Gå til innhold

Mister Awesome

Medlemmer
  • Innlegg

    236
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mister Awesome

  1. Hei

     

    Det viser seg mest sannsynlig at jeg ikke kommer til å stå matematikk- og fysikkfaget på det forkurset jeg går, men jeg har sittet å tenkt litt å kommet på noe.

     

    Er det mulig å bare fortsette med forkurset til sommeren også likevel ta privatist eksamen i disse to fagene. Slik at jeg slipper å slutte?

  2. Takker alle mye for hjelpen jeg har fått. PCen har nå fått skjermbilde.

     

    Men nå har det oppstått et annet problem.

     

    Jeg bruker en harddisk som allerede har installert Windows XP. Når jeg fikk PCen til å funke kom jeg inn på windows med et Radeon X850XT skjermkort og alt gikk strålende.

     

    Jeg slo av maskinen og satt inn det nye skjermkortet mitt HD4870 og slår datamaskinen min på igjen. Jeg kommer til Windows loadingen men etter rundt 5-6 sekunder der slår maskinen seg av igjen og starter på nytt.

     

    Noen som vet hva dette kan forekomme av?

  3. Heisann. Bestilte meg ny PC fra komplett og bygde den idag.

     

    Første gangen jeg skrudde den på kom det to pip, men ingen skjermbilde. Det lyser fra skjermen så jeg vet den har kontakt med PCen. Nå de siste gangene har det kommet et pip som vanlig, men fortsatt ingen skjermbilde. På skjermen kommer det først svart skjerm også noen hvite streker her og der, men etterhvert blir det bare et rart grått/svart lys.

     

    Har prøvd å ta ut RAM og har også prøvd et annet skjermkort, men til null nytte.

     

    Utstyret jeg har kjøpt er:

     

    ASUS P5QL SE, P43, Socket-775

    Intel Core™ 2 Duo E8500 3.16GHz, Socket LGA775

    XFX Radeon HD 4870 1GB "xXx" GDDR5

    Corsair Powersupply 550W Black

    Corsair TWIN2X PC6400 DDR2 4GB KIT CL5

     

    Noen som har noen peiling på hva som kan være feil?

  4. Hei

     

    Igår kveld bestemte jeg meg for å sette inn en ny sata disk i datamaskinen min. Jeg strevde litt med plass så jeg måtte dytte litt. Jeg er redd for at jeg kom borti noe siden maskinen ikke fungerer som den skal.

     

    Når jeg har startet opp maskinen kommer det opp et oppstartsbilde for hovedkortet. Der står det at jeg kan trykke DEL for BIOS. Men når det bilde kommer opp fryser hele maskinen og det virker ikke å komme inn i BIOS eller videre fra oppstartsbilde.

     

    Jeg har også prøvd å ta ut sata disken men dette fungerer ikke.

     

    Noen som vet hva det kan være og hvordan jeg kan fikse det?

  5. Hei.

     

    En dag her jeg skulle starte opp min Dell datamaskin kom det masse rare pipelyder fra den og det kom ikke noe bilde opp.

     

    Jeg prøvde da å støvsuge inne i maskinen og det kom bilde. Men det eneste som kommer er "R480 VGA DVI TVO BIOS BR10007". Det hjelper ikke å trykke på noe.

     

    Noen som vet hva som er feil å hva jeg kan gjøre for å fikse det?

  6. Hei.

     

    Vi har Pioneer PDP 427XA i stua å jeg vil gjerne koble pcen min opp på den. Når jeg har koblet til pcen starter den opp og viser Windows loadingen. Men etter det så blir skjermen svart og det står "Dette signalet støttes ikke"

     

    Noen som vet hva som er feil?

×
×
  • Opprett ny...