker for det meste Steam.

     

    Når det gjelder kjøling tenkte jeg å skaffe meg en lukket vannkjøling, men vet ikke om de som er på markedet nå passer til den nye serien med hovedkort. Noen som vet noe om dette?

  3. Heisann, vært litt lenge siden jeg har vært her, men uansett så sendte en kompis av meg en link til et nettsted kalt http://www.campkilo.no/, hvor det går fram at du skal droppe alle måltidene dine og heller drikke 4 sånne shakes per dag, for at kroppen din skal gå inn i ketose dvs. at man forbrenner fettet man har på kroppen. Dette skal visstnok gjøre det mulig for kroppen din å gå ned 7-12 kg i løpet av en kort stund.

     

    Noen som har erfaringer, meninger og resultater både for ketose og for denne nettsiden? Alle svar er velkomne.

     

    Og jeg lurer på om når man går på ketose, skal man da bare bruke disse shakesene, eller går det an å kombinere dette med tran/frukt og slikt for å holde nede sulten?

  4. ville startet med og kjøre memtest og se om noen feil på rammen, kan lastes ned Her så brennes ut på cd og bootes til den.

     

    så boote i sikkerhetsmodus, så logge på med en annen bruker og se om du får bruke pcn uten at den fryser.

    om ikke samme problem med en annen bruker så brukt den kontoen til og ta backup fra hovedbrukern din så slette den og lage deg ny.

    Laget ny bruker i Sikkerhetsmodus og logget meg innpå den, ingen frysning. Tar en virus scan for å sjekke om det kan være noe innpå.

  5. Heisann alle sammen, det virker som om jeg har et svært problem som hindrer meg i å ta i bruk min PC som er en HP Workstation xw4600 som jeg har hatt i over 1 og et halvt år, og som har fungert ganske bra til nå.

     

    Spesifikasjonene:

    • Quad Core Q6600 på 2,40 Ghz
    • nVidea 8800 GTX
    • HP 4GB DDR2-667 ECC Memory RAM
    • Intel X38 Express Chipset
    • 2 Harddisker på 500 Gb hver.
    • Windows Vista Ultimate

    Problemet oppstod nylig på Fredag den 28. Jeg kom hjem ifra skolen og skrudde på PC'en. Når jeg logget inn på desktop så ble bare alt absolutt frøset. Jeg kunne ikke gjøre noenting i det hele tatt. Så jeg prøvde naturlig nok å restarte PC'en. Men PC'en stod bare på den Windows skjermen hvor den bare laster inn. Så jeg prøvde å restarte igjen og fikk det at HP restore eller noe skulle prøve å fikse problemet. De ble ikke løst i det hele tatt.

     

    I dag så var jeg litt heldigere og kommer meg inn på PC'en men den fryser forsatt. Så jeg har to spørsmål til dere som gjerne vet noe om dette problemet.

     

    Hva er problemet og hvordan er det mulig å fikse på det?

     

    Alle forslag tas godt imot. :)

  6. Begynte å sykle for 3 uker siden med en litt gammel Hybrid til faren min som jeg fiksa kjedet og dekkene til, for at den skulle fungere. Målet var å begynne å sykle til skolen hver dag for å både forbedre det fysiske og komme litt tidligere til skolen.

     

    Veien er vel rundt 1 mil lang, en vei og jeg bruker rundt vel 25-30 min på denne. Tar meg litt bedre tid på tilbakeveien. ;) Veien er som regel god asfalt med oppoverbakker og nedoverbakker. En grusvei tar jeg og, istedet for å sykle en ganske trafikkert og smal vei.

     

    Jeg har lagt merke til at føler meg allerede litt bedre fysisk sett og er ganske motivert til å holde det oppe, spesielt siden det går raskere enn bussen.

