Gå til innhold

daigoro

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av daigoro

  1. Har en plan om å sette opp en 3G/4G router på hytta for å blandt annet ha et IP kamera stående der. Det som imidlertid er problemet er at hytta ikke er oppvarmet og dermed kan det sikkert fort bli opp mot -20 i løpet av vinteren. De routerne jeg har sett sier at de har "operating temperature" fra 0 grader. Noen som har erfaring med routere og hva de faktisk tåler?

  2. A Song of Ice and Fire er helt klart en av de absolutt beste Fantasy seriene, ikke hørt om noen som ikke har likt den i motsetning til noen av de andre seriene som blir nevnt.

     

    Robert Jordan har fått en del mot seg etter at det begynte å gå litt tregt for å si det mildt, både med plot og årene det går mellom hver bok, men uansett en veldig bra serie det er verdt å få med seg synes jeg.

     

    Terry Goodkind og Sword of Truth serien er vel mer ymse... Første boka er veldig bra, men så går det stort sett bare en vei og litt uti serien blir det ekstremt mye samme saken opp igjen og av alle ting blanda inn masse av forfatterens politiske synspunkt oppi alt.

     

    Malazan skal være utrolig bra har jeg hørt, ikke lest dem selv enda. Play.com selger dem sikkert billigere enn i Norge, hvis man vil ha dem på engelsk da...

  3. Domino er serverdelen som alle applikasjonene man har kjøres på. Epost er bare en liten del av det hele og mange større bedrifter har websider, intranett og ekstranett basert på Lotus Notes. Største forskjellen fra andre utviklings/applikasjons-miljø er at det ikke er en relasjonsdatabase i bunn, ihvertfall ikke i utgangspunktet. Lotus egner seg spesiellt godt til applikasjoner der arbeidsflyt er en del av løsningen siden epost og tilgangskontroll er integrert mye sterkere enn man mange ganger finner hos andre systemer.

     

    Her er en lenke der det står litt mer:

     

    http://en.wikipedia.org/wiki/Lotus_Notes

  4. George R.R. Martin - En av de absolutt største innen Fantasy sjangeren for tiden. Så hvis du ikke har fått med deg "A Song of Ice and Fire" serien enda så ligger det noen tusen sider og venter der.

     

    Tad Williams - Har skrevet en fantasy trilogi som heter Memory, Sorrow and Thorn som det absolutt er verdt å få med seg. Også Otherland-serien som er mer SciFi kan anbefales.

     

    Robin Hobb - Har skrevet flere serier som er utrolig bra, Farseer, Liveship Traders...

     

    China Mieville - Hvis du er ute etter å lese noe litt utenom det vanlige så er bøkene hans sjukt bra.

     

    Terry Pratchett - Fantasy med humor...

     

    Andre forfattere som er spådd å bli de neste store innen Fantasy er Steven Erikson og Scott Bakker.

  5. Det mest riktige nummeret er nok pages, selv om det også kan være villedende alt etter hvordan nettstedet er bygd opp. Hvis du f.eks. laster en egen html side i en iframe for hver side bruker går inn på så får du plutselig 2 pages for hver side. Tallet pages sier heller ikke noe om antall unike brukere, hver bruker vil jo normalt gå inn på en rekke sider og dermed generere telle som x antall pages.

     

    Reuqests teller alt som lastes f.eks. 1 for hvert bilde, javascript, css filer og andre ting som lastes for hver side.

     

    Med ett litt mer avansert statistikkprogram får du forøvrig alt dette spesifisert mye mer detaljert.

  6. Hjelper

     

    Hvis du skal bruke den onClick saken du har må du vel definere de variablene du bruker noa alla koden under.

     

    Synes forøvrig det var en litt merkelig måte å gjøre det på, mer normalt ville vel kanskje være å hente ut verdiene fra det som er valgt oppe i check funksjonen din og bare droppe de onlcik greiene helt.

     

    <script LANGUAGE="JavaScript">
    var button1 =0;
    var button2 =0;
    
    function check() {
    ...
    ...
    

  7. Hard ADSL fra NextGenTel og prøver å sette opp en ftp server og rute trafikken gjennom en Speedtouch 516i og det virker som det er helt umulig.

     

    Har via webgrensesnittet mot ruteren forwarda port 20-21 videre til selve ftp serveren, men det gjør ingen forskjell. Har hele tiden testet fra en PC utenfor mitt nettverk siden jeg leste en plass at Speedtouch saken ikke lot man gjøre en loopback ut fra lokalt nett. Har også hele tiden prøvd med passive ftp, men som sagt ingenting hjelper.

     

    Noen som har fått dette til å virke?

  8. Du kan ihvertfall se det direkte av serverloggene, står googlebot eller noe alla det som klient der. Den kommer også fra IP adresser som stort sett starter på 68.142.

     

    Hvordan den vises på forumet kommer vel helt an på hvilken type forum du kjører. Noen har kode som skjønner at det er googlebot andre ikke, men IP adressene er nok det letteste å se det på i selve forumet.

  9. Hvor mye du får betalt for et klikk varierer veldig siden det er basert på hvor mye akkurat den annonsøren betaler Google for akkurat det klikket og så får du din del av det igjen...

     

    Ugyldige klikk er når du f.eks. oppfordrer besøkende til å klikke på disse annonsene eller f.eks. har et dataprogram som gjør lignende etc... Altså alt som ikke er reelle besøkende som klikker på annonsene av reell nysgjerrighet. Vanlig click-through rate vil over tid normalt ligge en plass mellom 0% og 1% er ihvertfall min erfaring.

×
×
  • Opprett ny...