Gå til innhold

gsm-freek

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av gsm-freek

  1. Jeg er i Asia nå. Filippinene for å være eksakt. Jeg har vel kjøpt 3 telefoner her siste året. Alle telefonene jeg har kjøpt har engelsk språk og norske bokstaver. Prisen er også lavere enn i Norge. Telefonene her benytter samme nettverk som i Norge. Kjøpte en N70 forrige uke.

    5451061[/snapback]

     

    Ikke verst, takker så meget for svaret. Selv har jeg vurdert N70 sterkt, men trodde ikke den var lansert på det asiatiske markedet.

    Det som overrasker meg er norske bokstaver, det er jo nesten luksus. Jeg sitter for tiden med en d-500 som skal byttes ut, kjøpte den tidlig oevr e-bay, tror den kom fra Tyskland. En kjip detalj der er at den mangler norsk t9, selv om den har norske tegn. Dette betyr naturligvis at det går treigt å skrive sms osv.

     

    Eulogy: hvor store prisforskjeller i forhold til Norge er det der du er?

     

    Mens jeg er inne på disse tingene; noen som har erfaring med å flashe firmware for å få norsk T9/norsk meny osv?

  2. Virker som en bra telefon det der. Spennende med OLED skjermen, men det blir nok neppe min neste telefon.

    5452245[/snapback]

     

    Den er høyaktuell for meg, med tanke på at den er utroli tynn, mindre enn razr-modellene. Hvilke forskjeller vil OLED-skjerm bety for meg som bruker? - Noen som har peiling?

     

    Er det noen her på forumet som vil våge seg på et prisanslag?

  3. Jeg skal om kort tid feriere i Malaysia. Asia er jo elektronikkens hjemland, derfor mener jeg det er attraktivt å kjøpe telefon der. Både med tanke på lavere pris, og at jeg kan finne en skjelden telefon som ikke er vanlig i Norge.

    Jeg lurer på om noen har erfaringer med å kjøpe telefoner i asia, hvilket gsm-bånd benytter de der? Vil det i det hele tatt fungere å ta den i bruk i Norge når jeg kommer hjem? Hva med fremmedspråklige menyere, oppdatering av software etc?

     

    Jeg er fersk bruker av forumet, men trofast leser av amobil-sidene, håper noen kan gi meg fornuftige innspill her.

×
×
  • Opprett ny...