     

    Dessverre så holdt ikke ut den gamle sykkelen så mye (felgen ble skeiv og gikk inn i bremsene og giret oppførte seg merkelig hele tiden.) Så det var på tide med å anskaffe seg en ny sykkel. Litt uvant å sykle med den men den er mye mer behageligere enn den gamle, med både hydrauliske bremser og muligheten til å regulere dempingen. Dempinga er spesielt handy når man skal opp bakker. Man bare gjør den fast også går energien som vanligvis går til dempinga, til å komme seg opp bakkene istedet.

     

    post-84757-1243204054_thumb.jpg

     

    Legger til et bilde av sykkelen min. Gleder meg allerede til imorgen. :D (Sykkelen er en Scott Sportster P1 09 Hybrid)

  7. Hey, vi fikk nylig en oppgave i norsk (1. Studiespesialisernede) om å skrive en artikkel om dataspill. Oppgaven lyder slik:

     

    ''Dataspill har slått gjennom hos de unge. Skriv en artikkel om hva det er som fascinerer ved dataspill, og vurder om det er grunn til å være kritisk til slike spill''

     

    Jeg har skrevet noen sider og jeg lurer på om noen av dere kunne kanskje lese gjennom denne og gjerne si ifra om det er noe som kan forbedres/endres.

     

    Takk. :)

     

    Dataspill__den_nye_virkeligheten.doc

  8. Virket kult men når jeg leste dette her:

     

    R.U.S.E. kommer ikke bare på PC, men også Xbox 360 og Playstation 3.

     

    Så forventer jeg at spillet kommer til å bli vannet ned for å gjøre det mer tilgjengelig for massene.

     

    Det er også slik at det er over bare et område. Jeg hadde gjerne sett for meg noe lignendes som i Total War serien eller Hearts of Iron, hvor man da kunne zoome helt ut for å se verdenen også zoome inn for å se den minste detalj. Dette virker lite gjennomførbart med dagens teknologi, men pytt pytt. :)

     

    Det kan virke som noe jeg kan anskaffe meg, men jeg vil ikke ha forventingene mine noe spesielt høye.

  9. Veldig bra skrevet, satt å leste denne på skolen og bare GLEDET meg til å komme hjem for å spille det. Men når jeg kom hjem og skulle til å laste det ned ifra Steam, gjett hva som skjedde? Strømmen gikk, i over 5 timer... Hehehe, det var litt vondt ja, men likevel...

     

    Nå sitter jeg her og koser meg over at det er helg og at jeg skal bruke mange, mange timer på dette fantastiske spillet. Jeg elsker også de små detaljene som for eksempel at hvis du trykker på en tropp ute på slagmarken og trykker Insert, så ser du ifra en soldats perspektiv i den troppen. Eller slike ting som dette

    post-19-1095609054_thumb.jpg

     

    (For de som ikke tar den, det er et sitat ifra Life of Brian :p )

  10. Det kommer alt for mye an på selve spillet. Hvis spillet er på en måte litt mørkt og litt skummelt, så kan det forsåvidt være mer passende med å ha noen bøtter med blod med, f.eks. i Fallout 3. Men mangelen på blod KAN gjøre det litt mindre realistisk og kanskje litt teit. I Battlefield 2 så var det jo slik at når man skjøt på fienden eller lagkameratene, så kom det et kvitt stoff og ikkje blod, noe som virket ganske merkelig.

     

    Det gjelder bare å ha blod der det passer og holde det på et såpass realistisk nivå.

  11. Nå er det slik at i morgen (eller i dag) så skal en god del av oss på skolen eller jobb. Etter en land juleferie så er vel jeg ikke den eneste som har snudd døgnet veldigt om.

     

    Og nå sitter jeg her klokka 3 om natten og får absolutt ikke sove. Er bare få timer til at jeg må på skolen og jeg spør. Er det bedre å prøve å sove noen ytterst få timer med risikoen om at man kanskje forsover seg, eller er det bedre å manne seg opp og døgne for å så sove tidligere enn vanligt på kvelden?

×
×
  • Opprett ny...