Gå til innhold

Jonulf

Medlemmer
  • Innlegg

    258
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jonulf

  1. Må si meg enig med de andre som mener det er noe positivt. Det er mange gutter/menn som ikke greier å vise følelser i det hele tatt. De bare setter på "tøffing-masken" og cruiser gjennom livet på den måten. De kan virke litt kule i den form at de alltid tar ting med knusende ro, men hvis det skjer noe er de ikke like kule når de ikke greier å ytre sin bekymring og sorg.

     

    Jeg mener du er heldig som greier å vise følelser slik. Du er ikke depresiv fordi du lar deg bli revet med av følelsene. Samtidig må du nok lære deg en teknikk for å kunne holde følelsene i sjakk. Kan sikkert være greit i enkelte situasjoner.

  2. Kompisene dine. Du er ikke med kamerater første gang du skal treffe ho.

     

    Var litt bekymret for det jeg og, men følte at det var litt rart å spørre henne ut på noe bare oss to når jeg nettopp har truffet henne. Vet det høres litt teit ut, men du kan vel kanskje si at jeg fikk litt nerver :p

     

    Men så kan det og også være at hun rett og slett bare ikke kunne!

     

    Skjønner jo at det er fullt mulig og mest sannsynlig. Men jeg synes det er litt rart da at hun ikke sendte en melding hvor det stod at hun ikke kunne.

  3. Hallo allihopa.

     

    Sitter her litt molefunken etter å ha blitt ignorert på en litt spesiell måte.

     

    Sist fredag var jeg en tur ut på byen og hadde en kjempekveld. Helt på slutten, traff jeg en kjempesøt russejente og kom i prat med henne. Praten gikk løst og fint og vi flørtet litt fram og tilbake. Fikk et lite kyss og telefonnummer og beskjed om å ringe henne en annen gang. Akkurat slik som gjør en kveld bra.

     

    Tenkte å spørre henne med ut på noe uskyldig for ikke å legge noe press på henne. Så jeg ringte på tirsdagen og spurte om hun ville være med ut på torsdagen i syv-åtte tiden og spille biljard ilag med noen kompiser. Det virket som hun hadde veldig lyst til det, men hun visste ikke om det passet på torsdagen. Hun skulle ringe tilbake når hun visste noe mer.

     

    Hørte ikke noe fra henne på onsdagen og etter jobb på torsdag så samles to kompiser og jeg hos meg for å grille før biljard. Tenker at siden hun virket som hun hadde lyst til å være med så sendte jeg en melding og spurte om hun kunne tenke seg å være med på grilling først hvis det passet. Hun sendte svar "Hei! Hvor og når er det snakk om grilling da? Jeg kan ikke si enda om jeg kommer. Snakkes:)"

     

    Svarte jo hvor det var og at det skulle være i sekstiden. Hørte aldri noe mer fra henne. :thumbdown: Vi dro jo på biljard uten henne og var der til sånn ca nå.

     

    Hva var det som skjedde her egentlig? Hun virket veldig keen tidligere, men plutselig vil hun ikke. Kunne hun ikke bare si at hun ikke kunne, eller at hun ikke gadd eller at hun ikke ville se meg mer. :ermm::hmm:

     

    Hilsen en litt forvirret Jonulf.

  4. Heisann godtfolk.

     

    Fikk nettopp en glimrende(tror jeg) idé. Nå nærmer det seg helg, og det er sikkert mange som skal ut på festligheter. For mange involverer festlighetene også alkohol.

     

    Det er sikkert mange som har erfaring enten som mottaker eller sender av hysteriske SMS i fylla. Mange synes og det er smart å forklare meningen med livet til alle på internett som skulle være interessert. :blush:

     

    Derfor tenkte jeg at dette kunne være en diskusjonstråd for fyllemeldinger. Fortell om de mest absurde eller største åpenbaringer du har hatt i fylla og delt med andre. Og når lørdagen kommer, og vi alle kommer hjem fra en festlig tur på byen, kan vi sette oss ned her og skrive et innlegg om noe som vi gjerne vil dele med andre. Dagen derpå kan vi sitte og le av alt og stemme frem det som var kveldens beste innegg.

     

    :thumbup:

  5. Det rareste med drømmer er at uansett hvor ulogiske de er når man er våken, så er de fullstendig logiske mens man drømmer.

     

    Hadde en drøm for noen år siden. Var 17 da. Skulle på trening og kastet meg på sykkelen i bare underbuksene. Syklet en SINNSYK omvei for å komme meg til ishallen. Gjennom byen og langs med kysten, men når jeg var bare et par hundre meter fra ishallen så satt jeg plutselig i bilen til mamma. Hun hadde på en måte kjørt meg hele tiden.

