Gå til innhold

Games1

Bedriftskontoer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Games1

  1. Heisann

     

    Bestilte noen spill fra videogameplus.ca som ble stoppet i tollen. Bestemte meg for å ikke hente ut pakkene, så de ble sendt i retur. Nå har det gått over en mnd og vgp har ikke mottatt pakkene.

     

    Noen som har vært borte i samme problemstilling? Har man noen forsikring via visa?

    Om man betaler med et kredittkort (VISA er sannsynligvis debet i ditt tilfelle), betyr det dessverre ikke at dette dekkes av selskapet om en pakke forsvinner.

     

    Dette har med de valg og tjenester nettbutikken tilbyr, har du valgt en sporet/forsikret pakke vil du nesten uansett ha krav på å få tilbake kjøpesum (mest sannsynlig fratrukket innbetalt frakt) ved retur av produkt. Dette fra butikk vel og merke.

     

    Har du derimot valgt en ikke sporet pakke (som sikkert 90% andre i verden) er sjansen liten i det hele tatt for at en pakke "forsvinner" (i forhold til antall pakker/brev som blir sendt på verdensbasis). Den kan være meget forsinket i hele retur prosessen (båt eller flytransport), samtidig som at det tar litt tid for en større bedrift som VGP å behandle en retur som har kommet inn.

     

    Jeg har selv ikke handlet med VGP, men antar de har en god returordning under din konto på nettsiden, som gjør at du vil få beskjed om en vare er ankommet tilbake dem?

     

    Tror tid og tålmodighet er nøkkelordene i denne saken, dessverre.

  2. ja den skkal enda være i produksjon men dissa dumme butikene foretreker ds faen ta ds

    ds har ødelakt alt for gode gamle gameboy dei skulle lagga en ny gameboy istedet for ds

    for eksempel gameboy Touch.

     

    Vi får bare håpe at Nintendo vil på et eller annet tidspunkt lage en ny GameBoy, eventuelt sammens med en nylansering av DS 2 ... Men mest sannsynligvis ikke, da to hånholdte plattformer å utvikle spill for vil være lite hensiktsmessig.

     

    GameBoy spill er konge, elsker de utvidete porteringene av Super Mario 1,2,3 blant annet...

  3. Kjenner at jeg er lettere forbanna på Play.com nå. Fikk god hjelp på Posten, og den hyggelige damen leverte ut pakken min uten problemer. Jeg kommer hjem for endelig kunne nyte Forza Motorsport 2, men hva ligger i pakken? Joda, Mario Party til DS.

     

    Hurra for Play.com.

     

    På toppen av det hele klarer jeg ikke å finne mailadressen deres på siden, slik at jeg kan på sendt mail om hva jeg synes om servicen deres. Mulig jeg er blind, men er det noen som har den foran seg?

     

    EDIT: Forsøkte meg med den samme jeg fikk ordrebekreftelsen fra, [email protected]. Vet ikke om den fungerer.

     

    Mario Party DS får jo du mer penger for ved å selge privat på nett, og deretter bestille Forza Motorsport 2 på nytt fra Play.com ... Et knallspill til DS..!

     

    Kan jo hende du tjener penger på det hele...

     

    Hadde nok ikke sendt det i retur, spør du meg, hadde nok beholdt det.

  4. Siden jeg aldri har eigd en PlayStation 2 selv, er det helt herlig at dette spillet kommer på Wii (som en sta Nintendo tilhenger som meg er det vanskelig å anskaffe PS2)...

     

    Dette er en av to titler som jeg har misunnet PS2 plattformen, det andre er forøvrig Shadow of the Colossus ...

     

    Har ikke spillt noen av de, men allikevel trekker de enorm interesse fra min side. Gleder meg nå som Okami kommer til en av Nintendo's konsoller.

  5. Hei! Lurer på priser for onecall i utlandet skal til frankrike i ferien og lurer på hvor mye for eksempel en melding koster har Onecall Faktura

    Ved å ta en rask titt på nettsiden er det oppgitt tre ulike SMS priser for Frankrike. Det er tre leverandører du kan koble deg opp mot og de ulike prisene er som følger:

     

    Bouygues Telecom (Displaykode: Bouygues Telecom) - 2,59 NOK

    Orange France (Displaykode: Orange F) - 3,40 NOK

    SFR (Displaykode: SFR) - 2,98 NOK

     

    Mottak av SMS er gratis.

