Gå til innhold

twentyfour

Medlemmer
  • Innlegg

    144
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av twentyfour

  1. Helt klart en av de beste komediene du har sett, og så slår du til med en middels karakter?

    Forøvrig en film jeg ser frem til.

     

    For meg er karakteren hakket over middels. Å gi topp karakter på komedier er ikke så enkelt.. Har sett mye dårlig opp igjennom tidene. Men ja.. syns du bør glede deg :)

  2. Role Models

     

    Heilt klart ein av dei bedre komediefilmene som jeg har sett. Feelgood følelsen holder seg igjennom hele filmen. Med skuespillere som Paul Rudd, Seann William Scott og Christopher Mintz-Plasse kan ikke dette gå feil

     

    8/10

     

    Forgetting Sarah Marshall

     

    Denne komedien imponerer stort. Jason Segel er rett og slett genial. Jonah Hill og Russel Brand spiller dei fantastiske typene. For meg går denne filmen til topps over beste komediefilmer.

     

    9/10

  3. Da er det tid for litt bedre kjøling i kassa mi! Vil gjerne feste noen flere vifter, 120mm for å være presis. Har i dag kun vifta nede ved psu og hdd og den i taket. Har en som blåser ut bak men fungerer ikke så veldig bra så skal ha en ny der også. Da er spørsmålet. Hvor skal jeg feste de nye viftene og hvor mange trenger jeg? Anbefal gjerne noen vifter også=)

     

    Er det orginale 120mm viftene du har stående i nå? Skal desse byttes ut, eller skal du berre sette i nye der det er ledig plass.. ? Har selv Mist 120 mm vifter i topp (rødt led lys), bak, en i front. Alt er koblet på viftestyring.. meget stillegående :)

  4. Fekk nettopp denne gladmeldingen :)

     

    Bokklubben Nye Bøker har i dag sendt deg følgende varer:

     

    Fakturanummer 6739181 : 1 stk. 8106398 DVD Mystic river (B-post)

    Fakturanummer 6737649 : 1 stk. 2441616 DVD Angel sesong 3 (B-post)

    Fakturanummer 6737655 : 1 stk. 2441594 DVD Angel sesong 5 (B-post)

    Fakturanummer 6737654 : 1 stk. 2441608 DVD Angel sesong 4 (B-post)

    Fakturanummer 6737682 : 1 stk. 2379910 DVD 28 Dager Senere (B-post)

    Fakturanummer 6739182 : 1 stk. 1869221 DVD Syriana (B-post)

    Fakturanummer 6737710 : 1 stk. 2521768 DVD Fargo SE (B-post)

  5. Jeg bestilte varer i pund for kun et par dager siden fra Play.com. Fungerte helt fint, og varene er nå sendt. Vær obs på at det ikke er alle typer varer Play sender til Norge.

    9491268[/snapback]

     

    hmm.. får prøve igjen når jeg får lønn. har kun bestilt cd'er der.. er det mulig å få norsk tekst på filmer man bestiller fra play?

    9491546[/snapback]

     

    Det må du nesten sjekke om det står Norwegian på subtitles.. Har kjøpt flere filmer fra Play med engelsk cover som har norsk sub..

  6. de brukes i en måned men du tar dem av om natten og har dem i en rensende væske. Er du tørr på øynene fra før kan det føles mer ubehagelig med måneds enn med dagslinser. Antar at slike spesiallinser også koster litt mer enn vanlige månedlinser. Men snakk med nærmeste optiker, feks brilleland som jeg er fornøyd med

    8963523[/snapback]

     

    Men er det noe vits å kjøpe briller da ?.. jeg tenker at hvis disse månedslinsene er ubehaglige, vil jeg sikkert bare bruke de til trening osv.

    8965080[/snapback]

     

    Briller er alltid fint å ha... Det er greit å ta månedslinsene av om kvelden slik at øyene får hvile seg til neste dag. Og da er briller bra å bruke. Vist du blir mye tørr på øyene så vil jeg anbefale comfort dråper.. Tar 1-2 dråper på hvert øye

  7. sto tallet £20 noe sted på pakka, gjorde det det, var det sikkert en toller som ikke var så nøye

    8949241[/snapback]

     

    Vet ikke... Er limt en tollvesenet lapp på toppen av pakken.. Ser ikke hva som står under den. Pleier ikkje tollen å åpne pakker for å sjekke kvittering osv. da?

  8. Vet ikke hvor jeg skal poste dette her.. så gjør det her.. Måtte betale toll for en pakke fra Amazon.co.uk i går. Vart dobbelt av den egentlige prisen.. plutselig vart det ikke så billig :(

     

    Men uansett.. Dette med tollen hadde jeg regnet ut på forhånd.. så vart ganske overrasket da jeg måtte betale toll

     

    Subtotal of Items: £20.38

    Postage & Packing: £2.27

    Promotion Applied -£5.00

     

    ------

    Total for this order: £17.65

     

    Total summen er over 200kr.. men vist du trekker i frå "Postage & Packing" så blir det under 200kr... Har dei gjort en feil her?

  9. Har slitt med slik kløe sjølv i flere år.. Gjekk til lege en gang og han sa jeg måtte bruke parfymefri såpe. Det har jeg gjort.. men likevel klør det etter dusjing. Har faktisk også opplevd samme kløe etter svetting (trening etc.)

  10. Har nettopp hatt Kronisk betent talgkjertel i øyelokket og lurer på om det er anbefalt og skifte mnd-linsene  som jeg brukte da jeg fikk det. Har brukt de 1 uke.

     

    Bør jeg skifte til nye?

    8809201[/snapback]

     

    Nå har ikke jeg satt meg skikkelig inn i denne øyesykdommen her.. men har hatt øyekatarr og da fekk jeg beskjed om å bytte både linser og buret som jeg har dei i. Dette for å unngå at bakterier ikke blir videreført.. og at det kommer igjen

×
×
  • Opprett ny...