     

    Hun stoppet bilen bare et par meter fra døren til ishallen og jeg gikk ut, men den åpnet seg ikke. Da visste jeg jo at det var stengt den dagen. Hadde på en måte visst det hele tiden. Jeg snudde meg for å sette meg inn i bilen igjen, men mamma hadde allerede kjørt. På et eller annet tidspunkt hadde jeg og fått på meg treningsklær. Siden hun allerede hadde kjørt var det logisk å si til henne at jeg måtte hentes, så derfor gjorde jeg det. Husker ikke hvordan jeg gjorde det. Om hun stod der eller om jeg bare kunne snakke med henne. Hun sa at hun var hjemme men skulle komme og hente meg, og at jeg bare skulle sykle litt rundt mens jeg ventet.

     

    Derfor satte jeg meg på en trhjulsykkelog syklet rundt i et digert hull som var der hvor parkeringsplassen egentlig skulle være. Så våknet jeg. Følte meg litt desorientert når jeg våknet. xD

  6. Idag kom den den nye musen i posten. Logitech G500. Førsteintrykket var greit, men jeg merket at noe var feil. Den liker ikke å gå skrått nedover. Da vil den liksom gå mer til siden enn nedover. Jo saktere jeg beveger musen jo mer fremtredende er det. hvis jeg går sakte nok kan jeg få pekeren på skjermen til å gå rett bortover mens jeg til slutt ender opp med musen helt på bunn av musematten.

     

    Jeg har prøvd alt av innstillinger. Merker en viss bedring npr jeg stiller rapporteringshastigheten fra musen. Pa 1000Hz er den verst så blir den gradvis bedre ned til 250Hz, men den blir alrdi helt bra.

     

    Er dette en produksjonsfeil? Noen andre som har opplevd det samme?

     

    P.S. har nyeste drivere innstallert.

     

    P.P.S. har prøvd på flere underlag og oppdatert firmware. :p

  7. Hei

     

    La meg bare begynne med å si at du ikke er den første som har vært I en slik situasjon. Jeg var I nesten identisk situasjon for ca. Fire år siden. Vi hadde vel vært ilag en stund, men hun fikk kalde føtter eller noe. Samtidig følte hun seg trygg rundt meg, og vi endte derfor opp med å henge mye med hverandre. Det var selvsagt en del sex og kosing på gang, og det kunne se ut som om vi var ilag. Jeg ble jo rastløs etter en stund og begynte å presse henne litt. Jeg sa enten eller, ikke noe I midten. Da skøv hun meg fra seg litt, og jeg tolket det som om hunville slutte det helt. Da jeg på en måte hadde sett at slaget var tapt, at jeg ikke kom til å få henne trakk jeg meg selvsagt tilbake. Da kom hun smygende tilbake, og etter en liten stund endte vi opp ilag.

     

    Grunnen til at hun kom tilbake var at hun faktisk var veldig glad meg. Akkurat som din jente er I deg. Så nar jeg ikke la press på henne, og det virket som om hun kanskje kom til å miste meg, bestemte hun seg for at alt var bedre enn ingenting. Vi var ilag I tre år før det ble slutt. Jeg sier ikke at å skyve henne vekk er svaret, men du bør kanskje få henne til å innse hva hun kanskje mister hvis hun fortsetter slik, men ikke still et for tøft ultimatum, for da skremmer du henne iallefall.

     

    Ble litt rotete, men håper det hjelper deg litt til å finne ut hva du vil gjøre. For du må nesten gjøre noe, for det er ikke sunt å leve midt mellom to ting og bli dratt til hver kant. Usikkerhet bryter sakte ned sinnet til alle etter hvert.

  8. Ser at det er noen rundt om her i landet som har levert inn den infoen, og ingen av de har nevnt noe om tappet konto eller en eller annen utlending som har dukket opp på døren med samme navn og personnummer.

     

    Sendte allikevel en mail til de nå og sa at jeg ikke kom til å gi ut infoen. Får se hva de gjør videre nå.

  9. Jeg ringte og snakket med dem før idag. Snakket da med en svensk dame, og hun bekreftet at de hadde sent en mail til meg og bedt om denne personlige infoen. Hun sa at de trengte det fordi de ikke brukte Visa verified og at de var i Frankrike og ikke hadde noen butikk i Norge. Selvsagt sa jeg at jeg ikke ville gi ut slik informasjon. Da sa hun at jeg kunne bare gi henne personnummeret mitt. Glem det, var svaret mitt.

     

     

    Dette er mailen jeg fikk. Det følger og med en kryptert link til å laste opp bildet.