     

    - Det var visst en som svarte før meg, jaja...

  6. Har hørt at slik form for lagring (papp, papir, magasin osv.) lagres best tørt og mørkt.

     

    Så jeg tror en luftavfukter ville vært viktig å installere (tror de er ganske store, nesten som et lite kjøleskap) om lagringen din er seriøs... For ellers vil antageligvis samlingen morkne, bli myke og bulkete over tid.

     

    Men det kommer jo selvfølgelig ann på hvor mye luftfuktighet du har der nede, kanskje låne deg en måler av noen?

     

    PS: Har kjellerommet noen form for ventilasjon? ... Hvis ikke er det et veldig stort faresignal for at lagring vil gå dukken over tid.

  7. GameBoy Micro er egentlig ikke annet enn samlermateriale (sånn bruksmessig sett på konsollen), om man ikke ønsker seg en SUPER lett GameBoy å kunne legge i f.eks skjortelomma og ta den fram enhver tidsluke man har tid, hehe... DA er den riktig!

     

    Min anbefalning er uansett GameBoy Advance SP, eventuelt den med "ekstra" sterkt baklys... Kanskje vanskelig å finne, men ikke umulig.

     

    Svært mange av spillene som finnes på GB og GBC er av høy kvalitet og dør ikke ut før om et tiår, kanskje aldri for den del... Så SP lenge leve.

  8. Hei. Det var ikke jeg som spurte om Donkey Kong Country 3, men bare spør her siden du nevner butikken deres. Jeg var inne på hjemmesiden deres nå. Har aldri hørt om den før jeg så denne posten. Men ser at dere har et spill til Super Nintendo som jeg har hatt lyst på i flere år. Men lurer på, tester dere spillene før dere sender? Og det er fullstendig trygt å handle hos dere? Har vært ute for å ikke få spill før fra andre ukjente nettbutikker, enda jeg hadde betalt for det skjønner du. Så ble det mye stress med å ta kontakt for å enten få pengene tilbake eller be de om å sende spillet. Dette var noen år siden, så husker ikke hvilken nettbutikk det var. Etter det ble jeg litt skeptisk til ukjente nettbutikker.

    Hei, vi gjør så godt vi kan og kvalitetsikrer alle spill vi får inn. Så Ja; vi prøver å rense og teste ethvert spill vi har for salg.

     

    Skulle du derimot få et spill som ikke fungerer hos deg, ta kontakt og vi vil være meget behjelpelig med å løse problemet.

     

    Det finnes to måter å betale hos Games1, det er ved bruk av VISA/MasterCard eller ren bankoverføring til et oppgitt kontonummer. Visa/MasterCard er trygt og kryptert, betalingen foregår mot PayPal.com sitt nettsted. Dvs. vi får beskjed fra PayPal at det er gjort en innbetaling til ordre X (hvor X er ordrenummer til kunde), så vi vil aldri kunne se eller finne ut hva kredittkortnummer en kunde benytter ved en handel hos oss.

     

    Jeg kan som daglig leder av bedriften si at vi er en trygg leverandør, ønsker du å være helt 100% sikker på at varen kommer fram ber vi deg velge forsikret levering og du vil få tilsendt et sporingsnummer på e-post som du kan bruke mot posten.no.

     

    Ellers er vanlig A-post gratis/inkludert i pris.

     

    Vi er registrert i brønnøysundregisteret, nyoppstartet fra desember 2007. Se under Om Oss til høyre på nettsiden.

  9. Hvorfor kan ikke de gode konsollene og spillene bli bygd igjen!?

    savner Sega, atari...

    Du får se om du finner noen som samler eller har en Sega og/eller Atari liggende, jeg har en DreamCast liggende som jeg bruker svært lite, er personlig mer en Nintendo tilhenger.

     

    Enig der. Bla.a burde Nintendo laget en sonefri retro-konsoll som spiller både NES, SNES og N64 kassetter - hadde blitt en enorm suksess. Finnes uoffisielle konsoller som gjør dette, men de er stort sett temmelig dårlige og føles junkete.

