Gå til innhold

Breiker

Medlemmer
  • Innlegg

    1 838
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Breiker

  1. Hepp folkens.

     

    Nå er det på tide for meg å hoppe på denne nettbrett bølgen og trenger derfor litt hjelp.

     

    Har sett på både Samsung Galaxy Tab 3 10.1 (2014) og Samsung Galaxy Note 3 10.1. (både 4G og WIFI).

    Hvilken av disse skal jeg velge? Begge ser veldig lovende ut og har det jeg trenger.

     

    Enheten må dog fungere uten simkort til å begynne med siden jeg straks bytter jobb og må derfor vente på et tvillingkort.

     

     

  2. Da har jeg 4g fra netcom. Fikk oppdateringen i går. Men LTE/... dukket ikke opp under valg. Netcom sendte meg videre til samsung kundeservice. De sa at noen ganger må man tilbakestille telefonen for at det skal fungere. (Noe som krever at du tar en sikkerhetskopi først)

     

    Gjorde det og vips er jeg på nett med 4g i oslo

  3. Jeg har motsatt erfaring fra deg. Hadde tidligere S3, og jeg synes lyden er mye kraftigere på S4 i bilen. Den er kraftig nok for å si det sånn. Passer du på å stille volumet på telefonen helt opp da? For den stiller seg automatisk ned til ca halvparten når man kombler til en aux kabel eller headset. (Du har sikkert sjekka dette men)

     

    that i have. Har til og med økt input volumet i bilen på aux inngangen. Men når dama da bruker sin s2 så blir det jo megahøyt. Vil skru ned aux inn til 0 gain i bilen

  4. Sliter med lav lyd på headset utgangen. Noen som har noen tips. Bruker f. eks denne i bilen og selv om telefonen står på fullt er det liksom ikke høyt. Må skru til ca 90% på anlegget for i det hele tatt ha en følelse av høy lyd

     

    Min tidligere telefon, iphone 4s, hadde ikke dette problemet.

     

    Noen tips? Har googlet litt rundt på nettet og funnet noen apps. men de støttes ikke.

  5. Tror du heller skal ringe Get jeg. Hvis dette ikke fungerer eller du får problemer i fremtiden og de merker at du har montert mye selv. Så må du betale for teknikertimen. NB. Splitterne til clas ohlson fungerer IKKE så veldig bra. Dobbeltskjermet kabeler er IKKE tett nok for dette formålet.

     

    Spørsmålet er også hvordan du har laget denne hannpluggen. Hvorfor ikke få et skikkelig coax nett med en gang og få leverandøren til å montere dette forskriftsmessig. kan tenkes at du må legge om hele nettet hvis du får problemer og da renner pengene ut døra.

     

    Dette gjelder forsåvidt kunder av alle tv leverandører.

  6. Jeg har DS212 og er strålende fornøyd. Den fungerer kjempebra uansett hva jeg bruker den til. Har vært borti en del NAS igjennom årene men dette må være min favoritt. Beste med hele greia er DSM4.2 som ble lansert for ikke så lenge siden. Da ble airplay og DLNA lagt til på video station som lar deg streame direkte til apple tv eller dlna tv.

     

    Jeg har Apple tv3 (grøss) og den har tidligere aldri hatt mulighet til å lese fra NASet selv om NASet har Itunes server. Men da Airplay ble aktivert kunne jeg begynne å streame direkte fra NASet til AppleTV ved å bruke min Iphone som fjernkontroll.

     

    MERK! Dette er ikke streaming fra Iphone til Appletv via airplay.

    Men man setter avspillingskilde direkte i Appn til å være Apple TV. Så setter naset en direkte sesjon mot Appletv over Airplay. Men du kan spole frem og tilbake på telefonen uten større problemer

  7. Skal skal fungere fint det der. Forkurset til ingeniør er jo for å skaffe folk uten generell studiekompetanse akkurat dette. Det er et år med påbygging fra vgs. Så er det rett inn. (du trenger generell studiekompetanse + litt til for å gå ingeniør)

     

    En ting du kan tenke på er f. eks å søke deg inn på forkurset til HiO:IU. Gå det et år. Så ta 3 årig bachelor f. eks på HiO for så å ta 2 år på NTNU. De to årene blir litt kjipere enn de som går 5 år på NTNU men du slipper noen fag som er ufattelig kjedelig på master de første årene

  8. Har faktisk lest en del om DMAA i det siste. Dette skyldes det faktum at jeg tester ut BSN Endoburn NT for å få i gang forbrenning etter en lang periode skadet. Og endoburn inneholder bl.a DMAA.

     

    Jeg kan ikke si at jeg har fått noen av de bivirkningene som er nevnt tidligere i tråden. Men jeg kan skjønne at folk er bekymret. BSN EndoBurn NT dukker opp på samme liste som Jack3d flere steder og ja det kan slå ut på dopingtester ser det ut til.

     

    Litt mer info om DMAA her

    http://www.matportal...inneholder_dmaa

    http://en.wikipedia....methylamylamine

     

    DMAA skal ikke være farlig i små doser når det kommer til Jack3d og Endoburn og som ved alle kosttilskudd er det viktig å lese innholdsfortegnelsen og bruksanvisning. Det har vært dødsfall i forbindelse med styrketrening der obduksjonen har funnet at DMAA eksisterer i kroppen. Men jeg tror de aldri har klart å skikkelig knytte DMAA til disse dødsfallene.

     

    Jeg kommer over en treningsblogg til ei fitness dame. Hun tok 3 piller før frokost og stacket dette med mange andre typer tilskudd. Og det er egentlig helt villt å lese. Det står ganske tydelig at man ikke må overskride mer enn 1 tablett om gangen med 4-5 timers mellomrom.

     

    Selv tar jeg 1 tablett 45 min før frokost og 1 tablett 45min før middag. Og under hele dagen har jeg i meg ca 3 liter vann foruten det som blir drukket under trening. DMAA krever at du drikker myyyye vann.

    Merker ikke noen stor nedgang i vekt men jeg merker at kroppen er mer på "alerten", at jeg springer ofte på do og at jeg kroppen har forandre litt fasong. Det skal også nevnes at det er energiboost ca 1-2 time etter at jeg har tatt den. Dette daler ned igjen etter ca 2 timer og jeg blir da veldig sliten.

     

    Forresten så inneholder proteinpulver oftest IKKE DMAA og produktet du har sett deg ut inneholder heller ikke det.

     

    Ble en del avsporinger her men sånn er det jo noen ganger.

×
×
  • Opprett ny...