    Dear customer,

     

    To dispatch your order we require a copy of the credit card used as a

    method of payment (the front side is enough) and a copy of your ID

    (passport, ID card or driving licence). Furthermore we require a

    proof of the delivery address (gas, electricity, telephone bill less

    than 3 months old). If the delivery address corresponds to your

    office, please send us a document with the name of your company and

    your professional e-mail address.

     

    We apologize for this unusual request but it will help us and our

    bank protect you from the frauds by credit cards. This request is

    made the first time a customer orders on our web site only. As soon

    as we receive your data you will become our customer and you won't

    need to send those data anymore when placing new orders.

  10. Hei alle sammen.

     

    Jeg bestilte en Motorola Milestone fra expansys.no igår. Idag fikk jeg en mail fra dem hvor de ber om en kopi av framsiden på Visa-kortet jeg brukte til betaling, kopi av ID(sertifikat eller pass eller noe i den duren) og en kopi av en regning av strøm eller noe til huset mitt som bevis på at leveringsadressen faktisk finnes.

     

    Jeg synes alt dette virker veldig mystifistisk, og tror ikke jeg har lyst til å sende all denne infoen. Er det noen som har handlet hos dem før, eller vet noe mer om denne plassen?

     

    Jone

  11. Snip!

    What he said.

     

    Hvis du ikke greier å beherske sjalusien og kontrollen du vil ha over henne, vil hun bare prøve å rive seg mer vekk. Da vil hun se til guttevennene sine og se at de lar henne gjøre som hun vil. Da er det en mulighet for at hun blir tiltrukket mot de. Man kan si at du faktisk skaper muligheter for kjæresten din til å se etter kjæreste-egenskaper hos andre.

     

    Skaden kan allerede være gjort. At hun allerede føler at du kveler henne. Det du burde gjøre var å si til henne at du har sett litt på deg selv og ser egenskaper i deg selv som du ikek liker(sjalusien). Si at du jobber med det, og faktisk jobb med! Si at hun kan gjøre akkurat slik hun vil, du er bare glad i henne og vil at hun skal ha det bra. (Noe jeg antar at du vil)

  12. Hva ville du sagt om kjæresten var utro?

    Yo, vært litt opptatt me juleting. Sry. :-P eg tror sje eg har tid før i romjulen.

    Og då tror eg kanskje eg ska ha lan. Join inn?

     

    Hva sier du alltid til din beste venn?

    Vi møtes hos Tonje kvart på ni

     

    Hva er det første du sier når en kompis blir påkjørt av en buss?

    Jeg finner deg jeg. Vi står i ølkø nå.

     

    Hvilken sms er du blitt mest glad for?

    Nå er vi her. :) hvor er dere?

     

    Hva sier du til dine foreldre før du går og legger deg?

    285 des. Så bare kast all mat som går ut på dato før d

     

    Hva ville du ropt ut?

    Hallå! Det hadde vært fun, men eg tror eg utsette det litt.. ;)

     

    Hva ville du sagt til Kongen om du møtte han?

    E du heime?

     

    Hva hadde du sagt til en døende?

    Åh, det.. Sjelden akutt smerte sak ting tang

     

    Dette ble veldig bra. Alle meldinger er skrevet som jeg fikk dem.

  13. Jeg synes det er hyggelig å høre, men man burde forsikre seg om at man ikke støter den man sier det til. F.eks. hvis man er en del eldre, eller av en eller annen grunn vet at den andre ikke har godt av å vite det.

     

    Jeg hadde en kjæreste gjennom 3 år engang som var veldig usikker på seg selv og konstant krevde bekreftelse. Hun påstod at hun var stygg og dum og hele pakka, selv om hun egentlig så ut som en gudinne(skal innrømmes at hun ikke var altfor kvikk i toppen da). Da naboen som vi såvidt kjente buste ut til henne at han var forelsket i henne fra første gang han så henne og elsket henne over alt på jord, så tok hun det ikke bare som et komplimant. Hun fant ut at dette var en det var kjekt å være med hele tiden, siden han hele tiden gjorde alt han kunne for henne. Det endte med at hun gikk fra meg (et forhold vi ikke hadde noe problemer med), til fordel for han siden hun så seg blind på at han måtte være den rette siden han kunne bli forelsket i henne. Prøvde jo å forklare at jeg og var like forelsket i henne, men da sa hun bare at det var fordi vi hadde vært så lenge ilag. :thumbdown:

     

    I slike tilfeller er det absolutt ikke bra å bare buse ut med følelsene sine. En må bruke skallen før en åpner kjeften, mener nå jeg.

×
×
  • Opprett ny...