     

    Når det er sagt, tror jeg Virtual Console har satt en stopper for dette.

    Virtual Console er i nåtiden noe begrenset, men ser kanskje i løpet av noen år, kanskje rundt lansering av Wii 2 vil de fleste spillene/klassikerne være tilgjengelig for lovlig nedlasting i Virtual Console butikken.

     

    Så idag burde man heller skaffe et eksemplar av de gode gamle kassettene :)

     

    Men kan man få Bestilt NES, ATARI, SNES og SEGA. ?!

    Lurer på om det finnes en side på nettet eller en butikk som selger noe sånt i smuget?!

    Vi kan antakeligvis hjelpe deg med å finne noe av det du leter etter hos Games1.

  10. Er det noen som vet når eller om dette spillet kommer til wii? Har allerede sett etter lignende tråder, men de har alle vært gamle. Hvis det er en oppe alt bare send Link :D

    Hvorfor vente på noe som "kanskje" aldri kommer?

     

    Du får tak i spillet på GameCube disk (derav kompatibel med din fantastiske Wii maskin). Men om du liker (slik som meg) å spille det helt originalt og nostalgisk med den trevingede N64 kontrolleren, kan du skaffe deg dette på enkel måte.

     

    The Legend of Zelda: Collectors Edition er meget ettersøkt vare i disse dager, anbefaler denne like sterkt som anskaffelse av originale spill (eller istedenfor VC).

  11. Kan du linke til korrekt type kabel? Nei, jeg har ikke fått noe lyd ennå.

    Det er tre mulige valg av kabler til Super Nintendo (originalt):

     

    1. RF kabel (se bilde)

    2. RF kabel, som også brukes på Nintendo 8-bit (se bilde)

    3. AV kabel, som gir det mest optimale bildet. (se bilde)

     

    1 og 2 er de mest vanlige og en av de medfølger en SNES/NES. Den 3 kabelen er samme kabel som brukes på Nintendo 64 og GameCube (så har du det liggende, kan du bruke denne på SNES, anbefales), da trenger du heller ikke å "søke" inn SNES maskinen... men velger AV1, AV2 osv...

     

    På baksiden av SNES maskinen er det også en knapp mellom to kanaler, du burde prøve å endre denne og søke inn SNESen på nytt, kan hende dette fungerer angående lydproblemet.

  12. Du kan finne Nintendo 64 kontrollere på Games1 sine nettsider, men siden jeg må følge forumets retningslinjer kan jeg ikke lenke deg direkte i denne posteringen.

     

    Vi har der helt feilfrie (brukte) Nintendo 64 kontrollere med ny tommelstikke/styrespake.

     

    Kom innom å titt, hvis du har lyst.

  13. Vel hvis man ser på billigste nypris på produktene er de som følger (cirka):

     

    2x Wii Kontroller = 399,- pr. stk (798,-)

    1x Wii Classic Kontroller = 199,-

    2x Wii Nun-chuck = 199,- pr. stk (398,-)

    1x Super Mario Galaxy = 399,-

    1x Mario Kart Wii = 449,-

    1x Mario Party 8 = 399,-

    1x Komplett Wii Maskin med 1 Nun-chuck, 1 Wii Kontroller og Wii Sports = 2195,-

     

    Legger man alle disse sammen har vi en nypris pr. idag = 4837,- NOK.

     

    Brukt pris... Hvis man selger pakken samlet vil jeg anta du får 3000,- sånn cirka. Med kvitteringer får man gjerne mer, dette gir mer troverdighet til selger og varene...

     

    Selger du det i stykkvis (noe mer arbeid) gir det antagelig en del flere hundrelapper... Dette er ren logikk når det kommer til salg...

     

    Jeg lurer på om noen kan gi meg en ide på hva slags pris jeg kn få for dette.

     

    Wii brukt i ett halvt år.

    3 wii kontroller (2 som er to uker gammle)

    1 wii classic kontroll

    3 nun-chucks(2 ca 2 uker gammle)

    Wii sports

    Super mario galxy

    mario kart wii (med ratt)

    mario party 8

     

    Ingen av tingene er slitt eller skadet og jeg har alle manualer og bokser. Håper på god feed-back.

×
×
  • Opprett ny...